hali mz-sek elado cuccaim vannak.2 db oldal túra doboz tartó konzollal együtt.1db kuplung és gáz bovden vadi ujjak.2 db első teló az eggyikbe új szimering van.1 db első féktárcsa. 1 csomag gyári tömités garnitúra blokkhoz vadi új. 1 db első lámpa égő.1 db első fékkar használható de fellehet újjitani. 1db első 19 es fogaskerék. 1db kipufogó tartó függőleges meg egy rezó kipufogó sérült kromozással.1db müszerfal.1db új láncvédő bakelit.1db km óra fogaskerék a hátsó kerékhez. a cuccok egybe eladóak.17000ft ért minden müködik a használt dolgok is.ha kell küldök képet róla szivesen de csak mailbe mert ide nem akarja feltölteni a gép a képet.tel:06 30 243 18 13
hali segitség kellene.250 es etz karburátorba van egy kis kiálló kúp amire ráhúzzuk a benzin csövet.én a multkor csövet cseréltem és kijött a kis pöcök a helyéről azota sztivárog a benzin ha nyitva a csap elég rendesen.mit lehetne csinálni vele?beleragasszam? ha valaki tudna épkézláb ötletet azt megköszönném.mert csak ezért nem szeretnék új karbit venni.
Sziasztok egy kis segítség kellene , etz 125 ösömről valamelyik nap elszált a generátor forgórészének csúszógyűrűje ( kommutátorja )
Az lenne a kérdésem hogy cserélhető ez külön vagy vegyek egy bontott forgórészt ? Ha cserélhető akkor hogy kell leszedni a forgórészről ?
Etz,Ts 125,150: -5 felömlős henger készítés 17-25Le membránnal(30.000Ft)
Az árban a fúrás,sport dugattyú,és membrán ára is benne van.
-4 felömlős henger készítés 16-18Le (15,000Ft)
Etz,Ts,Es 250,300,350: -szívómembrán vezérlésű 5,6,felömlős,vagy sima réses
4,5,6 felömlős sport henger készítés
28-40Le (35000Ft)
Az árban a fúrás,dugattyú,és membrán ára is benne van.
Ok köszi majd jövőre menünk Csabára és veszünk valami normális anyagot. A régi hézagolónak is az lett a baja, hogy elgörbült ezért gondoltuk a gyári mellé ezt betenni.
luxi nem akarok beleszólni de láttam bélabánál a hézagolókat az ugy nem lesz hosszu életü megeszi pillanat alatt a forgó kerék.én szélesebbet szoktam csináltatni valami kopásállóanyagból és azt rakom be a régo helyett
Az lenne a kérdésem hogy cserélhető ez külön vagy vegyek egy bontott forgórészt ? Ha cserélhető akkor hogy kell leszedni a forgórészről ?
Etz,Ts 125,150: -5 felömlős henger készítés 17-25Le membránnal(30.000Ft)
Az árban a fúrás,sport dugattyú,és membrán ára is benne van.
-4 felömlős henger készítés 16-18Le (15,000Ft)
Etz,Ts,Es 250,300,350: -szívómembrán vezérlésű 5,6,felömlős,vagy sima réses
4,5,6 felömlős sport henger készítés
28-40Le (35000Ft)
Az árban a fúrás,dugattyú,és membrán ára is benne van.
-350ccm 82mm dugattyú, osztott kipufogó, osztott szívónyílás.
30-32Lóerő (új hüvely, dugattyú készítéssel 35.000Ft)
-Főtengely felújítás: új hajtókarral,csappal, tűgörgővel, jó minőségben (8-10000Ft)
A Lóerő adatok tervezett rezonátorral tovább növelhetőek!
Érd: 06-70-5305174
Valaki tudja fejből az ETZ kormánycsapágy méretét? Esetleg a csereszavatos kúpgörgős csapágy számát?
Ja és akivel nem találkoznék MINDENKINEK BOLDOG UJ ÉVET KÍVÁNOK!