Aludni meg ki fog? Merhogy Te nem, az sanszos, ha holnapra ebből akarsz valami végeredményt .
Reggel találkozunk Bobekkel, odaadom Neki a szajrét. Én sajna nem megyek
Akárhogyan is csavarom, a szombat sehogyan se jó . A gyújtást azért eljuttatom Bobekhez valahogyan, ha időben hazaérek holnap . Nem akartok vasárnap menni mégis ?
szép napot .. tudom már rég kielemzett téma,de mégis 250 es etz-t mennyit járassam ? eddig 620 kmt tekertem bele .. olvasgattam sok fele hol 1500 , hol egyáltalán nem kell járatni!
- Esetleg egy normális hozzáértő írhatna :)
köszönöm szépen
Dehogy van kész!
Van még rá majdnem 2 napom, nyugi szombatra kész lesz. Futó is van.
Bobekkel beszéltem, ő lehet hogy jön!
Grabó, dobd össze a motort, és hozd a családot is!
Úgy is igértél nekem valamit, talán a babi gyújtást?
Most így áll a motorom,eléggé késznek tűnik,de még szétfelé jön!
Még nem volt időm összerakni a motort, az új blokk be van rakva, de a vezetékelést meg kell csinálnom. Csak nemtom, mikor, hétközben otthon se vagyok, hétvégére marad minden elintéznivalóm, oszt' akkó' a kiccsaládommal meg ki törődik . Még elkallódik az a csepp kis lurkó, hogy lesz belőle rendes emzés ?
De a bogarat elültetted a fülembe , épp a hétvégén beszélgettünk egy jót Bobekkel, tervezgettük az idei évet, racsnis meg túrázós aspektusból is...
Racingosok! Szombatra tervezünk egy szezonnyitó,laza motorbejárató gurulást Brezován! Remélem mire elgurul a gyógyszer, addigra pont be is járódnak!
Eddig 4-en vagyunk, Bendi,Bazijoe,Samu,+én.
Még valaki? Grabó? Bobek? Többiek?
Köszi :) Hát igen utána ráérnék kipofozgatni, csak az a lényeg h nyáron tudjak túrázgatni, megbízható legyen, közben majd kipofozom én, csak amikor megveszem akkor is elvigyen és üzemeljen szépen :)
kmisu: hát olyan 150-et szánnék rá max papírmunkákkal együtt, aztán ráérnék rendbe tenni, csak az a lényeg h jó legyen motorikusan.
Köszönöm mindkét választ!
És milyen időszerű karbantartást kell az ETZ-knél végezni? mire figyeljek rendszeresen? :)
képeim között megtudod nézni az én etz-m én 130-ért vettem és most 230-ba van.. tehát ha az átírást..stb kb 40E ft ot nem számolsz bele akor 60-at ráköltöttem még. és így már van egy pöpec jáárgá ny
Szerintetek mostanság mennyiért lehet egy olyan 250-es ETZ-t venni, ami megkímélt jó motorikus állapotban van? tudom biztos vannak arany-fogások, de tapasztalatotok szerint mennyiért érdemes nézelődni?
hasznos válaszokat előre is köszönöm! Széles utat! :)
Aludni meg ki fog? Merhogy Te nem, az sanszos, ha holnapra ebből akarsz valami végeredményt .
Reggel találkozunk Bobekkel, odaadom Neki a szajrét. Én sajna nem megyek
Jó szerelést!