Az átlagba még nem kalkuláltad bele, hogy Pécs-Dunaújváros stabil 130 (a fazer miatt) + Bp.-re beérve a 6-os út ramaty szétbombázott állapotban + piros lámpák tömkelege + M3 kivezetőn 2 sáv felbontva.......(na jó itt kicsit csaltam mert beálltam két motoros rendőr mögé és a sorok között haladtam velük, de volt egy pont ahol már ők sem tudtak sunnyogni, mert nem volt hol) + Vác és Rétság között majdnem végig csíkosra volt marva az út vagy 20 km minímum
ja, pohi, az 114, 28-as átlag, talán építettek autópályát pécs és szécsény közé?? nem is értem. azt nem feltételezem, h a rend szigorú őre túllépné a sebességhatárokat..
Szombaton Túróval tartottam a kawatúrán Bp.-től Simontornyáig.......annyira nem tűnt melegnek, hacsak nem operáltattad át magad csajjá és nem te ültél mögötte
Egyébként jó volt. Szécsény - Pécs olyan 400 km-re jött ki cikk-cakkban és 8 óra alatt értem le......hazafelé már siettem félúttól így 3,5 óra alatt sikerült legyűrnöm a 400 km-t.
Na túl vagyok egy taggyűlésen
Most jön egy bizottsági
De, ha szerencsém van 6 körül vége, és akkor muszáj leszek motorra ülni, kiszelőztetni a mai napot
Az idézet tőlem van
Az átlagba még nem kalkuláltad bele, hogy Pécs-Dunaújváros stabil 130 (a fazer miatt) + Bp.-re beérve a 6-os út ramaty szétbombázott állapotban + piros lámpák tömkelege + M3 kivezetőn 2 sáv felbontva.......(na jó itt kicsit csaltam mert beálltam két motoros rendőr mögé és a sorok között haladtam velük, de volt egy pont ahol már ők sem tudtak sunnyogni, mert nem volt hol) + Vác és Rétság között majdnem végig csíkosra volt marva az út vagy 20 km minímum