Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hahó Fittike!Ezekszerint még megvagy Köszi a köszöntőt neked is..................
Illetve valaki tudna linkelni egy karburátor beállítás leírást?Ahol normálisan le is van írva!
Sziasztok!
250/1-es Ts-en elől 21-es fogaskerék van és 5-ben nem pörög le sőt nagyon menni se akar.Ha előre kisebbet tennék jobb lenne?Ha igen mekkorát?Hátul gyári van.most lett fúrva a gyújtás jó.A keverék is bár azon lehet h kellene már állítani.
Első felni, vagy ráf? :P CSAK HIBÁTLAN! :D
Sziasztok Srácok!
Lassan január is véget ér, de remélem elnézitek nekem ezt a kis csúszást! Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek, de a sok Mz-s közül kiemelten: Benikének, Luxinak, Misunak, Gabikának és a Dió-familynek!
mz etz 125-150-250 alkatrészek eladóak a-z-ig.
Minden van(blokkok, blokk alkatrészek, porlasztók, diódahidak, fasz.szabályzók, tankok, vázak, kerekek, hengerek, fékek, gyújtások,elektromos gyújtások,kapcsolók....stb, minden alkatrész, szép, és jó állapotú!)

több infó:

http://www.kepesmotor.hu/motor...

érdeklődni telefonon:06702453885
kellemes estét mindenkinek!
Hát itt elég siralmas a hangulat!
NESZE NEKTEK:
szevasz Tomi te hol a faszomba voltál? motor kész hogy igy osztod az észt,vagy még guberálni kell az alktrész? licensz az vajon mi van vagy nincs vagy várod a csodát
A ráf az még jobb lenne!
Keresek HIBÁTLAN állapotú, 18as első felnit! Tojás, és nyolcas ne legyen benne, ne üssön, és lehetőleg ne legyen túl oxidos!
Hello valakinek van eladó mz ts 125ös műszakis?
ha valakit érdekli bövebb leirást tudok adni a blokkokrol amit értük kérek az egy müködöképes blokk legyen
hali srácok gondba vagyok kellene nekem egy mz etz 150es blokk ami átforog és nem hullik szét amit a blokk tartalmazzon karbi meg komplett gyujtás CSERÉBE Eé adnák 2db blokkot az egyikröl a henger le van huzva mert állásába beált a blokk van rajta babetta gyujtás meg egy kicsit hiányos karbi a másik blokk atomjaira van szedve tudomásom szerint annak egy furás és egy fötengej hiányzik hottá meg csapágyak meg alroságok SOS ben kérlek titeket segitsetek a kora tavaszra kéne öszáljon a gép stuntra Békés megyei vagyok ha kell a blokk állapotárol kép tudok küldeni
szevasztok eladó lett Mz ts 250 karbim tökéletes állapotban! Nincs kikopva mindene megvan végzi a dolgát, torokkal együtt 3000 ft! Szerintem etz-re is felszerelhető!
öregdió a köridömérö Bazijoenál van
Hali!megtudja valami mondani Etz 150-hez hol tudok karbi membránt venni?
Üdv! Mz etz 250 blokk fedelet keresek!Jobb oldalit,egy darabot kellene kivágnom belőle kb 6x10 cm aztán felpoírozom,másik motorba lessz de egy ilyen darab kellene.üdv laci
sziasztok..
Pakoltam a garázsban és ráleletem egykori mz Km orára és egy új első 20fogas lánckerékre...
3000ft--ha kell valakinek ...kis alku beleférhet..
K.Imi köszönöm szépen a vàlaszt!valószínű egy màsik 16-os ràfot veszek és àtfűzetem
ha nem vészes a tojás a ráfodban simán ki lehet kalapálni bírja elég erős
egyébként ha nem menthető akkor ráf csere csak, küllők ha eddig jók voltak szerintem ezut is jók lesznek, esetleg ha van a küllő anyák közt 1-2 "nyúzott" akkor azok cserések (látatlanban ennyit tudok segíteni)
Üdv!az lenne a kérdésem,hogy a 16-os elsőfelnit,hogy csinálják mármint a perem az a hátsó perem de a küllők milyen motoré?azért érdekel mert az enyémbe 16-os van de nem én csináltam viszont van benne tojás és igy nem az igazi.nem tudom annyi elég lenne-e ha csak egy peremet vennék és átfűzetném erre az agyra és küllőkre?köszönöm a választ!
Üdv:Dani