Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HA versenyezni akartok, miért nem jöttök a szocformula fórumra néha?
Ott lehetne összefogás, a a külön erőtlen csoportok szervezhetnének EGYÜTT versenyeket.
Luxi! Kezed? Moci?
Na ha így haladunk, jövőre akár versenyt is rendezhetünk!
Szia

Megtennéd, hogy dobsz fel pár képet a motorról, én most gondolkodom egy ETZ vételen , pályázásra drága a Honda, pláne ha eldobom , és esetleg egy közelítő árat is.
Kösz
Szia! Én ugyan így voltam, csak Ts-sel! Megfurattam a hengert(150-eset), jelenleg 160ccm, nekem ez megoldotta a problémát! Ezt javaslom neked is!
El a mocskos mancsokkal a 250R-től! Nem eladóóóó!
A supermoto-s haverok már unják a 2T-illatot, annyit szagolták ! A frász kerülgeti őket és összerezzennek, ha az utcán sétálva meghallanak egy ETZ-t . Feltételes reflex !
Kecsóra se akartak jönni, amikor megtudták, hogy több mözö is lesz ott - megtanulták: ha 250R, akkor félre kell húzódni !

Na jó, most azért túloztam egy kicsit , de majdnem minden igaz ebből !
Még jó hogy nem a racsnis gépet dobod piacra !
Lassan mi is megtanulunk nem elesni (legalábbis remélem), & szaporodunk , na meg tán egyre többen összejövögetünk. szóval racing gépet csak építeni , eladni NEEEEM!
Itt integetek mán mióta de hát semmi se nem történik vazze!
Nincs mit, örülök hogy "csak" ennyi baja volt
mégis az aksi volt kiderült
Nem én mentem a motorral és egész este ment a helyzetjelző ugy rakták le. De már minden ok.
Kösz.
Féktárcsa az fém és nem festett,ez meg műanyag és festett.Bár lehet igazad van és nem tesz semmi kárt benne.Azért köszi a hasznos infókat
Szerintem semmi baja nem lesz a fényezésnek ha rámegy a brigéciol én is mostam már a robogóm féktárcsáját le brigéciollal és semmi baja nem lett a sárvédőnek( én kompresszoros pisztolyból fújtam rá a tárcsára) és utána átmostuk sterimoval...
Csak mzracsnizni keresek papírok nélküli félig leharcolt jövevényt,úgy is át lesz alakítva.De azért kösz.
Remélem nemsokára már "hivatalosan" is írogathatok újra ide.
Itt van az én kicsikém,
Én mint mzracsnis eladom a motoromat - de csak az utcai eladó. Sajnálom nagyon, de a pénz kell sajna . 42e km van benne, még bontatlan a blokkja és abszolút csörgésmentes! Túrázni használtam (évi egy alkalom ), meg furikázásra. Ha érdekel - vagy valaki mást - , akkor nem kell mást tenni, csak "szólni vagy kézzel inteni"
Felületi(semmiképp sem mély) karcra gondoltam,meg olyan koszra ami már nem akar lejönni sima tisztítással.(példa rá lehetne szerintem egy benzinfolyás,ami nem lett akkor helyben letörölve)
Brigéciol nem árt nagyon a festésnek?azt eddig csak nem festett fémen használtam inkább,utána sterimob.
van olyan pasztám is,az sem rossz dolog,csak mielőtt az felmenne,előtte tiszta kellene hogy legyen.
Hello Kalev !

Én amikor festéshez előkészítem a felületet 240 & 320as vízpapírral leszedem az épp aktuális színt az előző rétegig aztán telefújom alapozóval ----majd a színt --- és jó vastagon lakkal fújom....
Az alumínium felületeket polírozni akarom és festett akkor kromofággal fémtisztára lepucolom majd aztán csiszolom és polírozom...kb ennyi
Tisztítás hát ha csak leakarod pucolni az olajat és olajsarat akkor meg brigéciolos ecset aztán csáá vagy sterimo ( nem tom jól írtam-e )HA az idomok fényét akarod visszahozni akkor viszont, ha jól tudom van ilyen Prevent metálfény paszta vagy mi tököm( csomó fajta van lehet válogatni) amivel bekened és erre célra tervezett festék polírozó géppel átnyomod azt olyan mintha új lenne...A mellékelt képen láthatod milyenre szedte le a kromofág az teleszkópomat és a kuplungkonzolomat..Remélem sikerült valamiben segítenem Sok sikert a csinosításhoz
Mindig azt hajtogatták nekem,hogy legjobb tuning a ccm növelés.szóval ha még nincs akkor 150es henger
Hali urak,én ugyanezt a kérdést akartam feltenni,csak etz 125-böl..
Szóval a kérdés,mit lehet ártani egy 125-nek,hogy egy kicsit erősebb legyen? Pl henger reszelés,fötengely könnyítés, hengerfej síkolása pár milivel?
Nem 200lovas tz-t akarok,csak ketten vagyunk rajta,és kicsit tuhunya tepsi.. Nem fogok másikat venni,ebböl kellene megoldani..
köszi elöre
MZ TS és Trophy alkatrészek eladók!
Néz meg a gyertyahézagot , engem is sokszor megviccel!
Hello Spyk!
Látom jártas vagy a témában,idomokon a festéshez milyen tisztítási-polírozási eljárást javasolnál?(néztem a linkelt oldalt is,de kíváncsi vagyok a te véleményedre)
Az aluminiumra már az írásod és az oldal alapján tudom a választ

U.i:Mz racing-esek nem szokták eladni a vasakat?
Terveim között szerepel (még mindig) a közeljövőben újra egy mz,csak ezúttal nem hétköznapi célokra
Sziasztok!

Tapasztalatok ,vélemények érdekelnének, TS MZ 175 ccm-re furásárol. Mennyire birják a gyári alkatrészek?

Üdv, Pisti
Sziasztok !
Ma megcsináltam gyújtás felőli dekli polírozását, meg kiszedtem a teleszkópokat szimering csere céljából, valamint a hátsósárvédőt festettem le mert az még hiányzott...Itt van pár kép az eseményekről...Valamint Szalkszentmárton Körtó sziget Iron Horses Motoros tali következő hét csütörtöktől vasárnapig
Ki jön ide rajtam kívül?