Sziasztok! Bocsesz ha hülyeséget írok, de nem nagyon ismerek olyan embert a környékemen, aki konyít az etkókhoz.
Első-hátsó felnimet szeretném átfűzetni 17 colosra, de nem tudom melyik motor ráfja menne rá normálisan. Csinált már ilyet valaki közületek?
Feleslegesen nem akarok ráfra költeni, mivel nem ismerem mennyi lyuknak kell rajta lenni/hogyan lehet összepasszítani az alappal.
így már más.ez amúgy abból indult ki,h.Tomi kérdezte,miértnem vagyok ott,ahol Ti motoroztok,és erre írtam azt,h. ő ,vagy Ti sem voltatok ott amikor én mentem.vagyis lehet ott voltatok,de veletek együtt nem mentem.............mivel,vagy nyíltnapon voltam kint,vagy közlekedési napon!és szerintem azon velemegyütt nem voltatok,legalábbis én nem vettem észre.mert haverom ott volt,őt észrevettem,mert együtt mentünk.
és még mennyi minden kimarad az ember életéből.(de amikor én motoroztam a h.ringen és a többin,Ti sem voltatok ott! )elképzeléseim nekem is lennének,mit lenne jó csinálni.........de az élet nem mindent enged meg.........
aha.4 e. a pálya díj+a leutazás,+benzin.,kb 15 pénz.egy évben ez kb 150e.mondjuk. 150 ből én meg gépet,anyagot,és mzt tudok venni.én már átgondoltam ezt,nekem másra kell a pénz.esetleg,ha megerősödök,majd akkor menni fogok.amúgy régebben jártam a ringre,nyílt napra,meg pályanapra is.euró ringen is mentem,és kakucson is már.tudom,h. nagy élmény,de most nem tehetem meg.úgy mint rajtam kívül nagyon sokan!sajnos
Kedves Tomi.Ezzel az a baj,h. nincs pénzem,vagyis van házhitelem,meg más egyéb.....meg akik a gépmunkát csinálgatják,nemnagyon akaróznak nekiállni a cuccoknak.közbe meg veszegetem az mz ket is.amúgy már működik,mentem is vele!szegénység van.........
Első-hátsó felnimet szeretném átfűzetni 17 colosra, de nem tudom melyik motor ráfja menne rá normálisan. Csinált már ilyet valaki közületek?
Feleslegesen nem akarok ráfra költeni, mivel nem ismerem mennyi lyuknak kell rajta lenni/hogyan lehet összepasszítani az alappal.
Köszi előre is akárkinek !