Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha március végéig nem kel el a motor, akkor valszeg kellene nekem a lábtartó , mert akkor még egy szezont lehúzok a sraddal. Amennyiben így lesz, akkor majd szezon végén szétszedem darabokra és eladom alkatrészenként... szegény kis csajszitttt...
Bendii ezt jól megaszondtad:D de még az enyimé is aprólékba van:D
Megvan
5000 forint a műszaki kpm-nél (NKH)
Helló!
300ccm etz be kellene egy jó minőségű vékony gyűrűs dugattyú szett.Tudsz nekem ebbe segíteni?
hali nekem lenne 250 es etz hengerszet hengerfej+henger+dugó de furásra szorul rezgés csilapító gumik benne vannak 6000ft meg van zsírúj kuplunglameláim 2000ft ha v kit érdekel
MZ 250 Trophy-hoz van egy 6 voltos dinamóra sönt tekercs, lámpafejre gyújtáskapcsoló kulccsal, duda-, fénykürt- távfénykapcsoló egység ingyen elvihető.
sandor.illes@ajkanet.hu
Luxi!

Meg van még a lábtartó? Plíízzzz?
nem irtam el az árat mz etz 251böl nem sok van de 5000ft egy kis etz tank ez ennyí volt a mz clubbon 9500ft egy hétig volt meg
125ösre kapaszkodó még mindig nincs senkinek? van rá 3 darab ezresem ha nem rozsdás.
Hali! Valakinek nincs eladó 250 es henger szettje? ha lenen dugó is hpozzá még job lenne.!
Bendi!
Nincsen semmi, motor van darabokban, de a remény hal meg utoljára.
szerintem egy egyest véletlenül odaütöttél az ára elé ! Viccet félretéve valami kezdő kupás kedvezmémy lehetne mondjuk úgy 50%
hello!125-ös mz nem érdekelne cserébe?
12000ft ennyi vagy marad
heláj Tomi
mi van
Hádemosmér ?
Olyan szépen kér ...
hello ! azt szeretném kérdezni h 250 es MZ -n ha megfurom a kipufogot, attol változik-e a hangja ? meg az ártalmas lehete a motorra nézve ? a választ előre is köszönöm
Úgy legyen
Jajj bocsi nem volt nyet a közelben szóval a tank kellene ,váz az van :D
És mennyire tartod a tankot ?
halló mi a helyzet nem kell a tank?
vagy a váz
Március utolsó hetében leszek otthon szabin, akármilyen lesz az idő biztos hogy gurulok 1 kicsit! Nyáron elvileg sokat leszek otthon (2 hónap) úgyhogy szinte biztos hogy fogunk együtt motorolni!
Várom már nagyon, rég találkoztunk! Addig is: Üdv Mindenkinek!
Sziasztok!

Vettem egy pár Krauser dobozt a következő hibákkal, hiányosságokkal:
- Mind a két doboznak csak az egyik oldali zára működik, a másik oldali még csak nem is kattan az elforduláskor. Mi lehet a probléma, lehet ezt valahogyan orvosolni?
- A dobozok felfogató zárai elméletileg jók, de a konzol és a doboz közé szerintem hiányzik valami, ami a dobozt felfogná és amit bele lehetne nyomni a doboz zárába. Esetleg van valakinek fölöslegbe vagy hol tudnék ilyet beszerezni?
- Az egyik doboznak hiányzik az oldaláról egy kis pöcök, vagy fogantyú. Ez a kis fül is érdekelne!

Várom a segítségetek!
Hali

Véletlenül van egy Mitas H-03-as. Kb. 70-80 %-os. Mire kellene? Szálszakadása van a guminak. Tehát ha fel teszed a felnire van benne 1 tojás és ezért szitál. Terepezni sztem tökéletes...