Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na nééézd már, most veszem észre, hogy nem is nekem írt!
Ha már itt vagyok megkérdezem: mennyibe jönne ki a postaköltség?
800
ELADÓ!

- Dunlop 491 Elite II 130/70B18 63H gumi (újszerű) ajándék MZ felnivel (1 küllőt kell benne helyrerakni) 8000 Ft.-

- Etz 250 gyári kipufogó (néhány apró méretű horpadással, felszerelve csak 1 látszik) 3000 Ft.-

- Etz 250 sportkipufogó egyedi végrésszel (tökéletes csak festeni kell) 3000 Ft.-

- Újszerű króm csutkakormány 3000 Ft.-
3000 Ft.- / darab!
Üdv engem érdekel, mennyibe kerül?
Hali!

Nekem volna két kipufogóm:

- etz 250 gyári kipufogó (néhány apró méretű horpadással, felszerelve csak 1 látszik)

- etz 250 sportkipufogó egyedi végrésszel (tökéletes csak festeni kell)

Árban megegyezünk, ha érdekel.

Képeket csatoltam.

Üdv!
eladó: Egy fontos szerszám,amire mindenkinek szüksége lehet!
Jó estét forumozok..
150 etz babeta gyujtás mi a véleményetek?
Esetleg gyári gyujtás menyibe kerül?
Sziasztok!

MZ ETZ 250-hez (krauser konzolhoz) keresek oldaldobozt vagy bőr oldaltáskát!

Krauser oldaldoboz előnyben!

Ajánlatokat ide vagy e-mailben:
tzvajna@gmail.com

Üdv!
Eladó 8000ft
Oldaluk nincs!
De tessék itt egy teloszámot találsz : http://aranyoldalak.hu/hirdete.... én 150 es ts re vettem de ez is 56,97 es furat és ugyan az a slicelése is szoval egyformák :)
kösz esetleg van ennek egy internetes cimé ja és etz 150eshez vetted?
Sziasztok ! valaki tudna segitteni MZ ts 150 rossz gyujtás! rugásra nehezen indul prüszköl és ha be is indul hátra fele megy ! :D valaki ha tudnak lécci segitsen :D |
hello
Tamásiban Lacko motor Bt.
200 ft /db pont ma vettem ezt a méretet :D
Kezdheted az átépítést ezzel! :)
http://veteranapro.hu/uzemanya...

Csak email-ben válaszolok! koriadam@citromail.hu
hali srácok remélem tuttok segiteni olyan gondom van hogy etz 150esm hez nem találok olyan méretű gyürüket amilyen kellene 56.97es és egy csomo onlin motoros boltot felhivta táboriékat is ök tudnának segiteni de postaköltséggel együtt 4700lenne ezt egy kicsit sokallom ha valaki tudna egy olyan korekt motoros boltot mondani akinek van ilyen méretbe annak nagyon örülnk
Ifj Kánya Zoltán
KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY! Kérünk OSZD MEG!

Az Alföldi Veterán Börze 2012. február 5-én technikai okok miatt ELMARAD!

Kérünk, hogy a rendezvény változásáról értesíts minden barátod, ismerősöd, aki rendszeres látogatója rendezvényeinknek, hogy feleslegesen minél kevesebben látogassanak ki az üres parkolóba!

Amennyiben első kézből szeretnél értesülni az Alföldi Veterán Börzével kapcsolatos fejleményekről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre az avb@freemail.hu e-mailen vagy jelentkezz az Alföldi Veterán Börze Facebook csoportjába:
http://www.facebook.com/groups...
csao fitti örülünk hogy megvagy hasonló jókat neked is! üdv dio
Hali! Gyári kipufogót keresek etz250eshez vagy valami profibb "rezó" is érdekelne esetleg ha linket is adtok annak is örülnék , ilyen odor motoros flörtelmekért nem akarok pénzt kiadni! Köszi a segítséget mindenkinek!
sziasztok
Helló!Van eladó jelenleg darabokban lévő papírnélküli 250-es ETZ-m alkatrésznek vagy összerakva MZ kupára!

Ha valakit érdekel szóljon!

A motor padlásról van semmilyen papírja nincs már meg!
Sajnos!
Köszönöm szépen viszont kívánom! Magyarországon vagy?
nyáron motorozás?
Minden van, szó szerint a-z-ig minden:))) kellemes estét mindenkinek!
"meg sajnos kellet"
Remélem értitek...
Sziasztok!
Az elmúlt 4 évben 2008-2012-ig Honda Hornet-em volt, de egyéb okok miatt meg sajnos kellett válnom tőle.

Szeretnék magamnak egy motort építeni MZ alapokból. Gondolom az alapanyag olcsó, és akadnak megbízható alkatrészek is, és megfelelő szakértelemmel üzembiztos gépet lehet összeállítani.

Tehát szeretnék megismerkedni az MZ motorokkal, azon belül is a 250 cm3-es ETZ modellek érdekelnek. Mindenképpen 5 sebességes tárcsafékes változatot szeretnék kiindulási alapnak. A cél egy morcos kis Café Racer lenne, valami hasonló: