Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha teheted akkor 250est vegyél, fogyasztás ha nemhúzod neki ellehet bőven járkálni 3-4literrel ha húzod neki akkor tud kajálni azért mindegyik.Figyelj oda hogy ne egy szétkókányolt valamit vegyél minél eredetibb legyen,minden sebesség jólegyen,ne csörögjön zörögjön ha mész vele ugyis érzed milyen és hogy megy.
Sziasztok.

Mz vásárlás előtt állok és véleményeket szeretnék kérdezni, elsősorban az (átlag)fogyasztás érdekelne mind a 125, 150 és 250-es Mz.nél. Vásárláskor mire is figyeljek pontosan, gyújtás és a töltés terén, milyet érdemes venni? Előre is köszi
Jövőhéten azaz 15. vagy 16.-án megyünk néhányan Kakucsolni Mz-ve akinek van kedve tartson velünk.
Úgy néz ki megoldódni látszik a probléma :D:D Csak most kicsit szorul a gázkar.. de inkább a csuklóm törjön ki mint h fennakadjon nekem ez a siber lófütty fürüttyyy..
és Köszi szépen a segítséget , vannak itt még rendes emberek úgynézki.. (rajtam kívül ) xD
nézd meg a karbi oldalában a subervezető stiftet ha el van kopva felakad a gáz,vagy bowdenelvezetés vagy aakármi
Miaz h orrbavág? Te most miről beszélsz úgy mégis?

Grabowsky talán ha segítenél végre elmondani a gondját a motornak még el is takarodnék
Ne haragudj, de ha tőled valaki akar valamit és úgy kezdi a kérését, hogy orrba vág , te mit adnál viszonzásképpen?!
Mert én egy akkora maflást, hogy egyből leszopná saját magát.
Maaargit! Noooormááális?
Mik azok a képek már megint, te szerencsétlen? Takarodj!
Jaj apukám én se szégyellem :)) most mit izélszz?:))

segíts meg fejteni h mi a baja a gépnek azt itt se vagyok
Mi itt nem szégyelljük a pofánkat egymás előtt. Bunkók sem vagyunk egymással! Legalábbis a "motoros " egyének. Névtelenekkel nem beszélgetünk.
Szia! Igazad van , de akkor többek közt te is szólj hozzá hogy mi lehet a baja ?:))) Aztán eltünök mint szürke köd a levegőben ThánXxX
Ahelyett, hogy undorító képeket töltesz fel már megint, ma is többször, inkább vedd a fáradtságot, csináld meg a motorodat aztán meg menj vele motorozni! Addig se csinálod a feszkót .
Helo! Hát Nekem ugyan ez a helyzet .. bowdent kicseréltem és gázadásra fenn ragad a síber :((((( És olyankor a bowdenen fenn igazítok akkor meg jó! Segítsetek még , legyetek szívesek!Bowden kivan cserélve.... aztán párat huzok a karon vissza esik alapjáratra a fordulat
látom,nemsok minden van erre.........
nekünk nagyon , DE nem jók a te eladó gumijaid! ! ! !
Ha kell valami meg majd keresünk!
ne itt hirdess ezerszer, apróban a helye
Eladó gumik nektek a legjobbak! meg MZ ETZ Alkatrészek stb stb nononono@citromail.hu ra írj ha kelene vlmi
helo nekem van gyári bloktatróm 1000Ft ért párban!
erősített blokktartóval orvosolható keresd meg Trk kollégát
sziasztok ! nekem olyan gondom volna, hogy a az egész motorblokk elvan csavarodva jobbra a feszitéstől(mivel h jobb oldalon van a lánc). Ezt hogyan lehet orvosolni ? hallottam már olyant h perselyek vannak elnyomodva. A választ előre is köszönöm
előttem szólókhoz csatlakoznék.. bowdencsere vagy alapjáratállítócsavar csere , mert jártam énis úgy hogyha emelni kellett az alapjáratot gázadásra fentragadt.. de abowden valószínűbb,.
Sziasztok
Szükségem lenne hétvégére egy Trophy 250 kipu könyökre Szabolcs-Sz-B, Hajdú-B vagy B.-A.-Z. megyéből.
Viszem a debreceni börzére a gépet, de TS kipuval feszül, kifúj. Újat akartam venni, de csak jövőhétre jönne meg.
A kérdésedre megadtad a választ. Bowdencsere.
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni , aki tud valami érdemlegeset az legyen szíves megosztani velem! Köszönöm ,
-Szóval: Etz 250 en mitől lehet az h folyamatosan fenn akad a siber ... meghuzom a gázt, visszaenged azt a motor ugyanúgy megy :) Tegnap majdnem sírba vitt 110 nél főleg mikor észleltem a 4-500 méterre levő vasúti átjáró piros lezárt sorompós fényjelzését!
- Én a bowdenre gyanakszom mert meg van törve sőt 1-2 szálat leis törtem belőle ... Meg elég érdekesen ejtette eddig is vissza a motor a fordulatot ! Igazából ennyi! Aki tapasztalt már ilyet, az leírjhatná a véleményéd! Még1x köszönöm szépen!
Lecsúszott a bovdenről a dió, mert elengedett a forrasztás! Ki kell ékelni és újraforrasztani!