Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a telószár tök egyenes, 1 darab rozsda nincs rajta, a szimering meg amit a boltban lehetett kapni hozzá. lehet hogy csináltatnom kéne valami erősebb szimeringet?
Szar a telószár, rozsdás vagy görbe, de lehet a szimmering is gagyi.
hello! kérdésem a következő: nekem kb 3hét, és kb 200km alatt tönkre megy az első teleszkópban a szimering! már 3x cseréltem, és minden alkalommal figyeltem h se kosz se semmi ne legyen, tényleg mindent megfelelően csináltam, továbbá 230 cm3 olajat töltöttem, amennyit a gyár előír, és mégis. sőt volt h picit kevesebb olajjal is próbáltam. mi lehet a baj? másnak is van ilyen gondja?

Sodi Raider
Ménem a kifufogóba tetted? FÜSTÖLNYI !
baz meg ezért nem ment a motor ez volt a levegöszüröbe nem értem
ts150-en hengernél hogyan kéne leszedni a kipu könyököt? valaki írjon már valami segtséget, tippet, mert nem bírok vele
Sziasztok!
Van egy hibátlan eladó ETZ 250 hengerszettem.
Henger-dugattyú-hengerfej kompletten.
Képet tudok küldeni, ha kell mérek átmérőt.
címem: szgerg@gmail.com
Mz etz és sok más fajta motor szerelést vállalok baráti áron. Hajdú Bihar megyében.

Állatok! ! ! !
Bendi,hogy áll a súly csökkentés a motoron?
Sziasztok. Ez a link szerintem az összes túramotorosnak érdekes lehet valamilyen szinten. www.mzrider.hu csak nézzétek meg és olvassatok bele. Ha pedig valakinek van ötlete, véleménye vagy véletlen tudna valamivel segíteni akkor írjon bátran a honlapom üzenőfalára.
senki nem tud nekem segíteni abban hogy a ts150-en melyik kábelen jön töltés az akksira és melyik kábelre kell kötni a világítást? az összes többi kábelt el szeretném távolítani ezért kéne hogy tudjam. köszi
Ja nem,hogy mekkora hülye vagyok..,de most elküldtem remélem jo helyre
oda se jöttt meg h rohadna meg:S:) dnbdio@freemail.hu ra küldted?
Emilbe küldtem egy képet
ohh pedig jo lenne látni:)
valamiért nem jelenik meg
kép a közbetétröl
kép a közbetétröl
nagyon szépen köszönöm! remélem át tudom alakitani:)
Helló! Nem kell a blokkon semmilyen átalakitást főleg marást csimálni.csupán egy közbetétet kell esztergálni olyan anyagból ami nem mágnesezhető pl:alu ,ezt csavarozód fel a dinamó helyére,majd erre csavarozod a babszi alaplapot.Elméletben ilyen egyszerű,gyakorlatban kicsit tovább tart a megvalósítás.
következö mikor és hova ? amugy fasza a video
Hello! Segítségeteket szeretném kérni.
Kérdéseim a következőek lennének:- melyik kábelen jön vissza az akksira a töltés, és melyik kábel a világítótekercsé?
Azért lenne szükségem rá, mert a blokk átépítésre kerül nemsokára és nincs szükségem a gyári kábelekre, csak az a lényeg hogy a motor induljon, világításhoz jöjjön egy lámpa és töltse az akksit. Ha valakinek lenne ilyen kapcsolási rajza vagy tudja hogy a gyáriból mit lehet kihajítani és mitkell átkötni hogy elérjem amit szeretnék azt megköszönném.