énis erre gondoltam... de nemolyan vészesen van letörve mert, fixen áll meg így futott eddig.. csakhogy a kis repedésbe mit tudnék folyasztani hogy megragasszam biztos nelegyen baj ? milyne anyagot?
mert én a csapágyragasztót gondoltam.. meg a henger szoknyából leszedek 1 mm körbe és akkor biztos nem lesz gond..ehez mit szolsz jó lenne ?
világosabb kép kéne,mert nem látom rendesen,amúgy sokmindent láttam már,de még ilyet nem,valószínű levettek a hengertalpból,de a szoknyából nem,és a kilógó szoknya elrepesztette!
Aki kiváncsi hamar megörekszik ;) am van 10 motorom aból 6 üzemképes 2 nek kiseb álítás baja 1 nek meg csapágyazás és még menyi van darabokba háháhá ;) meg menyit elbontottam márt :)
kis felvilágosítást szeretnék kérni
etz 250 ről lenne szó. és egy kis hibáról.. ahogy ráhúzzátok a hengert. a blokkbana főtengelysonka felett vany egy félköríves perem.. aki tudja miről beszélek az válaszoljon nekem legyne szíves.,
na az nekem megvan repedve... mittudok vele kezdeni hogy ne legyne belőle baj ? gondoltam ksi fémragasztóra, csapágyragasztóra a repedés továbbhaladásánka megelőzése érdekében. vagy ha leaakrom törni akkor szétkellene húzni a blokkot..amit nem akarok.. szóva annaka peremnek mi szerepe van ott? és mien ragasztási vagy fixálási módzsert ajánlanátok. ?
Nem régen fejeztem be és baromi jó film. MZ fórumosoknak és más motoros túraeszközzel rendelkezőknek kötelezően ajánlott!
http://youtu.be/sZEeBqg30j4
mert én a csapágyragasztót gondoltam.. meg a henger szoknyából leszedek 1 mm körbe és akkor biztos nem lesz gond..ehez mit szolsz jó lenne ?
etz 250 ről lenne szó. és egy kis hibáról.. ahogy ráhúzzátok a hengert. a blokkbana főtengelysonka felett vany egy félköríves perem.. aki tudja miről beszélek az válaszoljon nekem legyne szíves.,
na az nekem megvan repedve... mittudok vele kezdeni hogy ne legyne belőle baj ? gondoltam ksi fémragasztóra, csapágyragasztóra a repedés továbbhaladásánka megelőzése érdekében. vagy ha leaakrom törni akkor szétkellene húzni a blokkot..amit nem akarok.. szóva annaka peremnek mi szerepe van ott? és mien ragasztási vagy fixálási módzsert ajánlanátok. ?