Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali vlkinek puch karbi ? gyujtás? kuplung? henger+hengerfej 1000 FT hengerfejet nem veszed meg enyiért ! nonononocitromail.hu -ra írj atok nagyválasztékban kapható motorgumi teherautó gumi személyautó gumi a méretől függően kérrem írja nagyválasztékban tudok szerezni autó alkatrészeket aról is írjatok köszönöm puch romet simson mz etz alkatrészek is nagyválasztékban !
valkinak mz etz romet simson babetta alkatrész ?:S
Én csak érdekesség képen raktam ide nem az enyém ;)
Ugyanilyeneket mondogattak a vizes, a hat sebeséges, a szárazkuplungos, és a forgótárcsás megoldásainkra.

Mind műkszik.
A tapasztalat azt mutatja nagyon nagy a különbség az mz gyári és gyors gáz között intenzívebben gyorsul és nem kell átfogni ha nyél gázt akar húzni az ember szóval szerintem egyértelműen megéri felrakni.
olyan,h. gyors gáz nincs!
a nagyobb áttételű gázkar más motoron alap.és azért van nagy áttétele,mert általában ezt nagy torokátmérőjű karbiknál alkalmazzák,hogy ne kelljen feltekeredned a kórmányra ha teligázt húznál.mivel a nagy (kb 36 tól felfele)karbiban aránylag hosszú utat tesz meg a súber!hát ezért.és általában,ennek versenyen van értelme!
egy mz re ha felteszed,nincs jelentőssége,mert hiába rántod rá,relatíve lassú a gázreakció.
Halihó MZ-sek!

MZ-re gyorsgáz?! Megéri,mivel jobb,mibe másabb?
Segítene vlaki,elmagyarázná hogy mibe más egy gyors gázkar,és hogy érdemes e MZ-re venni?!
Előre is köszi!

Üdv:Petya
ez a motor soha sem fog menni!max az alu hulladékba..........
még azt a kevés lóerőt sem bírja,nem még +2 hengerét!amúgy a felfogató csavarok,és az erősített blokktartó sem bírná! és azok az óriás vízterek,kár volt a hegesztésért is!
Ment a mail!
van nononono@citromail.hu n megbeszjük !
Köszi!

Amint azt már írtam kellene a fordulatszám mérőre egy krómgyűrű. Esetleg van?
Kis munkák még lesznek rajta, mint pl. a hatalmas első gumi cseréje kisebbre, fordulatszámmérő hiányzó króm gyűrűjének pótlása (ha valakinek van, szóljon), első teleszkópok szimering cseréje stb-stb.

No meg a papírmunkák, de már folyamatban...
cép ha kell hozá alkatrész írj ;)
Sziasztok!

Nem bírom ki, hogy ne osszam meg örömöm veletek.
Tegnap megvettem életem első nagymotorját, egy MZ ETZ 250 '91 személyében.

Első benyomás: imádom!

Mindenkinek széles utat, tele tankot!
Gabika nekem van 2db nononono@citromail.hu ra írj
Sziasztook ! 250es Etz -re ha van valakinek eladó felesleges hátsó 18 as gummája óóóccson az írjon már legyen szíves :) Tudom h ha nincs pénzed bla blaa ne motorozz csak sokallom a bóóóótba a 12 rongyot :S ennyi! Írjon akinek lenne esetleg :) Árat, stb-t megbeszéljük akkor! Thx helo
- beszólások nem érdekelnek! köszi szép estét
Ez volt kéznél fényképező nincs itthol de most meg kell a pénz
Ha elakarsz vlamit adni,legalább olyan képet csinálj róla,amin látszik is.....csak egy tanács!
MEg ez az ETZ 250 bomlik!
Helosztok mutatom az alkatrészeimet akármi kell vlkinek írjon nononono@citromail.hu
Ezt nézzétek meg elég ütős lehet. http://simson.hu/index.php?mit... Persze ha működik.
Bocsi 250 es
ETZ nem 251 es mert nekem 1 hülye azt mondta 251 es és én hitem neki :/ bocsi de komplett mootor vlkinek kell vlmi róla írjon mutatok képet nononono@citromail.hu !
Köszi srácok a linket!
Helósztok Mz / ETZ -sek lene 1-2 alkatrészem számotokra
125 ös komplett TS blokk
Meg 1 db ETZ 251 es motor alkatrésznek egyben is eladó babeta gyujtás kéne rá és mene ha egyben megveszed adok hozá amugy csináltam rá gyujtást elindítom ha muszály! ja és átalakított babetta gyujtás is van eladó nyugodtan írjatok ha érdekel vlmi komplett motor nagyon szép álapotban nononono@citromail.hu
írjatok!