Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd ha lessz időm...........
amúgy 250 TS vagy trophy blokkot beletudnék rakni a Ts 125 vázba?
p20-as képek érdekelnének!:) Nagyon tetszetős kis gépek ezek!
előtte volt p10 és társai,és utánna p20.na azon dolgoztunk pár évig,és tanultunk.........majd rakok fel régi képeket,csak rohadt sok van,és mire felrakom............
pont ez a csalóka benne! egyszerűnek látszik,de ha igazán jót akar az ember,tudni kell pár dolgot hozzá!ami nem ránézésre megy,hanem tapasztalat útján!nekem 20 éve van etzm
hát igen!
az a baj,h. még mindig nem becsülik meg az mzket,meg az alkatrészeket sem! tudod én már sokmindent láttam,és az mz a maga egyszerűségével,és minőségével,nagyon jó cucc!csak sok van belőle,és tömegárunak nézik!szoktam haveroknak csinálni dolgokat,felújítások,és nagyon jók szoktak lenni! a mai technikát ötvözöm a régivel.csináltam már versenyzőknek telófelújítást,és évek óta jól működnek! az én elsőtelóm 8 éve újítottam és még nem szivárog!pedig régebben kapott rendesen!kevés ember értékeli a jó munkát,mert sokan azt hiszik,hogy baltával,meg kőbunkóval,otthon is megtudják csinálni!
simsonba kéne neki!
igazán korrekt.....:) de én sem olyan vagyok,aki egyből keresi a hibát a másikon,vagy a megvett alkatrészen...de értem! csak úgy már drágább lesz mint leharcolva mi?:)))
igaz,így drágább de jó! csak ne cross mz be rakják,mert azt nem nagyon szereti!
Korrekt.
Gondolom az Arol 2T felejtős olaj, nem? Előző gazdi olyat rakott bele, én pedig most állok olaj vásárlás előtt.
itt állnak,már évek óta..............a bosszúságot megelőzendő,meg azt h. vettem ettől valamit,és szart adott! na ezt szeretném elkerülni!
Árában tudok Igol 2T Racing olajat, igaz full szintetikus és észter bázisú. Vagy felejtős?
A sthill olaj nekem is bevállt!
értem! de miért mibaja?
ez sima 250-es ETZ kormány! Semmi gondom,csak unom a butaságaid,meg a fogalmazás módod....
vagyis 10 litert.egy kannával...........
sthil,1:50 megveszek 5 litert,úgy olcsóbb is..........van láncfűrészem...........8 éve ezt használom!
Mert amikor felrakod az új csövet,akkor jobban működik,és szép lassan tömődik el!észre se veszed,csak amikor kiégeted!
Fórumozók!

Milyen olajat használtok és milyen keverési arányban?

Ki mit ajánl?
Ment a mail.
Ghost ott a kép válsaszol mailban
A katonai kpufogó állítólag nyomatékosabb, MZ Club-os kollegák szerint. Fene se tudja, mindenesetre kár, ahogy nem találni jó árban ilyet.