Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyűjtő
Sziasztok,

Nincs valakinek elfekvőben kopott 18 x 3.00-ás gumija pár darab?

Üdv.
Oszi
Sziasztok!

Eladó lett a 150-es Etz-m. Ha valakit esetleg érdekel szóljon.
Hirdetést az oldalamon eladó holmiknál megtaláljátok.
Üdv:Jámbi
nekem van 251 tank+váz jó pénzért
Sziasztok ,ELADÓ ETZ 251 tankot keresek a kupás gépemhez ,ha valaki tud segíteni írjon ! (Ha csak etz-hez van az is érdekel !)
Hmmm... Tavaly is nála volt a gép, úgy érzem idén is megkapja majd.
Vitézek Rettenetes Tomja?gubbaszt vagy mi van?
Bendi vételen vagy? alszol?
eddig azt hittem hogy jók a gátlók, de most ,hogy Bambi megcsinálta Bendiét lehet át kell még gondoljam
http://www.blackmoto.hu/index....

nézz körbe majd Beszélünk a TIBIVEL!
Varga Tominak kész van mán a motor BAZ MEGGGGGGG? vagy még mindig kilodásba vagy ? gyere a racinggolni fasz kivan veled ha nem jössz faszodra állok oszt hanyat löklek ott a helyed szedd össze magad
És, egy sima felújítás megoldotta a problémát?
BAZI itt a link
nekem is az van
hy all akinek lenne egy még normál körülmények között használható 250 -es etz blokkja az írjon legyen oly szíves ha elfogadható árban van akkor megveszem de akár csere is érdekel adok érte egy Tablet Pc-t is akár.

email: wildbiker@freemail.hu
Ezt tegnap este leltem meg valami külföldi honlapon. Óriási, hogy mit ki nem hoz az ember fantáziája egy ilyen gépből...
Köszi a tanácsot! :) Én úgy vettem észre, nem folyik, de majd utánanézek ennek is. Valószínűleg az is közre játszik a dologban, hogy 18-as hátsó kerék van benne, és emiatt azt is el tudom képzelni, hogy lényegében véve nem is a rugóvan van a baj, hanem a rövid rugóstaggal. Vagy vissza 16 colosra, vagy hosszabb rugóstagot bele....
Csak kár lenne ezért a kerékért, jobban tetszik így, meg plusz szabadmagasságot nyertem vele.
hali!
enyém is hasonló,olaj és szimering csere ha folyik,Bendi komámét most szerkeztette Bambi na az jó lett

http://www.szocimotoros.hu/hu/...
csápoltunk de nem voltál sehol
Sziasztok!
A következő dologban szeretném segítségeteket kérni:
Birtokomban van egy 251-es, és kevésnek érzem a hátsó rugóstagot. Egyszerűen összeül alattam, és nem tudom mi baja lehet. Könnyen fáradnak ezek a rugók? Van esetleg valakinek ötlete milyen rugóstagokra lehetne lecserélni?
Köszi előre is a segítséget!
Ilyet a Racingra is csinálhatunk ha megvannak a licencek :)
nagyon figyelsz