Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eljöttél már a tomatóék cégétől?
tgyene te japán cégnél dolgozol? , ott szokás a segédmunkával kezdeni egy igazgatónak (jelzem egyetértek ezzel)
egy lukkal jobbra cimbi
Kv lelőhely:
hűű de pontos
na az az én bírtokom
hangárfolyosó 126
"D" porta, szemben, nagy épület?

Mellette jó az automatás kv...
én a malév repgép javító cégének (ACE) a vámügyeit intézem, (csináltatom a beókkal )
szoktakm ide járni kávézni azok a fiúk, akik az útburkolati jeleket festik, azokat látásból ismerem.
egyik alkalommal elnyelte a pénzüket a gép és én kértem nekik vissza, azok jófej fickók
Egyébként lehet, hogy figyelmetlen vagyok és korábban már kiderült, de Te mit is csinálsz pontosan???
Ha jobban megfigyeled, lácccik, hogy ragasztva van.
Csak a fekete felirat van sablonnal ráfújva!

Az előző csikot, amit le kellett szednünk egy egész éjszakán keresztül vakartuk hőlégbefúvóval melegítve...
Egyébként mi fújtuk a pályán is a felfestést!!!
Azt viszont csíptem!
nem mondod, hogy te festetted föl

nekem is fogyott ott egy-két szál cigi...
ja és ha a check-in pultok előtt jársz, jusson eszedbe, hogy azt a gyönörű piros "kérem itt várjon" csíkot egy műmájer tűzte ki!!!
én is dolgoztam a biztin de akkor még a vámhivatalhoz tartozott, irtózatosan szar meló volt, lehet, hogy akkor lettem alkesz?
igen.
egy külsős cégnél voltam akkor.
az volt a nemes feladatom, hogy a röntgenhez érkező csomagokat úgy igazítsam meg a szalagon, hogy klafán rálásson a masina...
asszem ott útáltam meg az "unalom" szót...
hát erre nekem is lett volna egy két ötletem
Én még mindig azt mondom, hogy amikor jött a gépével Busss, akkor kellett volna a tüzijátékot megejteni...
a 2bn meg a biztin voltál?
aha!
Még olyan klafa kék munkaruhám is volt...
lri szinekben nyomultál?
Az építészetin kezdtem a "Csipet csapat"-ban -suli mellett
Aztán a röntgenben voltam a 2B-n -szintén suli mellett
Végül az építészeti osztályon voltam a mélyépítésen (burkolat-karbantartóknál)
melyik cégnél dolgoztál és hol?
Az klafa!

Én is melóztam ott!
Szerettem bent lenni...
na de innen indultak és tértek vissza folyamatosan
Ezt látnom kellene.....
Nekem tegnap csak a katonai helikopterek jutottak.... ott köröztek az iroda felett...