Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dani,nem toom,nekem sosem ázik be hála Istennek.

Joszef,nem tudom pontosan a dobozán van asszem 2 ilyen görbe színekkel és 3 pötty 1 kék 1 talán piros meg asszem sárga a 3. , nem nagyon néztem a papírját,hogy melyik jó,engem a gyakorlati része érdekelt:P

Olyat is láttam tegnap hogy egy 51es simson főtengelyére rá volt körbe pöttyözve a főtengelycsapágy , a blokk felek meg szét voltak kalapálva ,az az istenbarma aki ilyet csinál vazzeg
Ki nem hagynám én sem, mennyien is leszünk akkor mözövel?
Vigyázzatok a kék robbanásokkal, ugyanis az már szegény keveréket mutat,a lobbogásnak fehér fényűnek kell lenni! Úgy hívják : üveggyertya.
Nincs mit, a víz is csodákra képes a karbiban:D
Nekem mindig be szokott ázni mosás után az mz-n.A multkor már a hengerbe is került, 2 órán keresztül szárítottam, a végén meg "átmostam" benzinnel.
Dani am kösz,nem volt retkes a karbi csak 1 kis víz volt az alján,de jó lett csak melegen nem indul könnyen.
Ja jut eszembe olyan gyertyát láttam tegnap,haveromnál,hogy ami egy gyertyán kerámia azon üveg és lehet látni a robbanást a motor járása közben,a gyertya dobozába van 2 szín görbe meg 1 kis útba igazítás,az a lényege,hogy az üzemanyag-levegő keveréket lehet vele beállítani,ha jó akkor kék a robbanás színe,ha piros akkor nem.
Oltári,ilyet még nem láttam
Mert ugye a tekerd be és 2 vagy 2,5 vissza az nem mindig tökéletes beállítás,sőt..
a bohócon kivül
Spyk lesz mit políroznod
Zolcsi a hupikékkel mi?................na jó viccőtem! De ki az naaaaaaaaaaaa
Akkor.................................. kbd be!
ki korán kel hamar megöregszik
Osztazmeg ki"?
Még pár apróság és kész:D:D
ok a kakucs is részünkről.
hello végre itthon a drágám :D:D:D:D
Drága főleg úgy hogy kevés hozzá a tudás
Euroring! Nagggyyyon jó!
holnapra megérdeklődöm mert az itthoniakkal azt beszéltük hogy még egy kecskemét és utánna kakucs de megkérdezem őket aztán írom a választ.
Legyen inkább Kukucska!
egyre jobban úgy néz ki hogy 28.-án kecskemét ismét.
Hol? Mikor? Na?
Inkább gyógyulgass, a kuplunghúzkodás megárthat !
még egy kis gyakorlás + ha összejönne egy kicsit nagyobb létszám lehetne egy jót menni az már biztos klafa lenne na ami késik nem múlik
Bammeg ti akár versenyt is rendezhetnétek magatok közt!
testvéremmel láttunk ma egy épített mzt kicsiny falunkban ha minden jól megy következőleg már ő is hozz a gépet.
Ma már egyszer bebírtam húzni a kuplungot haladás ez eddig nem ment.