Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen itt a reppptéren, és itt olyan cirkuszt csináltak tegnap, hogy netovább
még most is megszállás alatt vagyunk, mindenütt ami dzsijájdzsók
mostmáá lehet, hogy sehol se melózok
most a piros vagy a zöld a piros nem mégiscsak azöld nem a piros nem a zöld bummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
télleg nem vicc, te mindent bírsz
nem, csak épp ott van "dolga" piros és kék színű drótok eszkabálásával foglalkozik
Rece!
Te ott melózol???
itt areptéren sem egyszerű az élet manapság délutánonként, de legalább napközben lehet mozogni
"húvazze, mekkora esés... áááá, hogy beszúr... úúú, ha ezt látnád.." kösz, pont erre vágyom
Az nem körbezárás!!!
A vilik a konvoj részei!
Állítólag ezek az Állam új Páncélozott verdái!
Így akarnak betekintést adni a miszterprezidentnek a Bp-i tömegközlekedésről.

-szerintetek véletlen egybeesés, hogy a képviselőknek ezentúl jegyet kell venniük?!???
Én a Jászai Mari téren vagyok és elvileg ma kellene mennem a parlamentbe is! Szép menet lesz!
persze.ma veszem át fizikálisan oszt lemásolom neked vagy elmesélem telefonon..
mivel nem a nyujorkba szállt meg, így nem... én a wesselényi - szövetség sarkán cellázok...
szasz sztézsfrí! meglepő elnevezés

figyelj, beszéltünk a gp kazettáról. megüzleteljük? be tod hozni nekem vmikor egy napra? yw, vagy megyek érte ahova kell!! cserébe fel tudok ajánlani.. ööö.. egy kis maradék lapcsányka-alapanyagot
Én 4-6ost tudok, de a lényegen nem változtat! JaB Te is a "válságövezetben" vagy?
akkor bus csapdába esett..
kettessel :o))
Most próbálkoztam meg a lehetetlennel és kértem egy ventillátort "imádott" irodámba. Persze NINCS, még akkor sem ha én azon az emeleten vagyok ahol reggeltől betűz a nap és nem mozdul meg a levegő! A többi 6 emelet egész élhető de a miénk a legrosszabb és persze pont ide nem jut már semmi. Nekünk csak a katonai helikopterek jutnak reggeltől!

Azt hallottátok, hogy 4-6os vilikkel van körbezárva a parlament? komoly biztonsági rendszer!
1 db átkelés/nap már elegendő, ha kombinálod 1 db leszakadt úton való áthaladással + 1 db hegyomláson való végig gurulással...
kezd meleg lenni de még előtte kéne menni kicsit bokorugrózni
nos, erre majd egy vérbeli májer fog válaszolni neked
az is meglesz hamarosan...de én tudok olyat is ám hogy 500m áradó folyón keresztül, szügyig vizben. Arra mi a szintidő?
töltsd ki az adatlapod, aszt mindenki okosabb lesz!
a legjobb eredményeket is esőőőben!! ez fontos Motochrisnek!!!
beletrafáltál.csak 500db verhó 1be sodorva..
télleg