Nem VFR, hanem VF1000R. Azért lett ilyen,hogy igen szép legyen. Meg ilyen festék volt.
Holnap, hogy ne tartsanak az előkészületek éjfélig, mennél több krumplipucoló, meg reszelő kellene .
Meg kötszer.
most jöttem a körzetitől le vagyok tiltva a motorról a holnap nekem igy ugrott
még 4-5 napot jósol hogy újra a régi legyek
qrvra sajnálom a ringet és a lapcsánykát is ja és persze a díszes társaságot
A legnagyobb meglepetés egyébként az volt mikor a 90-110-es tempó 200. kilóméterénél megálltam tankolni és alig bírtam 10 liter benyát belenyomni az R1 tankjába..... Mondtam is neki, hogy RÁRÓ kicsi paripám ügyes vagy ........ De persze mikor a ...-as tempót toltam akkor a 7-8-t benyalta
Festék nincs! Mi lesz, ha valami hiba lesz a fényen???? Akkor mit csinálok javítószín nélkül???
Holnap, hogy ne tartsanak az előkészületek éjfélig, mennél több krumplipucoló, meg reszelő kellene .
Meg kötszer.
FELTEHETEM A TÉRKÉPED????????????????????
Bár intettél, de nem hiszem, hogy a tucatszínű Fazerrel megismertél volna.
Van még a festékből?
Azt akarom, hogy engem is megismerjenek messziről
nem VFR, hanem VF1000R
egy motortörténeti müremek
Kár
Gyere kocsival!
A ringem azzal is lehet menni , lapcsánykát enni pedig szerintem minden körülmények közt képes vagy.
Egyébként: Jobbulást!
Jobbulást
Már becsomagoltam a reszelőt
Részemről: igen
Fóka:hogy vagy?
1 kérdés
miért let pont ilyen szinű a vfr?
még 4-5 napot jósol hogy újra a régi legyek
qrvra sajnálom a ringet és a lapcsánykát is ja és persze a díszes társaságot
Sajna nem jött össze a tali.
De azért Dobogókőre elmentem.
Pomáz és Dobogó közt jött szembe egy kék Honda CBF két személlyel, dobozzal. Nem te voltál?
A Soroksári úton Lecsóval találkoztam. Az Ő "speciális" fényezésű Hondája összetéveszthetetlen
Kozmax, Lecso vmeikötök, mien volt az uj nebuló??
a vác utáni felmart út király, kanyarokban jól fogja a seggét a csík. kicsit lambadás érzés, de végülis stabil
Jól sikerült a műtét...... És már nem is fáj a seggem......