Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt még nem tudom köv. keddre sikerül vizsgaidőpontot szeretni a moccnak...talán köv.7végére meglesz...
Én meg külső hőszigetelést csinálok a házon (szerintem egész nyáron, motorozás helyett )
de szobafestést és pince vízszigetlést is vállalok (magamnak)
hát a fene vigye már el...mikor mehetek hondát nézni?
Olyat nem tok, ergo éhen fogtok halni..... vagy rendelek pizzát
szerintem, te meg kopassz addig csirkét és főzz a dolgozó népnek újházit és magyaróvárit
azta, de tréééfásak vagyunk korán reggel kedves hondabébi
Én meg felügyelem a munkafolyamatot egy napozóágyról, miközben görög istennek tűnő pasik legyeznek, és ha valaki nem dolgozik, azt megbüntetem....
Ilyen melegben csak dolgozzatok ti...
és sok-sok rejtett rekesszel
Ja, expedícióról jut eszembe!
Van egy srác, aki kint dolgozik külhonban!
Már nagyon kivan. Iwiw-en beszéltem vele, hogy ki kéne ugrani Amsterdamba egy sörre.
Csak, hogy megmentsük a LELKÉT!!

Motorral???
kerítést festek

Lassan megérett a dolog, hogy megalapítsuk a "Műmájer Building Site Manager" Klábot!!!
Lum kőműveskedik, Ares az asztalos, mi lépcsőt gyártunk...

Még valaki?
"napot!

tegnap bent hagytam a yw-ben a telefonomat , így expedíciót kellett indítanom alsónémedibe, hogy visszaszerezzem. lassan meg kéne nézni, h lőcsén nem hagytunk-e valamit az asztal alatt..

én hétvégén építkezek túlnyórészt, valaki gurul valamerre? ha nem túl hosszú, 1-2 órára lehet, h becsatlakoznék. addig csak nem tűnik fel, h nem keverem a misungot
Reggelt!

Húúúú gyerekek... Ma eszméletlen nagy hajtásnak leszek kitéve!
Feldobhatnátok pár linket, hogy ne unatkozzak!!!!
(hegyek-völgyek, motorok, exrém sportok...)
Ha tud valaki jó oldalt, megoszthatná velem!

/remélem nem kiabáltam el a dolgot, mert ilyenkor szokott összejönni, hogy este 8-ig bent kell lenni.../
nem voltam ott azért maradt meg a kaja
nem baj majd legközelebb
reggelt
Ez a bolond bagázs ( velem együtt) így együtt valszeg 2 hét mulva, de egyéni, vagy kiscsoportos foglalkozás keretében bármikor előfordulhatunk.

Érdemes (emiatt is) itt a fórumot nyomonkövetni, általában előre bejelntjük, ha valakinek ringezhetnékje támad.

Na megyek aludni, régen volt reggel 5.

Jó éjszakát!
legközelebb mikor mentek E-ringre???
mert lehet, hogy mennék veletek, az mz-t meghajtanám :D
a non-stop játékteremből jönnek majd panaszkodni a zaj miatt----------------ez jó....erre kíváncsi lennék...:D
ja, vagy fókát kellett volna ráuszítani, vagy aresnek bagette csomagolni a tócsnit
legközelebb nem viszek oldalbordát és valami bokor alatt szunyálok egy pálinkásüveget ölelve. vagy vezetni fog. és nem hagyunk kaját, sem innivalót. a non-stop játékteremből jönnek majd panaszkodni a zaj miatt
Hiába, hiányzott Fóka

Mégegyszer: köszi a szíves vendéglátást!
Nem volt ez olyan nagy sáskajárás... a kaja 1/4-e megmaradt!
Igazából nem tudom meddig tartott mert én fél 1-ig bírtam de voltak még egy páran akkor! Remélem legközelebb tovább bírjuk...
Hali!

Kiheverte már a család a tegnap esti "sáskajárást" ?

Tényleg mikor lett vége a bulinak?
sziasztok; Gondoltam leírom milyen jófej!!! társaság volt nálunk tegnap este...
Üdv:
kisfrecska