Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg a változatosság kedvéért a kerítést építgetem munka után. Meleg van ott is.

Nemsokára rakok fel róla képet. Nagyon szép lesz. Csak dícsérni szabad, mert sokat szenvedtünk vele.

Klubtali?
Jóóóóvan, azért én másra is költöm a péézt. Mennék én többet!
De ez a tegnapi guriga elég spontán volt nálam, és nagyon tetszett! A Vértes nagyon király, sztem nagyon hangulatos (főleg a Tarján és Tata közötti rész), csak néhol kavicsos, engem nagyon emlékeztetett a Pilisnek a Dobogókő felénél Esztergom irányába lekanyarodó részére...
Tényleg nagyon poén érzés volt elindulni valamerre, és csak menni. Először Bp.-től kb. 100 km-re, Tarjánban vettem elő a térképet, hogy megnézzem, hol is vagyok tul.képpen. Onnantól már tervezett útvonal volt.
Reggelt!!
Szeptember óta ( és hol van még szeptember) 12350 km
Kozmax: a motor első éve alatt nagyjából 14.000 km az jó, nem?
lecso: ha pálya, akkor nekem nem o.k. Mint mondtam pízhiány miatt.

Ellenben ma mentem egy 300 km-es gurigát, mert az nagyon kellett már
Tettem egy szép nagy kört a Pilisen, Vértesen, Komáromon és Székesfehérváron keresztül hazáig!
Nagyon élveztem, bejártam sok helyet, ahol eddig még nem voltam! Csak a szokásos esti bogarak terítették be súlyos mértékben a plexit és a motor egész orrát. Úgyhogy, ha látni is akartam, meg kellett állni kb 50 km-enként, és törölni. :D De tényleg fasza volt! Mondjuk hazafelé a végén az M7-esen jöttem, mert már haza akartam érni, ott csak a szokásos fullgáz - majdnem fullgáz váltogatta egymást, kábé 200-as átlagtempóval. De az se volt rossz, csak nem izgalmas...
Mondjuk kicsit érezhetőbben többet kajál a drágaság nyélgázon ezzel a kipuffal... Hát ja, ez van. De kipróbáltam, és most, ha van neki elég helye nekifutni, óra szerint megy 220-at.

Kawabéb: olyan szinten "szőrös" a bukó teteje (amit egyszer sem tisztítottam le...) hogy alig látszik a fényezés!
Jó éjt!

Holnap találkozunk.
jo ééccakát!!!!!!!!!
Jóccakát, mentem én is.
Nekem fel se tünt.

Ritkán járok erre térkép alapján
Bocsika de itt hagylak titeket, mert megyek hűsölni a kádba (a lakás 29,5 fokos )

JÓCCCCAKÁT
Karmi bocs, igen öreg térképet tettél ide. A Róna utca rajta sincs. Pedig annak a sarkán lakom. Meg a Nefelejcsén.
an jo láttam ilyent is
mit keres egy honda a Yamahák közt ....biztos mutogatja hogy milyen ritkaság hogy elmegy 100000 km-t egy honda....................a Yamahánál ez TERMÉSZETES
nem akarok butaságot mondani (pedig néha szoktam)....de olyan 20 körül....vagy még talán az alatt
Ha jól látom a Tulipán és a Nefelejts közt van a házuk
Kösz

Nem tudod mi az ára?

A színe megy a motoromhoz, a mostani ruhám nem ehhez a kánikulához való.
Hello baby.
Térkép másként:
cordura.....kedvezményes áron...Komolyan nagyon jó ....nyári viselet
Milyen ruha van Tamáson?
nem akartam de kikényszerititek a fényképet amit a hétvégén a Yamaha nyári fesztiválon csináltam, volt egy motor is
Ma kurva jó napom volt
Fizetnek az adósaim SOKAT Meg kivételesen jókedvem is volt, és nem bántottam őket

De a nap legjobb része: hamarabb elértem a buszt, így 15 perccel hamarabb haza értem. jövök be a bejáati ajtón, egy csapat tűzoltó jelent meg teljes menetfelszerelésben Be kellett őket engednem a házba, mivel a 7.emeleten vmit felgyűjtott az egyik gógyis lakótelepi srác

Kész... IMÁDOK KASZÁSON LAKNI!!!!!
Faisst.. költözz a Búza utcába!!!! A 3-as csomagot sem kell megrendelned, ha akciófilmet akarsz látni a tévében ....
Gyújtogatás, droglereskedelem, stb... csupa móka
Dolgoznak azért "ARCOK" nállatok is
... =180-220
V4, 1000. Fogaskerék vezérlés, állítható bólintásgátlás, fújható első-hátsó gátló, hátul cserélhető az olaj... stb, stb....