Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali 60mm
Megmaradt a gép?
Hy!

Lemérnéd a két furatközép távolságát, hogy biztosan jó-e? Amennyiben jó a méret utánvételben 5000 Ft megfelel?
Sziasztok, van aki kecskeméten vagy környékén hajtja a fenevadat? :)

Széles utat! és figyelmes autósokat!
igen jól ment ti hogy álltok a vasakkal
Üdv.Eladók az alábbi motyók!Racing Mz-re komplett fékrendszer, Komplett blokk egyben de felújítandó állapotban babetta gyújtással, és 1 festéshez szétszedett 250-es etz váz-sárvédők-tank, deknik-szétszedett telók , szétfűzött kerekek. + 1-csomagtartónyi lom .Mondj te egy árat adatlapomon az elérhetőségeim .
köszi!jól ment a gép?
Boldog névnapot az Öregdiónak József napra
500le mz oda basz nitro 3500fordulatnál
1:18-nál !
8.21-nél Bendi akkora gázt húz, mint Goose a Mad Max-ben!
ugyan,csak jókor voltam jó helyen...
6.20-nál Stravkó észlelte a felvevő egységet...nem tévedés ez egy kamera
van egy kis problémám.egy haverom vett egy 125-ős ts mzt,az a gond hogy nem tudjuk hogyan vannak rajta a gyújtáskapcsoló állásai.nem tudjuk megnézni,hogy melyiken gyújt,mivel az aksi rossz.ez az egyik problémám,a másik,hogy mivel nem jó az akkumulátor ha jól tudom akkor el kell indulnia tolásra,de meg se hörrenik,lehet,hogy valamit mi csinálunk rosszul?köszi a választ!széles utat!

stravkó kamera érzékeny
Sziasztok MZ-s társak!
vettem egy etz150-est! régen ez volt az első papirral rendelkező motorom (koptak az emlékek) azzal a kéréssel fordulok hozzátok mert az előző tulaj őssze kócolta a kuplungját minden hegyén hátán valaki a sorrendet képpel vagy szöveggel (vannak kúpos nyomó lamellák de hogy áll) előre is köszönöm azoknak akik segitenek ebben! további szép napot!
miis kiszabadultunk :D
Nagyon király volt!
Rendesen be voltam már "rozsdásodva", olyan izomlázam van, majd besz@rok!
Üdv mindenkinek!
Az lenne a kérdésem hogy nem tud-e valaki győr-moson-sopron megyében, lehetőleg Mosonmagyaróvárhoz közel egy szerelőt aki MZ (vagy hasonló) motorokkal foglalkozik.
A segitségeteket előre is köszönöm!
jót motoroztunk sok ilyet kéne még
Hali!

Van valakinek esetleg 125/150 rezója ? szolnokhoz közel lehetőleg :D
Elkészült a nagy mű!
A szállítással akadtak gondjaim,de megoldódott,lesz futó!