Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

petya tessék cross etz 250 en van :/ nem tom hogy cross de sztem az de azért kiraktam és nem tom mi a bajod velem mindíg oan bunkón válaszolsz stb
Hali!

Megáll az eszem, nem vagy semmi (esőben lefényképezed).

Köszi szépen!

Figyelj, nekem az elmondottak és képek alapján megfelel.

A kilóméter az most vagy lyuk, vagy fa.

Mindegy. Lényeg, hogy kell a cucc.

E-mailben beszéjük meg a többit!
na. az a helyzet,h. szart senkinek nemakarok eladni! fel kéne újítanom,de még nem álltam neki!nem gagyi módon szoktam,csavarhózóval szerelni,mint a szocimotoros cikkben is olvasva!van hozzá célszerszámom.
Jólvan kimek !
jólvan!
petya kép majd ha eláll az eső mmég 1 szer nem mek ki ghost nak ki mendtem és elfelejtettem
JA és az biztos hogy nem ázik be mert szakad az eesső és kinn a gép semi baja nincs és az a 2 lámpa is benn van amit mondtál szép állapotu
Ghost itt van :D szép álapotu de 40 ezer van bene :S
MZ hátsó telópárat mennyibe adod T.R.K.?
rengeteeg? muti mán?
Üdv! Nem tudna vki egy darab jó állapotú 250-es katonai Mz-t Jnsz.megyében?EÉőre is köszi
hm......még régebben vettem a Bambitól.........de szerintem már sehol nincs!az ára? hát nem adnám még 30ért sem
Jobban értesz hozzá, elhiszem.

Mennyi egy katonai cső és hol lehet beszerezni?

Gugliban csak gyárit valamint ilyen utángyártott szarokat találtam.
higgy nekem,ez jobb még annál is,amúgy elmondom,semmi külömbség a katonai cső és a gyári között,max annyi,h.azt kevesebbet használták,és nincs berakódva,és azért más a hangja! van két új katonai csövem,meg van használt is a motoromon is ilyen van!
A katonai MZ kipufogójának van nagyon jó hangja. Na, azt felraknám a kicsikére.
és mennyibe adnád azt a hátsó teló párat?
Tessék parancsolni:

http://www.mzclubhungary.com/i...

A képen látható tatyókra gondoltam. Lényegtelen, hogy gyárilag van ilyen vagy nincs, nem érdekel.
felpolírozva a saválló.......................na az a valami!
ha lessz időm,csinálok magamnak savállóból,az nagyon jó cső!Bambinak is csináltam,és másnak is,és ki is próbáltam,és nagyon jó! halkabb,szebb a hangja a gyárinál,és mindenhol erőssebb a motor tőle....
milyen? és mennyibe? kép?
petya8 nekem lenne cross kormányom
neked az mit jelent?h.mz oldaltáska?
Ja, am. mindenképpen gyári króm csövecske kell, az a szép.
De tetszik ez a költséghatékony hozzá állás!
Most elképzeltem, hogy ennyi motorral alszol.

MZ oldaltáskád nincs esetleg?
Értem,tök mind1 végülis...csak iylen kéne ami a Ts-n van,ezen sűrűbb a rugó!