Hali! A Pálinkás gyerök volt még Kakucson! Ismerős? Vagy 2-éve találkoztunk vele egy euroringi versenyen! Hú bammeg KAMIKAZE a jampi! Apám olyan gumikkal ment, beszarsz! Na meg szállt olyat pont elöttem, bammeg majdnem átmentem rajta! Aszonta majd figyuzza a fórumot oszt ha tud jön ő is. Bár mondtam neki gyüjjék ő is fórumozni! Remélem regel!
Miért akarod, hogy szenvedjek, he? Elég baj az nekem, hogy egy ilyen szavahihetetlen emberkének kezdem látni magamat, aki a legutolsó pillanatban mindig visszatáncol . Tudom, hogy ott volt a helyem, nálam jobban senki nem akart menni, ezt tudom! De sajnos a dolgok nem ilyen fehér-feketék, egyre kevésbé tudom irányítani a dolgokat, basszameg!
Legközelebb nem is mondom, hogy megyek, hanem egyszerűen ott leszek, vagy nem.....
De akkor a lelket is kihajtom Belőletek, ha utolérlek , az is biztos!
Olyan izomlázunk van tesómmal mint állat úgy megyünk mint két fadarab egész nap a motorosoké volt a pálya agyébként meg akarom hogy szenvedj ott volt a helyed volt 8Mz következőleg össze kell alni egy kis kergetőzésre legalább egy 15 percre jól megkergetjük benikééket vagy két kanyaron keresztül aztán elcsatázgatunk az új pályán 50mp alá mentem mind a két írányban
A túróért kell ilyet mondani!
Azt kell mondani, hogy istentelenül szar volt, meg hogy örülsz, hogy én legalább kimaradtam a szenvedésből, meg ilyenek....
Azért örülök, hogy legalább Nektek jó volt a vasárnap
Reméljük, lesz még rá alkalom, hogy továbbadd a tanultakat
Szerintem jókat lehet ilyennel poénkodni, csak kell némi realitásérzék is . Pl. egy valamire való tuning Simsonnal simán el lehet verni 125-ös MZ-ket , ill. többnyire 150-eseket is, tényleg jó géppel hosszú távon is. Vagy egy tuningolt 250-es MZ-vel le lehet varázsolni a gúnyos mosolyt az RS-esek, meg Mitosok fejéről . A "Fricska" ellen meg legalább egy tökéletes állapotú széria 250-el kéne odaállni és akkor jó rajttal rövid távon van esély, hosszún nyilván nincs. De hát 125-ös az vicc.
A gond tényleg ott van, amikor valaki halálosan komolyan veszi.
Szeva koma !
Tegnap voltunk kakucson, csak te
hiányoztál a teljes ványai csapatból! ! !
Az öcskös rakott is fel képeket még az este.
Amúgy ez volt az idei legjobb motorozásom .
Nem estem és úgyérzem nagyon picit fejlődtem is
Ja és egész nap annyit mehettünk amennyit akartunk,
csak akkor intettek le ha fordult a menetirány.
Na de reméljük gyorsan telik az idő& te is kitróbálhtaod
Svejcban oké minden? Remélem nem unatkoztok ,
mert annyi a meló! Gyűccsed a pézt benyára (ha másra nem is )
oszt ha hazajösztök jóidőben gyerünk mocizni ! ! !
Engem is hívtak már ki, de a másik srácnak egy folytatlan aprilia rx 50 volt, leo kipuff. rendszerrel.:D
Amúgy nem nagyon díjazom az ilyesféle "gyorsulásokat"
Ezeket a gépeket nem erre találták ki. Meg nem is sorolhatók egy kategóriába, meg szerintem ezeknél inkább a tartósságuk a lényeg nem a teljesítményük,de Grabowskynál a pont, lenyomod aztán sörözés
Akkor gondolj arra, hogy ha egy kicsit vered meg, akkor esetleg még egyszer le kell nyomnod, mert vérszemet kap. Ha akkor is csak kicsit.....akkor ez így megy majd, míg benzint lehet kapni a kutakon . A végén megutál, hogy mindig megalázod és a végén oda a cimbiség. Inkább pörkölj oda, aztán meg szolidaritásból brekegjetek egy kánont a piactéren. Utána még mindig jöhet a sör ...
Meg van benne egy emzé
http://www.youtube.com/watch?v...
Nem egy nagy etvasz, csak gondoltam megmutatom
Úgy legyen ! !
Legközelebb nem is mondom, hogy megyek, hanem egyszerűen ott leszek, vagy nem.....
De akkor a lelket is kihajtom Belőletek, ha utolérlek , az is biztos!
Azt kell mondani, hogy istentelenül szar volt, meg hogy örülsz, hogy én legalább kimaradtam a szenvedésből, meg ilyenek....
Azért örülök, hogy legalább Nektek jó volt a vasárnap
Reméljük, lesz még rá alkalom, hogy továbbadd a tanultakat
A gond tényleg ott van, amikor valaki halálosan komolyan veszi.
Tegnap voltunk kakucson, csak te
hiányoztál a teljes ványai csapatból! ! !
Az öcskös rakott is fel képeket még az este.
Amúgy ez volt az idei legjobb motorozásom .
Nem estem és úgyérzem nagyon picit fejlődtem is
Ja és egész nap annyit mehettünk amennyit akartunk,
csak akkor intettek le ha fordult a menetirány.
Na de reméljük gyorsan telik az idő& te is kitróbálhtaod
Svejcban oké minden? Remélem nem unatkoztok ,
mert annyi a meló! Gyűccsed a pézt benyára (ha másra nem is )
oszt ha hazajösztök jóidőben gyerünk mocizni ! ! !
Amúgy nem nagyon díjazom az ilyesféle "gyorsulásokat"
Ezeket a gépeket nem erre találták ki. Meg nem is sorolhatók egy kategóriába, meg szerintem ezeknél inkább a tartósságuk a lényeg nem a teljesítményük,de Grabowskynál a pont, lenyomod aztán sörözés