Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát kend meg hun bújkált? Csinyálom a hisztit itt, oszt' mire fel?
Hát én tudnék adni, ha mennék!
betonozáshoz ott van a család hagyni kell őket kibontakozni
hívjál segítséget és lépj le othonról csak ügyesen kifogás mindig van.
Jó pálinkát, jó szeretőt!
Adjon az isten szebb jövőt
Mi a fasz vót itt míg nem vótam!
Na szevasztok urak!
Nem érek rá, betonozunk a családdal, meg a fékcső menete ment tönkre, azt fel kéne fúrni eggyel nagyobbra, menetet fúrni bele és csináltatni kellene egy köztest a munkahenger és a fékcső közé. Nem fér bele az időbe...
holnap reggel esztergályos gyorsba megperselyezi és már kész is csak van felétek is valami ilyen szaki.
Észrevettem a teló légtelenítésekor, hogy valami tócsa gyűlik elől. Megvizsgáltam és rájöttem, hogy a munkahenger légtelenítős felénél szivárog az olaj. E-miatt lett levegős Kecsón a múltkor! Kicseréltem a rossz felét egy talonban lévőre, aminek szerencsére a másik oldala volt rossz. Aztán összeszereléskor egy hangyaf***ányit túlhúztam, az alumenet meg megadta magát. Jártam már így egyszer, de kétszer belelépni ugyanabba a szarba nem kicsit dühítő ! És én még felújítottam a két főfékhengert a héten, mivel azt hittem, az a gyenge láncszem . Persze nem volt semmi időm a héten ezen kívül, a bajnak most kell kijönnie .
Így itt állok, mint egy rakás szerencsétlenség két szar munkahengerrel és megöl a tehetetlenség .
Na nem panaszkodok tovább, azt a legkönnyebb.....
mi baja lett?
Nem látok a pipától!
Már megint! Az isten verje meg az összes szerelnivaló rohadt motort a világon! Mindig van valami bajuk, természetesen akkor jön ki, amikor már esélyed és időd sincs megcsinálni!
Tönkrement a fékem, pótalkatrészek elfogytak, péntek este van, a f*szom kivan az MZ-vel!
Nem tudok menni vasárnap, pedig ennél jobban nem vártam már régen pályázást, nem is igazán tudom, miért......
Lehet, hogy eladom, vegye meg az, akinek van kedve és ideje szerelgetni, nekem elegem van belőle. Elszámolok ezerig, aztán ha meggondolom a dogot, visszavonom
Na ezt holnap megtárgyaljuk......................asszem!
A miénkre csak egy fér keresztbe, de ha jönni akarsz akkor bérlünk egy nagyobbat és mehetünk ketten.
Oké?
Mekkora futóval mész? ...........................Ráférek?
van igy még más is én még azt sem tudom milyen lessz a motor a pályán de az izgalom már játszik
Olyan izgalomban, vagyok mint egy első bálozó, pedig már voltam pályán, ráadásul egy "picivel" erősebb géppel is, de mégis
Nem vagytok egyedül!
Luki bácsi, nem lesz semmi baj , szép csendesen kihajszoljuk egymásból a lelket is !
Sziasztok!
Ha v.kinek lenne ETZ 250 kuplungagy,eladó.- kérem sikitson .
Esetleg nógrád megye környékén(no jól van nem álmodozom )
Én is nagyon várom remélem minden faxa lesz az utóbbi két alkalom nem jött össze túl jól nekm de remélem most tudok fordítani.
Bárcsak már vasárnap reggel lenne
pontosan nem gondoltam hogy ijen jót csinál. szeintem legalábbis ez telóhoz képest jó.
Mert, ezt a telefonoddal készítetted?
mint zinger a varrógépet hatnál nem húztam tovább nem akarom hogy baja legyen viszont jól vizsgázott a telefonom.
Nem mindenki, én itt vagyok
Meghajtottad a vasat?