Üdv Mindekinek!
Facebookon új csoport indúlt Szocimotorosok névvel!Aki be akar lépni nyugodtan írjon!Debrecen környékiek vagyunk javítással foglalkozunk!
Szép estét!http://www.facebook.com/groups...
sziasztok! az a kérdésem lenne h mz tsre lehet babetta gyujtást tenni? ha igen vészes átalakitásokat kell végezni h müködjön? nincs esetleg valakinek képe h hogyan is helyeszkedik el egy babetta gyujtás a gyári mz gyujtás helyén? amugy miben jobb egy babszi gyujtás? elöre is köszönöm:))
Már szerveződünk off motorosokkal is kiegészülve Máriapócsra. Bobek az mzracingon húzta el a csalit , én meg itt agitálok, munkamegosztás van . Állítólag nagyon faszántos lett a pálya, mondjuk Ő asszem a rallycross nyomvonalat próbálhatta ki, de sebaj.
Csak az a baj, hogy mindenkinek "messze" van, pedig mi aztán tudnánk mesélni : tőlünk ezt kivéve az összes többi 150-210-220 km-re van , mégse rinyálunk ...
Amúgy sikerált már a babszigyújtóst kipróbálni? Én szívok akkorákat ezzel a megszakítóssal, hogy még, de akkor se adom fel, egyszer csak összeáll. Kakucson olyat ment a gép az új blokkal, hogy csak úgy vigyorogtam, kár, hogy a hajtókar beállt a nap végére . De már Bambi beletett egy sokkal bizalomgerjesztőbbet, próbaszériás, még nem igen ment senki ilyennel, de ezektől a kínai-tajvani csodáktól minden jobb szerintem, amit eddig lehetett beszerezni .
A jövő 7en MZ-túra van a Pilisben, az azutáni 7végén meg meló. Sűrű a program. Még azon gondolkodtam,hogy valamikor 7közben is mehetnénk,csak azt előre le kell egyeztetni a szabi miatt.
Ááá most nagyon elegem van az etz-ből :) Kereszteződésben kifordulok, húzom neki és nem azt érzem hogy faszán húz, hanem csak búg.. De így egyik napról a másikra :DD Rohadtul érthetetlen dolgok vannak, 105ös fúvóka van benne, az jó?
Haver mondta hogy neki a 150es etz gázra emelte az elejét, úgy be tudja állítani. Csak még nem volt alkalmam megbeszélni vele..
anniyra éri meg hogy nem kell álítgatni sosem rajta egyszer felteszed aztán csak akkor kell hozzányúlni hogyha elromlik valami de olyan 30 évente fordul elő..
szevasztok van egy etz150 esem elado papirok nélkül nagyon pöpec kis moci erős és keveseteszik nagyonjo csak nemkell vannak hiányosságai:első lámpa,kmóra ford mérő de az erdőre mezőre minek tar-gi@hotmail.com ide irjon akit érdekelne
Facebookon új csoport indúlt Szocimotorosok névvel!Aki be akar lépni nyugodtan írjon!Debrecen környékiek vagyunk javítással foglalkozunk!
Szép estét!http://www.facebook.com/groups...
Nincs valakinek mz rezója 125/150 es ?
köszi előre is .
pedig esztétikailag nagyon tetszene :)
Véleményetek szerint javít valamit egy 250-es ETZ teljesítményén egy ilyen sport kipufogó?
vagy a hangján kívül változik valami? érdemes befektetni egy ilyen sport dobra? :)
Válaszokat előre is köszönöm!
Csak az a baj, hogy mindenkinek "messze" van, pedig mi aztán tudnánk mesélni : tőlünk ezt kivéve az összes többi 150-210-220 km-re van , mégse rinyálunk ...
Amúgy sikerált már a babszigyújtóst kipróbálni? Én szívok akkorákat ezzel a megszakítóssal, hogy még, de akkor se adom fel, egyszer csak összeáll. Kakucson olyat ment a gép az új blokkal, hogy csak úgy vigyorogtam, kár, hogy a hajtókar beállt a nap végére . De már Bambi beletett egy sokkal bizalomgerjesztőbbet, próbaszériás, még nem igen ment senki ilyennel, de ezektől a kínai-tajvani csodáktól minden jobb szerintem, amit eddig lehetett beszerezni .
Oszt' he, jövőhéten nem lenne kedvetek egy kicsit motorolni ?
Haver mondta hogy neki a 150es etz gázra emelte az elejét, úgy be tudja állítani. Csak még nem volt alkalmam megbeszélni vele..