Ami még nekem tetszett: katonai helikopterek körözgettek a délután folyamán a reptér körül, meg tegnap is.. és elég alacsonyan szálltak...
És a Dunán, meg katonai hajók úszkáltak.. ezt most láttam a buszról....
Az a buzi Bush bekaphatja, kishíjján bezártak minket a reptérre miatta.
Ki hallott még ilyen baromságot.
Belül is mindent lezártak basszus, esküszöm, hogy nem normálisak.
Tomato: Én is megszívtem, nem csak te...
A metró nem járt, kénytelen voltam a Határ útig villamossal jönni... kurva sok időbe t elt
Aztán az 1es vili is félóránként járt....
Ált. 21:30ra érek haza.. most meg.....
Nem nyírtam ki ez fix, de ez egy kicsit bonyolultabb történet.... Na de mindegy, a gép jó lesz és a ZZR-rel sincs semmi gond, jó konstrukció és imádom a kawasakit A szerelő meg tudta, hogy gond van.
Két cimbi megy a TESCO-ba. Bent vásárolnak, amikor azt mondja egyik a másiknak:
- Te! Adj egy pofont!
- Dehogy adok, hisz olyan jó haverok vagyunk, ismerjük már régóta egymást.
- De, akkor is adj egy pofont.
Haver nagy nehezen beküld neki egy jobbost az arcába, majd megkérdi:
- Ez most miért volt jó neked?
- Soha ne feledd! Az üzletben nincs barátság!
Nem biztos, hogy üzlet van mögötte. Több autoszerelő barátom is vett már ugy autot ill motort magának, hogy motorgenerállal kelett kezdenie. Igazábol ők se látnak bele. ugy hogy hálátlan feladat ilyenben tanácsot adni.
Max amit elvár az ember, hogy ha lát valami hibát akkor szoljon, de ezt szivesen ugy is megteszi.
Amikor az ember legjobb barátja, aki egyben a szerelője azt mondja, hogy nagyon jó gép és nyugodtan vegyem meg mert kifogástalan állapotban van, akkor miért kételkedtem volna?
Na ja, csak nem mindegy, hogy 300 km után esik ki alóllam a gép mert egy nagyon jó "barát" csúnyán átvert. És marha mód hiányzik már egy jó kis gurulás!
Csak most is a ksiember szívja meg a dolgokat.....De hát ez mindig így van... ennyi