Én meg felügyelem a munkafolyamatot egy napozóágyról, miközben görög istennek tűnő pasik legyeznek, és ha valaki nem dolgozik, azt megbüntetem....
Ilyen melegben csak dolgozzatok ti...
Ja, expedícióról jut eszembe!
Van egy srác, aki kint dolgozik külhonban!
Már nagyon kivan. Iwiw-en beszéltem vele, hogy ki kéne ugrani Amsterdamba egy sörre.
Csak, hogy megmentsük a LELKÉT!!
tegnap bent hagytam a yw-ben a telefonomat , így expedíciót kellett indítanom alsónémedibe, hogy visszaszerezzem. lassan meg kéne nézni, h lőcsén nem hagytunk-e valamit az asztal alatt..
én hétvégén építkezek túlnyórészt, valaki gurul valamerre? ha nem túl hosszú, 1-2 órára lehet, h becsatlakoznék. addig csak nem tűnik fel, h nem keverem a misungot
Húúúú gyerekek... Ma eszméletlen nagy hajtásnak leszek kitéve!
Feldobhatnátok pár linket, hogy ne unatkozzak!!!!
(hegyek-völgyek, motorok, exrém sportok...)
Ha tud valaki jó oldalt, megoszthatná velem!
/remélem nem kiabáltam el a dolgot, mert ilyenkor szokott összejönni, hogy este 8-ig bent kell lenni.../
legközelebb nem viszek oldalbordát és valami bokor alatt szunyálok egy pálinkásüveget ölelve. vagy vezetni fog. és nem hagyunk kaját, sem innivalót. a non-stop játékteremből jönnek majd panaszkodni a zaj miatt
Nem volt ez olyan nagy sáskajárás... a kaja 1/4-e megmaradt!
Igazából nem tudom meddig tartott mert én fél 1-ig bírtam de voltak még egy páran akkor! Remélem legközelebb tovább bírjuk...
de szobafestést és pince vízszigetlést is vállalok (magamnak)
Ilyen melegben csak dolgozzatok ti...
Van egy srác, aki kint dolgozik külhonban!
Már nagyon kivan. Iwiw-en beszéltem vele, hogy ki kéne ugrani Amsterdamba egy sörre.
Csak, hogy megmentsük a LELKÉT!!
Motorral???
Lassan megérett a dolog, hogy megalapítsuk a "Műmájer Building Site Manager" Klábot!!!
Lum kőműveskedik, Ares az asztalos, mi lépcsőt gyártunk...
Még valaki?
tegnap bent hagytam a yw-ben a telefonomat , így expedíciót kellett indítanom alsónémedibe, hogy visszaszerezzem. lassan meg kéne nézni, h lőcsén nem hagytunk-e valamit az asztal alatt..
én hétvégén építkezek túlnyórészt, valaki gurul valamerre? ha nem túl hosszú, 1-2 órára lehet, h becsatlakoznék. addig csak nem tűnik fel, h nem keverem a misungot
Húúúú gyerekek... Ma eszméletlen nagy hajtásnak leszek kitéve!
Feldobhatnátok pár linket, hogy ne unatkozzak!!!!
(hegyek-völgyek, motorok, exrém sportok...)
Ha tud valaki jó oldalt, megoszthatná velem!
/remélem nem kiabáltam el a dolgot, mert ilyenkor szokott összejönni, hogy este 8-ig bent kell lenni.../
nem baj majd legközelebb
Érdemes (emiatt is) itt a fórumot nyomonkövetni, általában előre bejelntjük, ha valakinek ringezhetnékje támad.
Na megyek aludni, régen volt reggel 5.
Jó éjszakát!
mert lehet, hogy mennék veletek, az mz-t meghajtanám :D
Mégegyszer: köszi a szíves vendéglátást!
Igazából nem tudom meddig tartott mert én fél 1-ig bírtam de voltak még egy páran akkor! Remélem legközelebb tovább bírjuk...
Kiheverte már a család a tegnap esti "sáskajárást" ?
Tényleg mikor lett vége a bulinak?
Üdv:
kisfrecska