az hogy ki milyen valójában,nem lehet pár hozzászólásból megitélni,énsem ítélek meg senkit!de szóbaállok a csövessel is és az igazgatóval is!mert mindenki más,és szép lenne a világ,ha aki nem olyan mint ami nekünk tetszik,akkor már meg is kell szólni! szép lenne ha a beteg öregembereket csak azért nem szeretnénk,mert már nem olyanok mint fiatal korukba!ők is voltak fiatalok,és mi is leszünk öregek! (remélem)
Tessék, teljesült szíved vágya !
Most már lehiggadsz? Vagy kell a telefonszámom is? vodaháromhatvanhatvanötnyolcvanegy
Ennyi legyen elég mostmár, eddig is túl messzire mentünk, mint mondtam, ezen a fórumon nem megszokott ez a hangnem. Ha továbbra is bajod van velem, hívj fel !
És végre higgadj le! Soha nem megyek bele az ilyen netkakaskodásba, nem tudom, mi ütött belém most, hogy idáig lealacsonyodtam ...asszem, héderelek egyet, holnap is nap lesz ...
Apukám, mondtam, nyugi ...mit pörgeted itt magad? Csak érzéssel, ez a topic nem szájkaraténak van ! Mi itt elég sokan ismerjük egymást személyesen évek óta, talán az egymás iránt érzett tisztelet miatt is lóg ki a kommentjeid java a sorból, mert valld be, azért néha rendesen odaszúrsz a kérdezőknek meg azoknak, akik szerinted rossz nyomon járnak . Ez ilyen, ugye, nem vagyunk egyformák, Te sem értesz az én szakmámhoz, én is jelenthetnék Neked bőven motorszerelésből (mondjuk abból sokmindenkinek ).
Ha meg annyira szeretnél megismerni és érdekel, hogy ki vagyok, kiírom én akárhova az elérhetőségemet meg felteszek sztárfotókat is, csak hogy felismerj !
figyelj Te! mindenki olyan amilyen!én senkit nem szóltam meg a stílusáért(ha figyeltél volna),és mindenki azt és úgy ír ahogy akar,ez NEM CSAK A TI OLDALATOK!Én legalább vállalom magam,kint van minden rólam,kép tel szám!azok pofáznak a legjobban,akik elbujnak a névtelenség mögött!
Figyi koma! Én csak úgy beszélek meg írok, ahogy élőben is tenném! Csak addig menj el a heveskedésben, amíg élőben is vállalod a dolgot ! Amúgy meg ne szívd fel így magad !
Szerencsére, a versenyszakosztályra kevéssé jár át az a réteg, aki izé...
Persze, most, hogy a Benzinkutyák megnyerték a 24 órást, a háttérben megint igen rút dolgokat pusmognak.
Utálatos.
VAn pár jó fej, velük inkább szeméylesen futok össze.
Most már lehiggadsz? Vagy kell a telefonszámom is? vodaháromhatvanhatvanötnyolcvanegy
Ennyi legyen elég mostmár, eddig is túl messzire mentünk, mint mondtam, ezen a fórumon nem megszokott ez a hangnem. Ha továbbra is bajod van velem, hívj fel !
És végre higgadj le! Soha nem megyek bele az ilyen netkakaskodásba, nem tudom, mi ütött belém most, hogy idáig lealacsonyodtam ...asszem, héderelek egyet, holnap is nap lesz ...
Ha meg annyira szeretnél megismerni és érdekel, hogy ki vagyok, kiírom én akárhova az elérhetőségemet meg felteszek sztárfotókat is, csak hogy felismerj !