Szerintem a 3.50-es gumi bután néz ki elől az MZ-n. Nekem is volt egyszer,de akkor hátul 4.10-es volt. Elég esetlenül fordult vele,mondjuk nem új gumi volt,lehet hogy azért. Plusz az első felni keskenyebb, nagyon összehúzza. Az elől 3.00 , hátul 3.50 a bevált recept! Ugye Grabó? A racing motoron előre kis TS hátsó felnit fűzünk (már aki),hogy a 3.00 gumi rendesen kifeszüljön! Ha mindenáron szélesebbet akarsz előre, akkor tegyél 3.25-öst,de ahhoz is jobb lenne szélesebb ráf!
Kérdés:
- Katonai MZ-n mekkora a gyári gumiméret elől/hátul?
- A videón kb. mekkora lehet a méret elől/hátul?
Én amikor megvettem a mocim elől hátul 350-es gumi volt, amivel naon jó volt az utakon, jól kanyarodott, stabil volt, kicsit hátrébb volt a súlypont ezért nyomatékosabbnak éreztem a motort (persze nem volt nyomatékosabb csak érzésre). Egy bibi volt vele, hogy alacsony sebességnél picit ide*oda vitte a kormányt. Hol lehetett a bibi a gumi méretében vagy magában a felnimben?
Csatolok egy képet, hogy hogyan nézett ki megvételkor a motorom.
Jah, most 275-ös a gumi elől, de ahogy Grabowsky mester mondaná ideges tőle a motor, éppen ezért nem is szerettem, hajlamos szitálni a kicsike.
Annyi még, ha megoldható, hogy maradjon a 350-es elől, akkor a sárvédőt meg kell emelnem 1-2 centit, mint a katonai MZ-n. Elég alacsonyan volt.
Azért kérdezem ezeket, mert nem veszek előre 300-as gumit, ha nem muszáj. 350-esel dögösebb elől! :P
MZ-kupában szeretnék indulni a következő évben ,és ehez keresek egy papír nélküli etz 250-est ,akár kosárban is :D Ha van valakinek eladó ,vagy tud légyszíves jelezze !
Előre is kösz !
MZ hátsó telóhoz a képen látható alkatrészeket hol tudnám beszerezni? az egyik kis guminak látszó tömítés az szimering,illetve még a telónak a tetejénél van az a két db kis fekete műanyag olyan is kellenek.Köszi a segítséget előre is.
Sziasztok.Valaki tudna nekem segíteni valami rajzal vagy nem tudom,hogy, hogy van összerakva az mz hátó teló?Mi után milyen kis gumi jön mert szét szedtem orrán száján jött az olaj és a kettő nem ugyanúgy van összerakva,illetve megnéztem még egy másikat az se ugyanúgy volt.
Azok bronzból vannak?
Vagy az is grafit?