Joszef,nem tudom pontosan a dobozán van asszem 2 ilyen görbe színekkel és 3 pötty 1 kék 1 talán piros meg asszem sárga a 3. , nem nagyon néztem a papírját,hogy melyik jó,engem a gyakorlati része érdekelt:P
Olyat is láttam tegnap hogy egy 51es simson főtengelyére rá volt körbe pöttyözve a főtengelycsapágy , a blokk felek meg szét voltak kalapálva ,az az istenbarma aki ilyet csinál vazzeg
Nincs mit, a víz is csodákra képes a karbiban:D
Nekem mindig be szokott ázni mosás után az mz-n.A multkor már a hengerbe is került, 2 órán keresztül szárítottam, a végén meg "átmostam" benzinnel.
Dani am kösz,nem volt retkes a karbi csak 1 kis víz volt az alján,de jó lett csak melegen nem indul könnyen.
Ja jut eszembe olyan gyertyát láttam tegnap,haveromnál,hogy ami egy gyertyán kerámia azon üveg és lehet látni a robbanást a motor járása közben,a gyertya dobozába van 2 szín görbe meg 1 kis útba igazítás,az a lényege,hogy az üzemanyag-levegő keveréket lehet vele beállítani,ha jó akkor kék a robbanás színe,ha piros akkor nem.
Oltári,ilyet még nem láttam
Mert ugye a tekerd be és 2 vagy 2,5 vissza az nem mindig tökéletes beállítás,sőt..
Joszef,nem tudom pontosan a dobozán van asszem 2 ilyen görbe színekkel és 3 pötty 1 kék 1 talán piros meg asszem sárga a 3. , nem nagyon néztem a papírját,hogy melyik jó,engem a gyakorlati része érdekelt:P
Olyat is láttam tegnap hogy egy 51es simson főtengelyére rá volt körbe pöttyözve a főtengelycsapágy , a blokk felek meg szét voltak kalapálva ,az az istenbarma aki ilyet csinál vazzeg