Sziasztok!
250/1-es Ts-en elől 21-es fogaskerék van és 5-ben nem pörög le sőt nagyon menni se akar.Ha előre kisebbet tennék jobb lenne?Ha igen mekkorát?Hátul gyári van.most lett fúrva a gyújtás jó.A keverék is bár azon lehet h kellene már állítani.
Sziasztok Srácok!
Lassan január is véget ér, de remélem elnézitek nekem ezt a kis csúszást! Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek, de a sok Mz-s közül kiemelten: Benikének, Luxinak, Misunak, Gabikának és a Dió-familynek!
szevasz Tomi te hol a faszomba voltál? motor kész hogy igy osztod az észt,vagy még guberálni kell az alktrész? licensz az vajon mi van vagy nincs vagy várod a csodát
hali srácok gondba vagyok kellene nekem egy mz etz 150es blokk ami átforog és nem hullik szét amit a blokk tartalmazzon karbi meg komplett gyujtás CSERÉBE Eé adnák 2db blokkot az egyikröl a henger le van huzva mert állásába beált a blokk van rajta babetta gyujtás meg egy kicsit hiányos karbi a másik blokk atomjaira van szedve tudomásom szerint annak egy furás és egy fötengej hiányzik hottá meg csapágyak meg alroságok SOS ben kérlek titeket segitsetek a kora tavaszra kéne öszáljon a gép stuntra Békés megyei vagyok ha kell a blokk állapotárol kép tudok küldeni
szevasztok eladó lett Mz ts 250 karbim tökéletes állapotban! Nincs kikopva mindene megvan végzi a dolgát, torokkal együtt 3000 ft! Szerintem etz-re is felszerelhető!
Üdv! Mz etz 250 blokk fedelet keresek!Jobb oldalit,egy darabot kellene kivágnom belőle kb 6x10 cm aztán felpoírozom,másik motorba lessz de egy ilyen darab kellene.üdv laci
sziasztok..
Pakoltam a garázsban és ráleletem egykori mz Km orára és egy új első 20fogas lánckerékre...
3000ft--ha kell valakinek ...kis alku beleférhet..
ha nem vészes a tojás a ráfodban simán ki lehet kalapálni bírja elég erős
egyébként ha nem menthető akkor ráf csere csak, küllők ha eddig jók voltak szerintem ezut is jók lesznek, esetleg ha van a küllő anyák közt 1-2 "nyúzott" akkor azok cserések (látatlanban ennyit tudok segíteni)
Üdv!az lenne a kérdésem,hogy a 16-os elsőfelnit,hogy csinálják mármint a perem az a hátsó perem de a küllők milyen motoré?azért érdekel mert az enyémbe 16-os van de nem én csináltam viszont van benne tojás és igy nem az igazi.nem tudom annyi elég lenne-e ha csak egy peremet vennék és átfűzetném erre az agyra és küllőkre?köszönöm a választ!
Üdv:Dani
250/1-es Ts-en elől 21-es fogaskerék van és 5-ben nem pörög le sőt nagyon menni se akar.Ha előre kisebbet tennék jobb lenne?Ha igen mekkorát?Hátul gyári van.most lett fúrva a gyújtás jó.A keverék is bár azon lehet h kellene már állítani.
Lassan január is véget ér, de remélem elnézitek nekem ezt a kis csúszást! Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek, de a sok Mz-s közül kiemelten: Benikének, Luxinak, Misunak, Gabikának és a Dió-familynek!
Minden van(blokkok, blokk alkatrészek, porlasztók, diódahidak, fasz.szabályzók, tankok, vázak, kerekek, hengerek, fékek, gyújtások,elektromos gyújtások,kapcsolók....stb, minden alkatrész, szép, és jó állapotú!)
több infó:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
érdeklődni telefonon:06702453885
kellemes estét mindenkinek!
NESZE NEKTEK:
Pakoltam a garázsban és ráleletem egykori mz Km orára és egy új első 20fogas lánckerékre...
3000ft--ha kell valakinek ...kis alku beleférhet..
egyébként ha nem menthető akkor ráf csere csak, küllők ha eddig jók voltak szerintem ezut is jók lesznek, esetleg ha van a küllő anyák közt 1-2 "nyúzott" akkor azok cserések (látatlanban ennyit tudok segíteni)
Üdv:Dani