Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

halihó kis etznek a véltószimmering méretét tudja vki fejből? mer ha nem akkor guglizok.
hali! kb 1hónapja ,lassan ér ide a posta
két Vosztoki Rideg Tartású a Mátrában cimű képet látják

Látom másik fórumon szervezkedtek a hétvégére kakucsra
inkább NE!

gyertek csak pénteken

nagyon nagy valószinűséggel nem
de addig még sokminden változ6
Luxi Misu oszt gyüttök e meg mikor? He?
Há dik azé annyira szépek nem vagytok, hogy érdemes vóna mutogatni! Am mikor voltatok mer én meg vasárnap!
előttem szólóhoz csatlakoznék.. a motorvásárlással kapcsolatban... nézd meg hogy minden működjön rajta.(elektronika) szeddle az oldalát hogy van karbantartva avgy hogynéz ki a szerszámdoboz sokat elárul a gazdájáról.... kerekek fékek.. egynyomon megy-e a váz... teleszkópok .. mindne apróság.. hamár elindulsz vele.. akkor alapjárat fazsa legyen.. kuplung nem -e túl zajos.. síber-nem-e csörög.. ja és 3.ba nyelezd le ha kidobja akkor blokkszéthúzás vár rád.. léptetővillacsere lesz... ja és ha kopott úgy 3 ezer felett szokott zenélni agyűrű is... nézheted éppen agyújtás felől hogy a szimering nem e fossa magát... lánckerekek elvannak-e kopva lánc macskás-e... szépen nézd át.. hamár vezsel jót vegyél :D vagy alkudj! SZEMTELENÜL!
Ma én is arrafelé jártam.
V.R.T.
A két jómadár !

fasza videjó!
Nem, akkor Balassagyarmat van.
véletlenül nem 17-18-ra gondoltatok
16 ok lenne.
Az a baja a gépnek, hogy szar! De a legfőbb probléma nem a motorral van, hanem a tulajjal. Ha a számítógép előtt ülsz soha nem fog megjavulni magától a motorod.
Mielőtt további hülye kérdésekkel zaklatnál minket http://youtu.be/5jdypzaMUdc meg az alábbi linken található videókat.[/L]
Hello mindenki!

A típus ismeretekben jártas kollégákhoz szólnék. A kérdés az lenne, hogy habár külsőleg ugyan az a blokk van a Trophy 150-ben és a TS 150-ben, tudtommal a TS erősebb és szeretném tudni, hogy mi ennek az oka. Hengerben van valami máshogy kialakítva netán?

Egy Trophy 150-est halásztam elő egy pincéből ahol több belvíz is nagyon elkapta. Felmerült a kérdés, hogy hogyan lehetne kicsit erősebbé tenni a gépet.

Tudnátok segíteni?

! ! ! !
Enyém eladó lesd meg képeimnél :))))))