Tudom, min múlt: gyorsabb voltál, nincs ezen mit szépíteni ! Az, hogy apa lettem, csak még jobban kellene, hogy motiváljon, egy-két serleget be akarok szerezni, mire megeszesedik a kistöki .
Egyébként a bóbitagyuszi olyan, mint ha fent lenne a generátor a főtengelyen, súlyilag tekintve legalábbis. Ha csinálsz jó időt Egerben , akár ma is mehetnünk, Timi örült az ötletnek, hogy a kedvenc városába mennénk .
Gyarmat nem a gyújtáson múlt! Inkább azon,hogy rég ültél motoron,plusz családapa lettél! Az egyenesekben egyforma gyorsak voltunk, csak a féktávokon faragtam,de ez látszik is a videomon!
Amúgy a Babigyuszival jobban kéne,hogy pörögjön nem? nincs megszakajtó,ami belebegjen. Egyébként kölcsönbe,próbára elfogadnám a felajánlásod! Jársz felém mostanság?
Szevasztok van egy tökéletes állapotú MZ ETZ 250-es karburátor torokkal együtt, minden benne van kitűnően végzi a dolgát! Az ára 5 ezer egybe a torokkal! Elérhetőségem az adatlapomon!
Rozsdamaró=blokkszéthúzás ;D én pony rometem tankját ki rozsdamaróztam mondom fasza lesz így leszedir rozsdát minden!
így is volt ki is öblögetttem 5-6dl tiszta benzinnel ..... jó felraktam tankot 10-11 óra öntök bele 3 liter keveréket majd elindítom áhá mondom de szépen jár :))) nagy volt a mosoly az arcomon (első blokk széthúzásom/első generál a gépnek) ami kopik minden cserélve lett benne aha mondom mien fasza stb leállítom mondom majd holnap reggel rádobom a hajtást azt gurulok vele 1 et 30 km terről összehívtam pár ember itt a nagy nap kelek fel 9 órakor feöltöz go ki beröffenteni mielött ideérnek spanok! áhá de a keverék/rozsdamró vlmi olyan kárt csinált el se tom mondani hát a karbiban mint egy fehér kocsonyás zselé gázt huzni s elehetett neki se megrugni ugy megragadt! és nem csak én jártam azzzal a kocsonyával így ;))) Am volt otthon 1 müködő tartalék blokk 1 óra alatt átraktuk srácokkal és irány volt tűz a hegyre pörkötöt főzni :DDD na de ez csak egy tanulság azért mondom ink huzt szét blokkot és tísztícsd le ja és am az a blok is meglett csinálva csak a blokkfelek meg 1-2 alkatrész maardt a gyári de szebben muzsikál miint újkorába!
hali srácok tegnap vásároltam egy mz etz 150 es stunt motort és vannak vele gondjaim ugy vettem meg hogy be volt álva a henger de mienött letettlk a mocit fellett ujitva és tegnap levettem rolla a hengert a hengeren csak felületi rozsdát találtam ez a kisseb gond az a nagyobb hogy a fötengej is rozsdás lett és a hatokar nál befujtam rozsdamarolval mostmár mozog és azt szeretném megtudni hogy ienkor mi a teendö hogy fullra széthuzni a blokkot és egy hajtokar feluitó szettel megjavitani vagy csak rozsdamarozzam tovább és nyomjak neki olajat? vagy ienkor széteshet az alsó tügürgü beinditáskor jah és kaptam vele csomó alkatrész még egy majdnem komplett blokkot csak abbol a fötengej hiányzik léci segitsetek segitségeteket nagyon megköszönöm
Ne vegyéééé!
Van nekem tartalék, szívesen Neked adom! Tudod, adakozós vagyok ! Egyébként meg Bambi csinál egy blokkot nekem, de abba már nem teszek babszigyújtóst, versenyre mindenképpen jobb az akkumulátoros, jobban pörög. Tapasztalat .
Máncsak ezé' is odaadom, hogy 'Gyarmaton ne porold ki legközelebb a hátsómat ...
uraim!eladó egy 150-es mz új rendszám régi forgalmi tavaly még furikáztam vele a szöllöbe nincs valami jó börben ezért csak 20e-ft szállítás lpg árban megoldható infó az adatlapon üdv.
Egyébként a bóbitagyuszi olyan, mint ha fent lenne a generátor a főtengelyen, súlyilag tekintve legalábbis. Ha csinálsz jó időt Egerben , akár ma is mehetnünk, Timi örült az ötletnek, hogy a kedvenc városába mennénk .