Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Long Way Down - netán ismeri valaki?

Nem régen fejeztem be és baromi jó film. MZ fórumosoknak és más motoros túraeszközzel rendelkezőknek kötelezően ajánlott!

http://youtu.be/sZEeBqg30j4
Erről jut eszembe, ez is olyan retró mint a motorom olyan "Racé kaferes"
ZŐD motor!
Na mi van Bazi kiolvastad?
Rendben kolléga, akkor várom a csomagot!
igen! és az volt a legszebb két órám,nekem már nem is maradt,de megigértem........
Sikerült feladni a műszereket (km óra, ford. mérő)?
itt az alkalom
azért majd egyszer szánok rá időt,és elmondom,hogyis folynak a dolgok!
Hál istennek
még jó hogy ide bárki írhat,máshová meg engedéllyel lehet bejutni!
Érdekel valakit MZ etz 150-hez kidörrentő? 1db alig használt,áron alul!
Le kell törni nincs szerepe
vagy ha tudsz valakit szerintem meg is hegeszthető aztán maróval leszedni.....
énis erre gondoltam... de nemolyan vészesen van letörve mert, fixen áll meg így futott eddig.. csakhogy a kis repedésbe mit tudnék folyasztani hogy megragasszam biztos nelegyen baj ? milyne anyagot?
mert én a csapágyragasztót gondoltam.. meg a henger szoknyából leszedek 1 mm körbe és akkor biztos nem lesz gond..ehez mit szolsz jó lenne ?
világosabb kép kéne,mert nem látom rendesen,amúgy sokmindent láttam már,de még ilyet nem,valószínű levettek a hengertalpból,de a szoknyából nem,és a kilógó szoknya elrepesztette!
itt a 2 kép amiről beszéltem repedésről..
Aki kiváncsi hamar megörekszik ;) am van 10 motorom aból 6 üzemképes 2 nek kiseb álítás baja 1 nek meg csapágyazás és még menyi van darabokba háháhá ;) meg menyit elbontottam márt :)
Mi az a zündapp kerék a háttérben?
kép?
kis felvilágosítást szeretnék kérni
etz 250 ről lenne szó. és egy kis hibáról.. ahogy ráhúzzátok a hengert. a blokkbana főtengelysonka felett vany egy félköríves perem.. aki tudja miről beszélek az válaszoljon nekem legyne szíves.,
na az nekem megvan repedve... mittudok vele kezdeni hogy ne legyne belőle baj ? gondoltam ksi fémragasztóra, csapágyragasztóra a repedés továbbhaladásánka megelőzése érdekében. vagy ha leaakrom törni akkor szétkellene húzni a blokkot..amit nem akarok.. szóva annaka peremnek mi szerepe van ott? és mien ragasztási vagy fixálási módzsert ajánlanátok. ?