Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Bontódott egy pár alkatrészem TS 125 -höz és Trophy 250 -hez is.. ha valakit érdekelnek email vagy msn az adatlapomon! Ha érdekel valami írj biztosan megegyezünk! Többképet kérésre küldök.

- TS Henger, hengerfej.. dugóm nincs hozzá
- Hozzá való karbi
- Komplett TS váltó, léptetővillával
- Kuplung kosár, kuplung lamellák, főtengelyre fogas+lánc (lánc szerintem kuka)
Én eleinte 2.75-öst használtam, de nekem nem jött be. Igaz, hogy fordulékonyabb volt tőle a motor, de idegesebb is, a 3.00-t rárakva nyugodtabb, stabilabb,de egy kicsit lustább is lett a csiki-csukikban. De ez engem a legkevésbé sem zavar, még így is fürge a kis drága, hogy eszem a zúzáját ...alig várom, hogy hazaérjek és motorozzak ...
Gyárilag is 2,75 volt elöl,hátul talán 3,25 ha gyárilag jóvolt akkor tuti jólesz előre a 2,75.
Sziasztok!

A motoromat 350-es gumikkal vettem (elöl-hátul). Itthon volt egy új 275 első gumi, amit rápakoltam. Szerintetek ez így megfelelő, vagy ragaszkodjak előre egy 300-ashoz.

Amit így tapasztaltam az az, hogy jobban elől van a súlypont, kevésbé érzem a nyomatékot (de ugyan úgy jelen van, tehát ugyan úgy gyorsul, csak nem akar "hátra dobni"), valamint szerintem fordulékonyabb is. a 350-essel az volt a baj, hogy rángatott alacsony sebességnél, valamint a sárvédőmhöz hozzáért, súrolta.

Tudom szubjektív a gumiméret, mégis várnék vélemményeket.
sziasztok!tudnátok nekem egy mz ts 125ös robbantott ábrát linkelni?:) néztem googleban és nem nagyon találtam! találtam a pinyoban egy blokkot drabokba van szedve!és össze szeretném tenni!elöre is köszönöm!sziasztok!
visszük a GO BAZI gO! táblát:D:D:D:D
Köszi!
nem akarok senkivel rosszban lenni..............
T.R.K. nem töröltelek azt sem tudom hogy kell.De ismét felvettelek.
Minnyá menek má csak addig koptassad le a térdkoptatódat. Amúgy nagyon kafa idő van jeleleg, vizhűtéses MZ-k
Nigger esőben is mész?
Igaz te esőmenő vagy tavasz óta.
Na mindegy, drukkolni ott leszek.
Jó estét Mz-sek!Szolgálati közlemény!
Varga hol a fa....ba vagy? hiányozni Kakucsról nem lehet
Nekem ilyen van http://www.hajtany.hu/arlista....
Velo5 meg vagyok vele elégedve be lehet állítani pontosra a kerék kerületét mm-ben.
mielőtt megveszed,megnézed a tájékoztatón!
mondjuk nem tudom az méri e a 130at:D:D
a bringán működik,akkor azon is! nem tudaj az a külömbséget,h. mire rakták! amúgy gyárin ér a legtöbbet minden!
ezen még minden gyári:D:D nem olyan ,,sokat" volt ez használva:) digit km órát ráraknék a biciklire valót működne?
azért ugrál.mert a meghajtó nem működik rendesen,és ha nem gyári,előbb utóbb szétesik..............
oxidált már? vagy szép állapot? postával mennyi lenne?:) km óra ugrálásról van tapasztalatod?
Én bontok van !
Kedves ETZ 250es sorstársak:)

Lenne pár kérdésem. Örököltem egy etz-t apumtól. olyan kérdésem lenne hogy a km óra mindenkinek ugrál?:D valakinek nincs valami egyszerű digitális km óra megoldása?:) olyasmi lehetséges hogy egy bicikli km órát tegyek rá? az jól mérne? előre is köszönöm az ötleteket:) és még egy kérdés:P valaki nem bont etz 250et? kellene egy dekni zár:)
Erre voltam kíváncsi. Köszi főnök!
Nem időpont, hanem első:hátsó lánckerék.
19:48
Ezzel tisztában vagyok, de a kérdésem nem így szólt.
Szeretném tudni a gyári értéket.
Ennyi.
meg hogy hol motorozik az ember,alföldön,vagy a mátrába........persze ettől függetlenül is rakhat más fogszámút az ember......
én sose néztem mennyi! az a lényeg,h a te motorozási stílusodnak megfeleljen! ha gyenge ,raksz előre kissebbet..............persze ebből következik az,h megszámolod a fogakat..........de nem az a lényeg........hogy hány fogú,mert ha 520as láncot rak rá az ember,akkor ott más a fogszám...................