Üdv rég jártam erre!
MA vittük le a mocit Szilva Tamásnak!
Láttam egy 300as rezós mz-t meg egy p20-ast! Már ezekért megérte lemenni Tamáshoz!
Szép estét!
Helló
Szerintem nem lenne okuk rá,a kormányt ismerősöm is cserélt,nem volt probléma belőle,más tankos ETZ-t is láttam mint az eredeti,a háttámlát passzolom,szerintem nincs mitől parázni
Hali
Másnak is van problémája ETZ fékmunkahengerrel meg féknyereggel,engedi az olajat mindenhol,hiába cserélek tömítést,cseréltem munkahengert is az is szar.
Valami más motoré jó rá?Ha valaki tud valamit írjon
nekem van olyan leszorítóm TS kuplungjához talán még rugók is akadnak(meg a kis apróságok hozzá) ami van azt szombaton délelőtt összeszedem és lefényképezem
amúgy a kipuff jó lesz, az érdekelne
Kié? Mié? Honnan?
MA vittük le a mocit Szilva Tamásnak!
Láttam egy 300as rezós mz-t meg egy p20-ast! Már ezekért megérte lemenni Tamáshoz!
Szép estét!
(Adatlapon van a cím)
üdv
Szerintem nem lenne okuk rá,a kormányt ismerősöm is cserélt,nem volt probléma belőle,más tankos ETZ-t is láttam mint az eredeti,a háttámlát passzolom,szerintem nincs mitől parázni
Szerintetek a rend őrei levehetik a rendszámomat azért mert, a 250es etz- lecserélem a kormányt és a tankot, valamint csinálok egy háttámlát ?
Bocsi az OFF-ért, Luxvor nem jöttök vasárnap Kakucsra?
Másnak is van problémája ETZ fékmunkahengerrel meg féknyereggel,engedi az olajat mindenhol,hiába cserélek tömítést,cseréltem munkahengert is az is szar.
Valami más motoré jó rá?Ha valaki tud valamit írjon
amúgy a kipuff jó lesz, az érdekelne