Varga Tominak kész van mán a motor BAZ MEGGGGGGG? vagy még mindig kilodásba vagy ? gyere a racinggolni fasz kivan veled ha nem jössz faszodra állok oszt hanyat löklek ott a helyed szedd össze magad
hy all akinek lenne egy még normál körülmények között használható 250 -es etz blokkja az írjon legyen oly szíves ha elfogadható árban van akkor megveszem de akár csere is érdekel adok érte egy Tablet Pc-t is akár.
Köszi a tanácsot! :) Én úgy vettem észre, nem folyik, de majd utánanézek ennek is. Valószínűleg az is közre játszik a dologban, hogy 18-as hátsó kerék van benne, és emiatt azt is el tudom képzelni, hogy lényegében véve nem is a rugóvan van a baj, hanem a rövid rugóstaggal. Vagy vissza 16 colosra, vagy hosszabb rugóstagot bele....
Csak kár lenne ezért a kerékért, jobban tetszik így, meg plusz szabadmagasságot nyertem vele.
Sziasztok!
A következő dologban szeretném segítségeteket kérni:
Birtokomban van egy 251-es, és kevésnek érzem a hátsó rugóstagot. Egyszerűen összeül alattam, és nem tudom mi baja lehet. Könnyen fáradnak ezek a rugók? Van esetleg valakinek ötlete milyen rugóstagokra lehetne lecserélni?
Köszi előre is a segítséget!
Nincs valakinek elfekvőben kopott 18 x 3.00-ás gumija pár darab?
Üdv.
Oszi
Eladó lett a 150-es Etz-m. Ha valakit esetleg érdekel szóljon.
Hirdetést az oldalamon eladó holmiknál megtaláljátok.
Üdv:Jámbi
nézz körbe majd Beszélünk a TIBIVEL!
email: wildbiker@freemail.hu
Csak kár lenne ezért a kerékért, jobban tetszik így, meg plusz szabadmagasságot nyertem vele.
enyém is hasonló,olaj és szimering csere ha folyik,Bendi komámét most szerkeztette Bambi na az jó lett
http://www.szocimotoros.hu/hu/...
A következő dologban szeretném segítségeteket kérni:
Birtokomban van egy 251-es, és kevésnek érzem a hátsó rugóstagot. Egyszerűen összeül alattam, és nem tudom mi baja lehet. Könnyen fáradnak ezek a rugók? Van esetleg valakinek ötlete milyen rugóstagokra lehetne lecserélni?
Köszi előre is a segítséget!