Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondd!
Beszéljünk a könnyített kuplungról!
Köszi szépen!
Ma át is írattam, plusz megkaptuk 2 évre a műszakit is! Na meg jól eláztam az úton, de ez egy ilyen sport!
Gratulálok hozzá,egészséggel használd
Jó napot az Mz-s uraknak!
mi van itten ?

Más téma: 24 órás
Sensei gratulálok az eredményhez,nem kis feladat volt ,le a kalappal mindenkinek
szar a példád! inkább sárvédő,vagy sárhányó!kb ez lenne rá a jó példa! és nem mindegy,mert a sárhányó a kerék!
a másik! mielőtt megszólalsz gondolkodj!
az első képen,a széria motoromon lévő,34es porlasztó hoz van,a másik képen 38as hoz,és az "Űr"ön látható!a szérián 15 éve van ilyen gázkar,a másikon 5 éve
ENYIT A TAPASZTALATLANSÁGRÓL,ÉS A HOZZÁNEMÉRTÉSRŐL!
a dolgok,és tények szakszerű leirását nem keverném össze a kötekedéssel! amúgy meg ki szólt hozzád?
Ennyire kötekszel nem mindegy, hogy sárvédő vagy sártólvédő bazzz
Próbáld ki! amíg meg nem tapasztalsz ne irkálj ökörségeket nem bírod olyan gyorsan húzni a gyárit hogy ne érezd a különbséget ha nem érzed akkor meg ne motorozz mert egy érzéketlen húsdarab vagy!
hülyeséget beszélsz! mi köze a motor gyorsulásának ehez? a motor tehetetlenségéből fakadó gyorsulást nem növeli az,h. gyorsabban nyitod ki a tolattyút!
annak nemsok köze van ehez!
akkor ennyi erővel ,van gyors gázkar,meg méggyorsabb? ez faszság! és ha minden motorra olyat tennének akkor már nem lenne mihez viszonyítani,és akkor annak a neve sima gázkar lenne!azért nagyobb az áttétele,hogy a nagy úton,amin a sóber jár,ne tekeredj körbe!amúhy ha gyorsabban húzod a simát mint a "gyorsa",akkor a sima lesz a gyorsabb!
Köszönöm segítséged!
Ja! Majd gázbowdent is farigcsálnod kell hozzá.
http://scootershop.unas.hu/spd...
Például.
Arra kell figyelni, hogy crosskormányból létezik több fajta vastagságban, tehát a gyorsgázkar furata is többféle méretű. Olyat válassz amelyik jó a te kormányodra, azt meg te döntöd el hogy mennyit forduljon.
és mindegy hogy milyet veszek? gondolok motortipusra vagy ilyenek.....mert gondolom MZ-hez nem gyártanak,vagy igen?
Köszi Tomi!:)
BAZI!
Lőjjél már fel néhány képet a hétvégi motorozásról!
Luxinál a pont, ha motorozol "gyorsgázkarral" nem kell a kanyarból kijövet ujra fogni a gázmarkolaton, tehát nem kell motorozás közben szétcsavarni a csuklódat. A gyári MZ gázkar kb. háromnegyed fordulatot tud fordulni, a gyorsgázkarból meg többféle létezik nekem speciel kb negyed fordulatnál kicsit többet mozdul. Kényelmes.
Nem tőled kérdeztem,hanem oklyantól aki ért hozzá!
nem éri meg ! meg minek ? mondjuk 1000 res gixeren jó meg crosson de mz n :S
Na most akkor mivan?:D
Megéri,vagy sem? Valakinek igen,valakinek nem?:D
Köszi a válaszod!