Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gumitéma: örülök, hogy jól érzed magad a nyeregben, de ha netán mégis piszkálna a kisördög a 3.00-s gumival kapcsolatban, nekem lent van a garázsban a tavaly lecserélt K65-ös Heidi 3.00-s, hátulra meg 4.10-es K36-os. Csak pályán használtam, az oldala viseltesebb, de az utcán használt felülete hibátlan . Ingyér , ha kell, értejössz és elviszed , nekem csak a helyet foglalja...

A kassai úti boltba szoktam néha járni, de a Péterfián is van egy jó bolt, a pláza oldalában és tőle vagy 100-200 méterre. Lent van a pincében, de nincs látványosan megcégérezve, egy fodrászat van ugyanabban az ajtóban . Remélem, megtalálod.
Úgy legyen!
ne aggódj,meglessz.már várom énis,h. mehessek vele teszt útra!
Jaja, a VAPE-t már említetted. Ha kész, gondolj ránk, fórumozókra is, aztán rakj fel egy vidit, de feltétlen!
szivat a szivató,kell még pár apróság,de már mentem vele.kell még erősebb kuplung rugó.lábtartó konzol....fék konzol hátra.sárvédő.később egy vape gyujtás.
Hátra dobna, asszondod?!
Tényleg, hogy állsz már az Űr MZ-vel, sok dolog van még rajta?
ésha még tudnád is,h. milyen jó! ! ! ! !
Egész korrekt.
vasból,20 körül,rozsdamentes 35
Mennyiért vesztegetsz egy rezót, csak kíváncsiságból?
Hiú lelkem megbombázza. Most mondd meg!
adjál neki,ne hagyd magad! :)
Értsd jól kolléga, az idéző jel utal is valamire, nem csak ott van a levegőbe.

Hátra dobni alatt azt értem, hogy nagy méretű első gumival a súlypont jobban hátraesik, ezért könnyebnek érezheted az elejét, amikor megindul az NDK-s "szupergép" a maga 21 lóerejével.
MZ?
Hátra dobni?

Na hali!

Ma volt időm egy kis tesztelgetésre, egyenlőre nekem bevált a 2.75. Fordulékony is, stabil is. Hátul szerintem a 3.50 is marad, fölöslegesnek tartom, hogy 3.25-re cseréljem.

Témától kicsit elrugaszkodva kezd a szívemhez nőni a kicsikém, ma csaptam vele egy kört 30-50-es tempóval tötyögtem, és majd meg őrültem a gyönyörtő, 2-3 ezres fordulat, MZ-s pöröm-pöm-pöm hang, ááá... leírhatatlan.

Am. nem tutsz egy jó MZ boltot Debrecenben? Asszem, a Kassain mintha lenne egy, vagy tévedek? Szeretnék venni egy gyári dobot leömlővel, na meg matricákat.
Köszönöm az információt.
nincs.etz vel foglalkozok,meg tuningal,meg rezó készítéssel
Jó állapotú simson főtengelyed esetleg nincs?
inkább te írd mi kéne,mert kb 5 teherautónyi cuccot mire felsorolok...................
Írj emailt hogy mid lenne érte cserébe. Bármi értelmes érdekel.
ez tévedt be ma a portára............... . .. . . . . . .
250es trophy henger+fej,érdekelne! csere,vagy muna is ok!
Trophy:

- Berugó szerkezet kettő is
- Komplett váltó léptető villákkal, kettő is.
- Kuplungok (egy bontatlan, kettő darabokban, csavarok megvannak hozzá...)

Kb. ennyi.
- TS berugó szerkezet

Trophy:
- Henger, hengerfej (kettő is van belőle.. szögletes hengerfejhez tartozó henger a sérült, képen látható)
- 1 főtengely, egészséges!
- EGy halom apróság, lánckerekek, tőcsavarok, stb.