Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

semennyire!lemaradt,h. át kell alakítani a ts blokkot,és még egy közdarabot is kell esztergálni,így meg marad minden eredetiben!
ez nemcsak gyujtás! komplett generátor! számolj! ahoz hogy feltedd az etz cuccot,szét kell szedni a blokkot,gépműhelybe vinned,és meg kell venned az etz komplett elektromosságot.aztán összerakni és bekötögetni.és akkor is csak etz marad,amihez nincs rendes feszszab,és a vapénak nagyonerős a szikrája,és még a szenont is elbírja! így gondolkozz,és számolj!én inkább kifizetem,és nem lesz gondom...............
- Maga a dinamós gyújtás mennyire megbízható vagy éppen nem?
-Lehet jó a cucc, de én sokallom érte. Olcsóbb megoldás nincs arra, hogy a TS-re elektronikus gyújtás kerüljön?

-Érdemesebb ETZ-t vennem?
láttam már80,és 60ért is,meg hallottam 45 ért is.lehet tudok szerezni én is,még árat nem tudok.nem olcsó,de ez tuti jó,a versenyzők is ezt teszik mz re,és p20ra.énis rakok az enyémre!
Mennyi egy ilyen vape gyújtás, hol szerezhető be?
251 es nagyon ritka,és drágán adják./1 blokk ba is ugyanaz a cucc van mint a 251 be,és 60 ért már találsz.
veszel rá vape gyujtást és kész!az 12 v,és nagyon jó!
Sziasztok MZ tulajok!

Motorvásárlás előtt állok (már 2 éve vágyom MZ-re).

Nekem 2 típus tetszik igazán: ETZ 251, TS 250/1.

Közel lakóhelyemhez van egy jó kis peres (hirdetés alapján), amelyet hétvégén szeretnék megnézni.

Nagyon tetszik, már volt alkalmam egy jó barátom peresét kipróbálni, mind formája, mind teljesítménye elnyerte tetszésem. Egyetlen egy aggályom van, mégpedig a dinamós gyújtás. Sokan mondják, hogy rossz, sokan mondják, hogy kellő odafigyeléssel jó.
Láttam már TS 250-est elektronikus gyújtással (átalakítva).

Kérdéseim:
- Féljek a jó öreg perestől (gyújtás) vagy nem?
- Ha átalakítható a gyújtása, az nagyon nagy beavatkozás volna, mennyire ajánlatos vagy éppen nem ajánlatos? Mennyi pénz egy ilyen átalakítás?

Várom mielőbbi válaszotok!

Már nagyon ég a talpam alatt a tűz, de próbálom megőrizni hidegvérem.

Köszönöm előre is!

Üdv.:
Ghost
Köszi szépen, és mit gondoltok, fűnyíró gyújtással és egy rendesen megtervezett rezóval hogy muzsikálna? Ugye ez az ETZ-k 2 leggyengébb pontja.
9kW 12,2Le és van 10,5kw 14,2Le-s.
Ja, és ha van valakinek fölösleges blokk, az érdekelne.
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a 150-es ETZ hány LE-s pontosan?
Valakivel beszéltünk egy csomagtartóról mzclubhungary-n, hogy megvenné, ha látja ezt, legyen szíves itt felvenni velem a kapcsolatot.
nem..sajnos..:S
Hello. Engem ETZ 150-hez érdekelne jeladó ha tudsz akkor írj sskimi94@gmail.com
Köszi a választ!
Köszi! Ezt nem tudtam! Görkoriból akartam talicska kerekekkel.
Nektek sem nyitja meg a Club honlapját?
150esből,miért.....nemtudom de abból szoktak
motorból
Sziasztok!

Mai nap azon gondolkoztam, hogy építenék egy stunt MZ -t. De még mielőtt végleges lenne az elhatározás, informálódnék.
Miből érdemesebb? 150 -es vagy 250 -es ETZ -ből? Melyikből miért érdemesebb? Amúgy Trophy -hoz van elég sok alkatrészem, de hát a Trophy -t inkább hagyjuk... Alkatrész ellátás melyikhez jobb? Mit érdemes tudnom róluk? Minden apróbb részlet érdekelne.
Akkor tuti kint leszek!:) :D
de mijaza V.R.K.?:D:D