Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A világért sme szeretnék veled vitatkozni..
Csak arra utaltam,hogy ez az oldal kissé elavult.
ettől még jó, hogy van.
de még mindig jobb a füstjeleknél...................ilyen a magyar,semminek sem tud örülni!
:)

Viszont az akkor is nonszensz,hogy egy ekkora kereskedelmi oldalnak iylen foscsi a fórummotorja.
A mi 40 tagú egyesületünk oldala ótómatikusan linkké alakítja az akármyilen hosszú címet is.
ez az oldal egy fos:)

vape.cz
A vape egy cselák cég ami gyújtásokat gyártogat mindenféle mtoorokhoz.
www.vape.cz/+vape.cz&cd=1&hl=h..." target="_blank">vape
Ha jót akarsz magadnak, oylt veszel, amiben a mágnesek nem meztelenek.
A fórum arra van, hogy kérdezzünk. Ennyi.
Így van, ha szép, jó és olcsó, akkor utazni kell. Persze, kicsit az elkeseredettség és a bosszúság is beszélt belőlem, de bízom benne, hogy a közelben is bukkanhatok szép "emcetre" és akkor én leszek a legboldogabb.

Alig várom...
Mind1....tudom a google a mindent tudó,de gondoltam te jobban eltudod magyarázni mert értesz hozzá! De akkor bocsánat!
30.-án Kakucs! Kiváncsi vagyok,nem láttam még MZ versenyt!:)
Egy jó állapotú (pl) ETZ 250 tutti, hogy 200 felett van
ezt tapasztalatból tudom
de nem hiszem hogy sok ilyen van a piacon
szerintem 140től többet csak a nagyon gyári szép és jó állapotúak érnek
költhetsz rá bármennyit a vevőt nem érdekli
engem is az érdekel amit tudom hogy normálisan megcsináltam
Egy kivűlről polírozott blokknak még lehet szemét nagy része pl a gány szerelésektől........

Ha ez a helyzet el kell menni pest-környékére és ott venni (olcsón szép) motort
ha fele annyi, akkor az még talán az uti költséget is bukja
Szedd már össze magad, állj fel és küzdj mint egy férfi! Just do it!
erre mit mondjak?szerinted ha én nemtudok valamit,honnan nézem meg?
Bíztam benned!:)
Ennyi.
"Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni" Mondta James O'nedin amikor lecigánykodta egy hajó árát:)

BP környékén nagyobb a választék és több a pénz(drágább motorokra), ezért olcsóbb a szoci.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/mz/mz_etz_250-4619754

Példa: ezért miért nem 300-at kérnek? Pedig lehetne, ilyen alapon.
Na szép jó reggelt!

Jajajaj, előző hozzászólásomban (konklúzió) én ETZ 250-re gondoltam.

Egy dolog idegesít, de nagyon, hogy felénk, Hajdú-Biharban, vagy mellettünk Szabolcsban szerintem kicsit elfogultabbak a tulajok, mint pl. Pest mellett, vagy éppen Dunántúlon. Azt hiszik, ha le van polírozva a motorblokk vagy új, egyedi űlés van a masinán mindjárt 200-at ér a motor. Az MZ jó motor. De ahhoz, hogy 200-at érjen, ahhoz szerintem full Bambi tuning kell. Miért van az, hogy sokan a már említett helyeken 130-ért olyan pöpec motort adnak, ami mintha most jött volna ki a szalonból, felénk meg mindjárt 200-at kérnek érte?! Ne érts félre, nem a pénzhiány beszél belőlem, csak éppen egy jó szoci (széria) motor ne 200-ba kerüljön már. Sajnos igen, olyan világot élünk, ahol a befektetett pénzünket soha nem kapjuk vissza. Tapasztalat. Pl.: Egy jó barátom 180-ért újíttatta fel a peres MZ-jét, és a fenti ár csak anyag ár. Mikor fogja vissza kapni az árát? Hírdesse 300-ért? Soha. Aki ilyen beruházást csinál, azt csak is kizárólag saját magának tegye. Én is jóval 100 felett költöttem az aprilia RS 80 Extremamra (tegnaptól csak volt motorom), 200-ba adtam el. 250-et is megért volna, mert tényleg egy nagyon jó állapotú motorról volt szó. De be kellett látnom, hogy ez nem így működik. Ha sikerült volna is eladnom 250-be még midig minuszba lettem volna. Persze az ember mindig a maga javát akarja, de utólag be fogja látni azt, amit én. Láttam rá példát MZ ETZ 250 esetében is. A tulaj szépen jó 200-as árról hónapokon keresztül elkezdte csökkenteni az árat 160-ra, ha jól emlékszem. Mindezt miért? Mert nincs az embereknek pénze, sajnos...
google a barátom,és you tube a haverja!
A TS 250/1 klasszikus formája, a 251-esnek főleg a tankja tetszik nagyon.

Ha már veszek egy MZ-t az legyen szép és különleges, ne pedig tömegdarab. Különleges alatt nem azt értem, hogy legyen átalakítva, hogy ne ismerjek rá, hanem például legyen egy "gyári" darab, aminek igényes a festése, teljesen fel van polírozva stb. Az, ha már choppernek, speednek van alakítva, nem tetszik és nem is igazán preferálom.

A 250/1 nagyon szép darab, de basszus ha bedöglik az akksim tolhatom, vagy éppen ha nem töl vissza a motor és lemerül stb. Na ez az, ami aggályt kelt bennem.

A többiektől eltekintve akad sima 250-es ETZ is, ami nagyon szép darab és elnyerte a tetszésem.

Esetleg ha valaki Hajdú-Biharban vagy annak közelében tud egy szép MZ-t, szóljon!

Üdv!
T.R.K!

Mit takar ez a vape gyújtás? felcsillant a szemem.:))
Gondolom azért akarsz 251est mert a 250csúnya.... csináld azt amit énis akarok 250esre 125ös dekni és tank gyújtásnak tökéletes a jeladós nem is túl drága vagy ha értesz hozzá otthon is csinálhatsz vagy eleve olyan 250est nézel és probléma megoldva
Korrekt. Köszi még egyszer!
nem fogsz találni 251est!és azon is csak a sima generátor van. én teszek az enyémre vapét,hidd el,megéri,bejön az ára!eladom a komplett etz elektromosságot,kb 10 e.és már annyival kevesebb kell a másikhoz.sima 250es is jó motor!
Köszönöm a felvilágosítást. Akkor a végszó: vegyek ETZ-t?