én úgy néz ki, h jövő7végén hazazúzok kalocsára. vasárnap nyílt nap a reptéren, uh lehet csapatni amíg jól esik. infó itt. én megyek. van érdeklődés? amíg motorozunk, feldobok otthon valami pörköltet is, uh ha van rá igény, akkor tarthatunk egy tartalmas motorozós-kikapcsolódós napot, esetleg visszafelé útba ejtve a szelidi tavat csobbanni egyet, vagy előző esti lemenetellel, és ottani kerti sörözgetéssel... tehát a lehetőségek adottak, én szívesen látlak titeket.
sniper! az ötlet és a környék király, de én ma kötelező jelleggel ronggyá fogom inni magam tatán, uh a holnapot nem tom sajnos vállalni.. felkelés után meg megyek építkezni, sajnos most erről szól a hétvége, nem a gurulásról
én úgy néz ki, h jövő7végén hazazúzok kalocsára. vasárnap nyílt nap a reptéren, uh lehet csapatni amíg jól esik. infó itt. én megyek. van érdeklődés? amíg motorozunk, feldobok otthon valami pörköltet is, uh ha van rá igény, akkor tarthatunk egy tartalmas motorozós-kikapcsolódós napot, esetleg visszafelé útba ejtve a szelidi tavat csobbanni egyet, vagy előző esti lemenetellel, és ottani kerti sörözgetéssel... tehát a lehetőségek adottak, én szívesen látlak titeket.
nos?
Az enyém kicsit romos... fényeztetni fogok, amintmeglesz, és már mentem is vele... és túűűűzpiros lesz (csak hogya lányos énemet is lássátok )
Xlzx: mentem volna, közbe jött egy kisebb meló... most meg lecsót csinálok nem hallottam, h csörögtök, csak a nem fogadott hívást láttam ...
Szóval elképzelésem van, már csak a napot kell kivárnom, amikor elindulok ...
De beérem egy pest megyei össze-vissza csapongással...fagyival, meg egy kis pizzával összekötve
vagy egy Velencei tó körbegurulás + pancsii....
Akkor mondjuk:
Kedd: Monte-Carlo bemelegítésnek
Szerdán: Dolomitok
Csütörtökön: Svájci alpok
Pénteken: Spanyolország
?
Mondjuk én szívem szerint meg is csinálnám, csak nem lenne ennyi pénzem benyára.
Amint meglesz a mocc, én elindulok az orom után, és késő estig le nem szállok róla....
Majd legközelebb.