Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És milyen az utcai ruhád???
Lent Mini....fent meg átlátszó, sejtelmes, izgalmas,kívánós .............télikabát???
Lecsó: sajnos még nem jött kártya csütörtökre van beírva egy szállítmány amint lesz szólok!!
Majd ne röhögjetek utcai ruhában leszek
Ares!

Gyönyörködj a kerítésedben!
Vagy az új felnicsíkomban!

Már ha tudok menni....
Hívlak telefonon
DOLGOZZZ:::DOLGOZZZZ:::DOLGOZZZZ

És majd fizeted a pályadíjam

Akkor tudod hozni Madeszt vagy Kawanyut, mert Ő is sokáig melózik

Én meg Kecskeméten kezdek (látogatni) és onnan megyek az E-ringre. Biztos ott leszek már fél 6-ra.
Hacsak elnem kavar megint a GPS
Ha valaki el tud vinni kocsival, az tök jó lenne...Ebben az esetben jönnék
Mire beérek a városba, az nekem 1 óra...

Ha tudtok vmi megoldást, hívjatok vagy dobjatok emilt. Most megyek melózni, és nem tudok bentról neteznii... Ha nem megoldható az sem baj Kibirok egy napot nélkületek... nehzeen, de kibírom...
most beszéltem madesszal - a fokhagymás tunkolós cucc úgy néz ki, h tejfel, reszelt fokhagyma (vagy tubusos krém), pirosparika, bors, só, némi petrezselyem, oszt kész.

madesz tud jönni. még kérdéses, h hogyan, mert nincs ma autója, de jönne. még egyeztetek vele, és kitaláljuk okosba.

más - a klubtali egyre inkább veszélyben van számomra. bekaptam egy melót, most a nappalimban mindenhol papírok vannak kiteregetve, és próbálok belőlük összerakni mindenféle kimutatásokat. holnapra természetesen...

ahogy most állok, még megyek szszentmiklósra du, meg csepelre, uh a 6órási ering részemről reménytelen. megpróbálok minél hamarabb végezni, és csatlakozni. remélem legkésőbb lecsóékhoz odaérek..

igen-igen, most lehet fikázni, h beijedtem, meg ilyenek. természetesen ez a valódi ok kurva életbe.
Most mondanám hogy BENNEM .......de inkább beszéld rá a Kawanyut hogy jöjjön
jössz azt kész ......irgum burgum

Hol dolgozól este 8.-ig?? lőrincen???....akkor elkell menni valameddig BKVval és ott felszedünk. Ha jól tudom lesznek kocsival is
Sziasztok!
Képzeljétek 29-én kezdem a kreszt (ugyanis kiderült, hogy elég durva szigorítások lépnek életbe szeptember környékétől amik azért nem baj hogy lesznek de én nem akarom beszívni )
Szeretnénk menni a klubtalira csak egy gond van lehet, hogy kocsival mennénk technikai okok miatt ………. az nagyon gáz vagy kizáró ok . Az biztos, hogy valamikor este csatlakoznánk....
Főzni tudok
És este 8 után se jössz?

Akkor kiben fogunk gyönyörködni?
Lecsó!!!

Van még receptem.......de talán ez a legjobb

FOKHAGYMÁS ÖNTET
2 dl tejfölben jól keverj el 4-5 gerezd zúzott fokhagymát, 1/2 dl olajat, kevés sót, borsot, pici mustárt és pár csepp citromlevet. Felhasználás előtt hűvös helyen érleld néhány órát.

De lehet egyszerűsíteni
Én nem tudok menni. Este 8-ig melózok...
Te már motorral jössz? Amúgy nekem nem küldtél képet, légyszi pótold.
Ja, és a motorról is küldjél.
A SORBERTH NORBIKA szerint tejföl (vagy tejfel) 1 kanál oliva olaj , 1 gerezd fokhagyma , só.
LECSÓ

A szószra gondolsz amibe belemártogatjuk a Tócsnit??????
Kérjünk telefonos segítséget, és hívjuk fel Madeszt.. őt tudja a kaja nevét
Hülye vagyol (már bocs)
Én a kajáról beszélek
Azért ez ciki...
Ha tudnád anyud nevét, most tudnánk a receptet is...
mind1...

vagy nem így értetted?!??
Hahóóóó Ares!!!!
Már kezdünk aggódni érted!
-persze,persze gyönyörű lesz a kerítés! (akkor még jobban fog teccceni, ha kép is lesz... )

MA van klubtali!!!! (E-ring)
Igaz lesznek, akik nem pályáznak! Gyertek le!!!

Lecso!
viszek reszelőt én is!
Utána jártam a neten, hogy mi kell a fokhagymás tunkolós cucchoz!
Kapaszkodj! Nem fogod elhinni!!!
Fokhagyma, meg tunk!

Egyébként mi szoktunk tejfölös fokhagymás -esetleg sajtos- mönyit keverni hozzá!
Anyum tudná....Én még a nevét sem tudom.... De finom
Tudja valaki annak a fokhagymás tunkolós cuccnak a receptjét?
1 hét után hánytam a baguettől, pedig elsőre nagyon jó volt.
Ezeket Aresnek gyűjtöttem, hadd örüljön!
Háhááá! ARES!!! Kerítés!!!! Szendvics?

Ha jól tudom, ma este lesz a k.tali, és E.ringre akarnak menni.