Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát oda is lehet, csak akkor oda az a 20 lovacska!
Mi ma találkoztunk Tamásnál!
Bameg ne má! Há pedig én azt hittem ez a kipuba kell!
Főfékhenger, bammeg!
Fú ez mi ez?
Kié? Mié? Honnan?
Üdv rég jártam erre!
MA vittük le a mocit Szilva Tamásnak!
Láttam egy 300as rezós mz-t meg egy p20-ast! Már ezekért megérte lemenni Tamáshoz!
Szép estét!
nekem van 2 db ha érdekel írj egy mail t
(Adatlapon van a cím)

üdv
Csíííííííínos a masina.
Képről annyira nem néz ki gázosnak,de ki tudja mit sikerül belőle kihozni,majd rakj fel képet ha készen lessz,addig meg jó munkát hozzá
Lesz vele meló, hogy optikailag is a toppon legyen de meg van az a lényeg
Köszi a gyors választ dobok fel a paripáról képet h most milyen és majd ha kész lesz hétfőn hoztam haza, anyám meg majdnem kidobott motorostól
Kösz,majd keresek én is ilyet
Nem tudom. Bementem haveromék a motorosboltba és kértem egy munkahengert fém fékcsővel. Adtak 1et.... 30ból kijött...
Helló
Szerintem nem lenne okuk rá,a kormányt ismerősöm is cserélt,nem volt probléma belőle,más tankos ETZ-t is láttam mint az eredeti,a háttámlát passzolom,szerintem nincs mitől parázni
Helló!
Szerintetek a rend őrei levehetik a rendszámomat azért mert, a 250es etz- lecserélem a kormányt és a tankot, valamint csinálok egy háttámlát ?
Maschine sajnos nem látszik .Milyen robogóé volt ha szabad kérdeznem?
etz 150 v125 hátsó teló rugó kellene ha van valakinek.
Hali sajna nem, estére méheket pakolunk, el a nyírségbe hajnalba érünk haza. De jövőhét vasárnap ott leszünk az tuti.
Én régen robogó fékmunkahengert raktam rá. A képeim között talán látszik. Nagyon brutális lett tőlle a fék...
Sziasztok!
Bocsi az OFF-ért, Luxvor nem jöttök vasárnap Kakucsra?
Nem minden karmantyú egyforma méretű próbálkozni kell s jó lessz az.
Hali
Másnak is van problémája ETZ fékmunkahengerrel meg féknyereggel,engedi az olajat mindenhol,hiába cserélek tömítést,cseréltem munkahengert is az is szar.
Valami más motoré jó rá?Ha valaki tud valamit írjon
nekem van olyan leszorítóm TS kuplungjához talán még rugók is akadnak(meg a kis apróságok hozzá) ami van azt szombaton délelőtt összeszedem és lefényképezem
amúgy a kipuff jó lesz, az érdekelne
Nekem meg mz ts kuplung kellene csak a kuplungagy +ami rájön a leszorító +rugók