Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cső!
Már megy a szekér!
jah és jó estét
mikor motorozod ki az MZ-t?
szocimotoros.hu-ról tölts le robbantott ábra gyűjteményt és abban megtudod nézni, h mi hogyan van és helyezkedik el!
azt csak ki kell kocogtatni
simsonból nekem volt, hogy simán kijött

pl egy vékonyabb szőnyegen elkezded kocogtatni és remélhetőleg ki fog jönni
Ja bocs, de azt is kilehet belőle szedni!
Akkor a hangtompítós részt nem lehet szétszedni?
Szét! 3részre csonk+dob (ennek két része van!
Hellosztok, lenne egy kérdésem!
125-ös ETZ kipuffját szét lehet szedni?
Tudom, h már volt téme, de visszamenőleg nem találom. Milyen gyertyát ajánlotok a 250-es mz-be, mert nekem most megzabálta az izolátort amit a szerelő belerakott!
Köszi előre is!
Vagyis fogaskerék tartó tengely, tudjátok hogy miről beszélek!
Hello! Nincs valakinek egy eladó TS-hez való első lánckeréktengelye?
Előre is kössz!
azt nekem írta! De lehet neked akarta!
Babigyujtásrol?
Hali!
Fúú ma szétbütyköltem az agyam, megcsináltam a sárfogó lemezt, meg az üléslemezt, fixre raktam a hátsó sárvédőt meg még sok más apróságot! Holnap igyekszem képeket csinálni meg kis vidit is lehet esetleg vmi menetközbenit is, ma megyek bnmhöz majd elkérem a fényképezőgépét, ha sikerül vmit csinálnom akkor az holnap este fennt lesz! Nem igérek semmit, mert holap melóznom is kéne!
Mekorra a gyári elsőfogaskerék 250-esen?
mikor küldesz képet?
szia
nem ujjongok mert sikerült nagy lánckereket szerválnom csak annyi gondom van hogy ts ben volt és házilag lett hegesztve egy java kerékre lett rárakva
de nem is az a gond hanem az hogy kissebb a ts tengelytáv meg sehogy nem akar összejönni
mofakernél meg tudod nézni, esetleg hívd föl őket...
Helló,
nézd meg a vaterán, mintha láttam volna újat 3000Ft-ért. Meg is akartam venni, de közben rájöttem, hogy csak a hézagolással volt gond, nem lamellákkal.
Csáó Merlin! Mi ujság megy már a gép, nagyon csendben vagy, semmi újjongás!
helló! Úgy néz ki egyben van, de azért nem fogsz unatkozni.
Cső! Megvettem azt az MZ-t amiről szó volt, elég gyári darab van rajta egy-két javítani való de nem vészes! Első fogaskereket tartó tengelyt mennyiért lehet venni?
Rakok fel egy képet róla de előre mondom itt még csak le lett slagolva gyorsan szóval nincs igazán lepucolva..
Kész a gép! Legalábbis mototrukisan bizti! És jó hangja van, meg kraft is van benne! Hát nem 150-es az tuti!
Gecire örültem, egyrészt azért mert kész lett, másrészt azért mert még nem mentem 250-essel, geci jóóóóóóó!
Sziasztok!

Hát sikerült dobnom egy perecet a 250-es ETZ-mel a minap, javarészt az én hibámból. Olyan drámaian sok baja nem lett, kuplung kar+fékkar kampec és a jobb oldali első lábtartó végéből is letört egy szép darab. ...és itt jön a kérdés, ugyanis ott egy vezeték volt és valami fémtörmelék/zúzadék :) a maradványokból itélve talán egy izzó fogalalta? lehetett. Jól gondolom, hogy ott gyárilag nem kellene madzagnak lenni és valami utólag megszüntetetett házi barkács nyomát találtam? Mert akkor valahol kicsit heggesztetek neki folytatást, ráhúzok egy új gumit azt joccakát.

Köszi, üdv: M.
Ha tetszettek, vagy bármi egyéb észrevétel/kívánság van a fotókról, akkor NYOMÁS kommentelni - hadd lássam hogy nem feleslegesen dolgoztam...