előtte volt p10 és társai,és utánna p20.na azon dolgoztunk pár évig,és tanultunk.........majd rakok fel régi képeket,csak rohadt sok van,és mire felrakom............
pont ez a csalóka benne! egyszerűnek látszik,de ha igazán jót akar az ember,tudni kell pár dolgot hozzá!ami nem ránézésre megy,hanem tapasztalat útján!nekem 20 éve van etzm
az a baj,h. még mindig nem becsülik meg az mzket,meg az alkatrészeket sem! tudod én már sokmindent láttam,és az mz a maga egyszerűségével,és minőségével,nagyon jó cucc!csak sok van belőle,és tömegárunak nézik!szoktam haveroknak csinálni dolgokat,felújítások,és nagyon jók szoktak lenni! a mai technikát ötvözöm a régivel.csináltam már versenyzőknek telófelújítást,és évek óta jól működnek! az én elsőtelóm 8 éve újítottam és még nem szivárog!pedig régebben kapott rendesen!kevés ember értékeli a jó munkát,mert sokan azt hiszik,hogy baltával,meg kőbunkóval,otthon is megtudják csinálni!
igazán korrekt.....:) de én sem olyan vagyok,aki egyből keresi a hibát a másikon,vagy a megvett alkatrészen...de értem! csak úgy már drágább lesz mint leharcolva mi?:)))
Milyen olajat használtok és milyen keverési arányban?
Ki mit ajánl?