Viszont az akkor is nonszensz,hogy egy ekkora kereskedelmi oldalnak iylen foscsi a fórummotorja.
A mi 40 tagú egyesületünk oldala ótómatikusan linkké alakítja az akármyilen hosszú címet is.
A vape egy cselák cég ami gyújtásokat gyártogat mindenféle mtoorokhoz. www.vape.cz/+vape.cz&cd=1&hl=h..." target="_blank">vape
Ha jót akarsz magadnak, oylt veszel, amiben a mágnesek nem meztelenek.
Így van, ha szép, jó és olcsó, akkor utazni kell. Persze, kicsit az elkeseredettség és a bosszúság is beszélt belőlem, de bízom benne, hogy a közelben is bukkanhatok szép "emcetre" és akkor én leszek a legboldogabb.
Mind1....tudom a google a mindent tudó,de gondoltam te jobban eltudod magyarázni mert értesz hozzá! De akkor bocsánat!
30.-án Kakucs! Kiváncsi vagyok,nem láttam még MZ versenyt!:)
Egy jó állapotú (pl) ETZ 250 tutti, hogy 200 felett van
ezt tapasztalatból tudom
de nem hiszem hogy sok ilyen van a piacon
szerintem 140től többet csak a nagyon gyári szép és jó állapotúak érnek
költhetsz rá bármennyit a vevőt nem érdekli
engem is az érdekel amit tudom hogy normálisan megcsináltam
Egy kivűlről polírozott blokknak még lehet szemét nagy része pl a gány szerelésektől........
Jajajaj, előző hozzászólásomban (konklúzió) én ETZ 250-re gondoltam.
Egy dolog idegesít, de nagyon, hogy felénk, Hajdú-Biharban, vagy mellettünk Szabolcsban szerintem kicsit elfogultabbak a tulajok, mint pl. Pest mellett, vagy éppen Dunántúlon. Azt hiszik, ha le van polírozva a motorblokk vagy új, egyedi űlés van a masinán mindjárt 200-at ér a motor. Az MZ jó motor. De ahhoz, hogy 200-at érjen, ahhoz szerintem full Bambi tuning kell. Miért van az, hogy sokan a már említett helyeken 130-ért olyan pöpec motort adnak, ami mintha most jött volna ki a szalonból, felénk meg mindjárt 200-at kérnek érte?! Ne érts félre, nem a pénzhiány beszél belőlem, csak éppen egy jó szoci (széria) motor ne 200-ba kerüljön már. Sajnos igen, olyan világot élünk, ahol a befektetett pénzünket soha nem kapjuk vissza. Tapasztalat. Pl.: Egy jó barátom 180-ért újíttatta fel a peres MZ-jét, és a fenti ár csak anyag ár. Mikor fogja vissza kapni az árát? Hírdesse 300-ért? Soha. Aki ilyen beruházást csinál, azt csak is kizárólag saját magának tegye. Én is jóval 100 felett költöttem az aprilia RS 80 Extremamra (tegnaptól csak volt motorom), 200-ba adtam el. 250-et is megért volna, mert tényleg egy nagyon jó állapotú motorról volt szó. De be kellett látnom, hogy ez nem így működik. Ha sikerült volna is eladnom 250-be még midig minuszba lettem volna. Persze az ember mindig a maga javát akarja, de utólag be fogja látni azt, amit én. Láttam rá példát MZ ETZ 250 esetében is. A tulaj szépen jó 200-as árról hónapokon keresztül elkezdte csökkenteni az árat 160-ra, ha jól emlékszem. Mindezt miért? Mert nincs az embereknek pénze, sajnos...
A TS 250/1 klasszikus formája, a 251-esnek főleg a tankja tetszik nagyon.
Ha már veszek egy MZ-t az legyen szép és különleges, ne pedig tömegdarab. Különleges alatt nem azt értem, hogy legyen átalakítva, hogy ne ismerjek rá, hanem például legyen egy "gyári" darab, aminek igényes a festése, teljesen fel van polírozva stb. Az, ha már choppernek, speednek van alakítva, nem tetszik és nem is igazán preferálom.
A 250/1 nagyon szép darab, de basszus ha bedöglik az akksim tolhatom, vagy éppen ha nem töl vissza a motor és lemerül stb. Na ez az, ami aggályt kelt bennem.
A többiektől eltekintve akad sima 250-es ETZ is, ami nagyon szép darab és elnyerte a tetszésem.
Esetleg ha valaki Hajdú-Biharban vagy annak közelében tud egy szép MZ-t, szóljon!
Gondolom azért akarsz 251est mert a 250csúnya.... csináld azt amit énis akarok 250esre 125ös dekni és tank gyújtásnak tökéletes a jeladós nem is túl drága vagy ha értesz hozzá otthon is csinálhatsz vagy eleve olyan 250est nézel és probléma megoldva
nem fogsz találni 251est!és azon is csak a sima generátor van. én teszek az enyémre vapét,hidd el,megéri,bejön az ára!eladom a komplett etz elektromosságot,kb 10 e.és már annyival kevesebb kell a másikhoz.sima 250es is jó motor!
Csak arra utaltam,hogy ez az oldal kissé elavult.
ettől még jó, hogy van.