Eggyáltalán nem volt "tökölés" meg "dolgoztatás".......ez így volt jó ahogy volt
Szerintem jobban nem is sikerülhetett volna ....csak akkor ha mindenki "ŐSZINTÉRE ISSZA MAGÁT"
Jó reggelt, hazaértem épségben, szúnyogtemetőt csinálva a sisakból.
Lecsóéknak köszi a szíves vendéglátást, és az extra finom tócsnit,
Tomatonak köszi a szúnyogrisztót,
Kozmaxnak köszi az Euroringes oktatást,
Madesznak köszi a felejthetetlen motoros élménybeszámolókat,
Hidinek köszi a részvételt a klubtalin,
Tgyenééknek köszi a felvezetést az M0-ra,
Lumnak köszi, hogy hazafelé reflektorral a seggemben majdnem beletolt az árokba az M5 felvezetőn.
Jó reggelt, (napot).
Bocsi, az eddigi csendért, de mindjárt reggel volt egy megvárós szervíz.
Na , kira volt a tegnap, köszönöm a csapatnak, és bocsi a tökölésért, legközelebb nem váratlak, dolgoztatlak meg benneteket.
JÓ Reggelt!!
Nagyon jól éreztem magam este, éjszaka és reggel.
Csak ne kellett volna bejönni ma dolgozni
Lecsó a pályán csak térkép alapján tudott eligazodni .........de a végén derült ki hogy a Szlovák térképet nézte
A Ring is k....a jó volt. Csak tudod, mindig az utolsó élmény ugrik be először
Szóval. csak "Műmájerek" voltak a pályán, eszméletlen jót lehetett menni a meleg aszfalton
A lábtartó bütykömet sikerült tövig lekoptatni, és a gumim is "sorjássá" vált
Jót mentünk az MT 01-es Ottóval , Arest, Tomatot, és egyszer Lecsót is sikerült megelőzni
Haza értünk mi is!
Aressel együtt döngettünk az M0-ig.
Szóval szeretnék köszönetet mondani Anyukámnak, Apukámnak és az összes felmenőmnek, hogy egymásra találtak és megszülethettem.
Ez önmagában nem is lenne olyan nagy szám, de itt jön a lényeg!!!
Azzal, hogy a Vilára jöttem, motorozom, tagja vagyok a Műmájer Klábnak életen legjobb "szabadtéri tárcsás" tócsniját ehettem ma meg!!!
Szóval köszi a vendéglátást és a lepcsánka készítést!!!
Minden klafa volt!!!
Holnap feldobom én is a képeket, amit lövöldöztem! (vagy inkább ma)
u.i.: Nemtom ki csinálta a szószt, de űbermájerre sikerült!!!
Szeva!
Én a podmaniczky u.-i Amargonál vettem. Elvileg lehet a motorshop vagy motoshop vagy mi a hónaljam nevű helyen is, ami gyakorlatilag fizikailag NEM LÉTEZŐ HELY. Másfél órán át kerestem. Nincs. (A régi Budaörsi reptér területén van.... valahol. Kapják be.)
Szóval Amargo-nál.
Egy gyors kérdés:
Honnan tudnék szerezni "FIGYELEK RÁJUK" feliratú, autó hátuljára ragasztható motoros figyelemfelkeltő matricát?
Remélem érthető voltam :)