Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mihu barát Köszi neked is a tanácsot!
Neked ilyen van? A vízállóság garantált?
Nem tudom már milyen van Csabinak a polcon,csak elgondolkoztam,hogy nem ártana 2500ért :D
És postázzák vagy szállító hozza illetve mennyi ennek a költsége a műszeren kívül?
Most én is kérdezek és tudatlankodok kicsit:D
Etz-hez hol lehet kapni küllőket, nem arany áron?mert mofakerben néztem, kiszámoltam és kicsit soknak tűnik
Cateye Velo5, vagy Velo8 cuccot vegyél, azt garantáltan nem zavarja a gyújtás. Első kerékre tökéletes. Kerék kerületet ne felejtsd el beállítani benne.
Rajtunk kívül sehol senki LoL.
Az 1. melózik,a 2. épp gyógyulgat,a 3. az épp a kezét fájlaló öcskösének a mociját ássa el,a4. meg motort szerel ,ejj unatkozom,jöhetnének már a kollégák írkálni ,hogy okosodjak sok mindenben.
Az én mocim is darabokban van:(
Tesóméval meg nem szeretek mászkálni,mert az 50es létére a power miatt benzin temető,tankolni meg tankoljon a gazdája :P
Na de jöjjön mára a nép!
Én is ezt kérdeztem a boltos Csabitól,de ő azt mondta,h a hátsóhoz szokták ( Gondolom arra volt kíváncsi fénykorában hogy 1 helyben mennyivel pörög a hátsó kerék ) és mivel ő sztem okos ember,én pedig ebben nem vagyok jártas így nem vétóztam meg a szavát,de akkor szted előre is tehetem és no problem?
A jeladót miért a hátsókerékhez kell tenni? az elsőre miért nem jó?
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni,abban a dologban,hogy én szeretnék vásárolni egy digitális kilométerórát.A boltos haverom azt mondta,hogy a vezetéket nem szabad a tank alatti trafóhoz közel elvinni,mert megbolondul a műszer,de ugyebár mivel a hátsókerékhez kell elvezetni a vezetéket így nem tudom máshol elvezetni,van esetleg valakinek valami ötlete,tapasztalata?
Segítségeteket előre is köszönöm!

Spyk Jó lett a tanksapkád! Milyen lakkot fogsz használni?
a
Az enyém is hasonlóan néz ki, csak én a betűket kihúztam fekete alkoholos filccel .
Hello! Már csak a tank lakkozása van hátra és talán már gurulhatok a drágámmal egyet
Szerintetek milyen lett a tanksapka?
Vélemények:
a/ Jó
b/ Szar
c/ inkább aludtam volna
Ahan értem . De nem sok esélyt látok az akkori menetre, bár ha valaki adna cserébe jegyet egy riói karneválra nem gondolkodnék sokáig , de szerintem te sem !
Akkor tiszta dzsuva volt! gondolom azóta letakaritották! Az a baj, hogy állandójan van valami driftkirály a pályán oszt összeb@ssza!
Időben cselekedtem !
Visonta jó lenne! ! De kicsit esélytelennek érzem, hogy akkor ott motorozzak, de ki tudja, bár ha a benike tapasztalatára gondolok, hogy csúszik mint állat , asszem már össze is fost@m magam . Nem vágyok egy újabb esésre
Megvan még a főfékhengered? Nézted?
Na mi van mindenki alszik? Vagy rámásztatok anyára?
Supermoto? Bejön nagyon, de ha csak belegondolok mi pénzbe kerül (egy jó gépet összerakni& fenntartani, na meg ha rendszeresen esnék buknék), azt hiszem el is vetettem. Előbb MZ-vel tanuljak meg normálisan menni!
Igyekszik az ember fia!
No muti mit vettél!
Na mi van, megvan?
Supermoto? Aszfalton krosszozni! De azé kipróbálnék eggyet! Visonta! Nagyon kutyaütő pálya! De még nem tudom! Biztos ezt akarjátok!
Egy kezes fűnyíró De már végeztem Ja mondta Misu hogy rugalmasak voltak odaát a szakik
Te kis számító , jó politikusalap lennél ....vagy méginkább területi képviselő vagy projectmanager
Nekem is a supermotohoz húz a szívem, meg én is olvasom a supermotos fórumot, valamint ismerek is már onnan néhány embert személyesen, és én is következőnek supermotot akarok, ha összejön rá a lé.
Tudtam, hogy te is így gondolkodsz, azért is kérdeztem tőled, hogy jössz-e.
Amúgy ma vettem bőrruhát, úgyhogy már az is megvan a pályázáshoz.
én még tuti nemleszek kész mert ha rendbe vagyok össze kell raknom a gépet aztán csak utánna de az inkább a 28. a lessz.