Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a segítséget.

Azok bronzból vannak?

Vagy az is grafit?
trabant wartburg generátor csuszógyürü jó hozzá bármelyik autóvillamossági bolltban van ha mégse tudsz szerezni küldhetek is valamikor üdv dio
ja ott a helyünk tavaly nem voltam de idén ott a helyem
Bambi nem a Jézuska , csak a földi helytartója ! Ti jöttök januárban sörrenteni, ugyi?
tudtsz élni vazzeg csak jó idö lenne már Bambi felétek a jézuska felénk még nem járt bisztos el tévedt
Sziasztok!

A generátor forgórészén megsérült a grafit, (használhatatlan)

Állítólag lehet hozzá kapni bronz alapanyagút.

Tud valaki elérhetőséget, vagy eladót?

Köszönöm.
Juhhéé !
Akkor csak létezik Jézuska !
Holnap hívlak!
Köszönöm !
beteheted
Grabowsky
Ha gondolod be teheted a mzblokkot a fenyőfa alá
Meghajolok bölcsességed előtt, papa ! Úgy van, ahogy mondod !
Akkor maradunk a bevált receptnél! Köszönöm.
Szerintem a 3.50-es gumi bután néz ki elől az MZ-n. Nekem is volt egyszer,de akkor hátul 4.10-es volt. Elég esetlenül fordult vele,mondjuk nem új gumi volt,lehet hogy azért. Plusz az első felni keskenyebb, nagyon összehúzza. Az elől 3.00 , hátul 3.50 a bevált recept! Ugye Grabó? A racing motoron előre kis TS hátsó felnit fűzünk (már aki),hogy a 3.00 gumi rendesen kifeszüljön! Ha mindenáron szélesebbet akarsz előre, akkor tegyél 3.25-öst,de ahhoz is jobb lenne szélesebb ráf!
Sziasztok!

Íme egy katonai MZ:

http://www.youtube.com/watch?v...

Kérdés:
- Katonai MZ-n mekkora a gyári gumiméret elől/hátul?
- A videón kb. mekkora lehet a méret elől/hátul?

Én amikor megvettem a mocim elől hátul 350-es gumi volt, amivel naon jó volt az utakon, jól kanyarodott, stabil volt, kicsit hátrébb volt a súlypont ezért nyomatékosabbnak éreztem a motort (persze nem volt nyomatékosabb csak érzésre). Egy bibi volt vele, hogy alacsony sebességnél picit ide*oda vitte a kormányt. Hol lehetett a bibi a gumi méretében vagy magában a felnimben?

Csatolok egy képet, hogy hogyan nézett ki megvételkor a motorom.

Jah, most 275-ös a gumi elől, de ahogy Grabowsky mester mondaná ideges tőle a motor, éppen ezért nem is szerettem, hajlamos szitálni a kicsike.

Annyi még, ha megoldható, hogy maradjon a 350-es elől, akkor a sárvédőt meg kell emelnem 1-2 centit, mint a katonai MZ-n. Elég alacsonyan volt.

Azért kérdezem ezeket, mert nem veszek előre 300-as gumit, ha nem muszáj. 350-esel dögösebb elől! :P

Tavaszig még ráérek kitalálni, hogy mit akarok!

Szép napot! :)

Üdv.:
Ghost
holnap hivlak!
hivtalak ma
mester a tankügyben mi a helyzet?
Mz racingon köridő méröt lehet rendelni ha gondoljátok nézzétek meg
Nekem van. Az adatlapomon az elérhetőségem.
Már régóta akartam :D Ruhát is sikerült megvennem ,csak valami gépet kellene szerezne olcsón ,mert úgyis precízen meg kell csinálni rajta mindent
az jó lesz leszünk egy páran akkor
SZIASZTOK !

MZ-kupában szeretnék indulni a következő évben ,és ehez keresek egy papír nélküli etz 250-est ,akár kosárban is :D Ha van valakinek eladó ,vagy tud légyszíves jelezze !
Előre is kösz !
MZ hátsó telóhoz a képen látható alkatrészeket hol tudnám beszerezni? az egyik kis guminak látszó tömítés az szimering,illetve még a telónak a tetejénél van az a két db kis fekete műanyag olyan is kellenek.Köszi a segítséget előre is.
Köszönöm!
http://www.szocimotoros.hu/hu/...

Én ez alapján csináltam, jó !
Sziasztok.Valaki tudna nekem segíteni valami rajzal vagy nem tudom,hogy, hogy van összerakva az mz hátó teló?Mi után milyen kis gumi jön mert szét szedtem orrán száján jött az olaj és a kettő nem ugyanúgy van összerakva,illetve megnéztem még egy másikat az se ugyanúgy volt.