mihu barát Köszi neked is a tanácsot!
Neked ilyen van? A vízállóság garantált?
Nem tudom már milyen van Csabinak a polcon,csak elgondolkoztam,hogy nem ártana 2500ért :D
És postázzák vagy szállító hozza illetve mennyi ennek a költsége a műszeren kívül?
Most én is kérdezek és tudatlankodok kicsit:D
Etz-hez hol lehet kapni küllőket, nem arany áron?mert mofakerben néztem, kiszámoltam és kicsit soknak tűnik
Cateye Velo5, vagy Velo8 cuccot vegyél, azt garantáltan nem zavarja a gyújtás. Első kerékre tökéletes. Kerék kerületet ne felejtsd el beállítani benne.
Rajtunk kívül sehol senki LoL.
Az 1. melózik,a 2. épp gyógyulgat,a 3. az épp a kezét fájlaló öcskösének a mociját ássa el,a4. meg motort szerel ,ejj unatkozom,jöhetnének már a kollégák írkálni ,hogy okosodjak sok mindenben.
Az én mocim is darabokban van:(
Tesóméval meg nem szeretek mászkálni,mert az 50es létére a power miatt benzin temető,tankolni meg tankoljon a gazdája :P
Na de jöjjön mára a nép!
Én is ezt kérdeztem a boltos Csabitól,de ő azt mondta,h a hátsóhoz szokták ( Gondolom arra volt kíváncsi fénykorában hogy 1 helyben mennyivel pörög a hátsó kerék ) és mivel ő sztem okos ember,én pedig ebben nem vagyok jártas így nem vétóztam meg a szavát,de akkor szted előre is tehetem és no problem?
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni,abban a dologban,hogy én szeretnék vásárolni egy digitális kilométerórát.A boltos haverom azt mondta,hogy a vezetéket nem szabad a tank alatti trafóhoz közel elvinni,mert megbolondul a műszer,de ugyebár mivel a hátsókerékhez kell elvezetni a vezetéket így nem tudom máshol elvezetni,van esetleg valakinek valami ötlete,tapasztalata?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Spyk Jó lett a tanksapkád! Milyen lakkot fogsz használni?
Hello! Már csak a tank lakkozása van hátra és talán már gurulhatok a drágámmal egyet
Szerintetek milyen lett a tanksapka?
Vélemények:
a/ Jó
b/ Szar
c/ inkább aludtam volna
Ahan értem . De nem sok esélyt látok az akkori menetre, bár ha valaki adna cserébe jegyet egy riói karneválra nem gondolkodnék sokáig , de szerintem te sem !
Visonta jó lenne! ! De kicsit esélytelennek érzem, hogy akkor ott motorozzak, de ki tudja, bár ha a benike tapasztalatára gondolok, hogy csúszik mint állat , asszem már össze is fost@m magam . Nem vágyok egy újabb esésre
Supermoto? Bejön nagyon, de ha csak belegondolok mi pénzbe kerül (egy jó gépet összerakni& fenntartani, na meg ha rendszeresen esnék buknék), azt hiszem el is vetettem. Előbb MZ-vel tanuljak meg normálisan menni!
Nekem is a supermotohoz húz a szívem, meg én is olvasom a supermotos fórumot, valamint ismerek is már onnan néhány embert személyesen, és én is következőnek supermotot akarok, ha összejön rá a lé.
Tudtam, hogy te is így gondolkodsz, azért is kérdeztem tőled, hogy jössz-e.
Amúgy ma vettem bőrruhát, úgyhogy már az is megvan a pályázáshoz.
Neked ilyen van? A vízállóság garantált?
Nem tudom már milyen van Csabinak a polcon,csak elgondolkoztam,hogy nem ártana 2500ért :D
És postázzák vagy szállító hozza illetve mennyi ennek a költsége a műszeren kívül?