Tiszta depi vagyok. Újszilávsra már saját motorral akartam menni és most meg sehogy sem fogok, pedig úgy szeretnék !! Elegem van a motornélküliségből! Hüpp-hüpp!
Csütörtökön mennek az e-ringre a motorosrendőr tanuló és oktató motorosok, ha van kedvetek lealázni őket akkor menjetek ti is...... Most legalább legálisan le tudjátok mérni, hogy az életben le tudnátok e lépni előlük.......
Mindenkinek köszönöm a segítségét!
Meg van, amit kerestem!
Kedves Tomato!
Gondolom a tegnap este még nem múlt el nyom nélkül , mert azért talán annyit kinézel belőlem, hogy a Kozmaxnál próbálkoztam elsőként a matrica beszerzésével
Megáll az élet egy ugyan olyan büdöset sz@ró embertől mint én...............
Na mindegy....................................csak felbosszantott. Még szerencse hogy csak 1 napra jön
Valaki jön Újszilvásra? Én valszeg csak szombaton megyek, de nyitott vagyok minden jó ötletre
Csütörtökön mennek az e-ringre a motorosrendőr tanuló és oktató motorosok, ha van kedvetek lealázni őket akkor menjetek ti is...... Most legalább legálisan le tudjátok mérni, hogy az életben le tudnátok e lépni előlük.......
Én is mentem volna, de sajna dolgozni kell.....
mit dobsz be? Egy felest esetleg?
mi bajod van, olvasom, hogy elkapott valami kórság.
Te nem pingvin vagy, hogy a H5N1 leterítsen.
Jobbulást: Rece
Ja erről jut eszembe..........megvan a motor kulcsod?????
Ha nem sürgős, pénteken viszek. Még van 3 db.
Egyet odaígértem másnak, egyet feldobok én, a harmadikat oda adom, ha kell!
Meg van, amit kerestem!
Kedves Tomato!
Gondolom a tegnap este még nem múlt el nyom nélkül , mert azért talán annyit kinézel belőlem, hogy a Kozmaxnál próbálkoztam elsőként a matrica beszerzésével
motorosok.hu/portal/index.php?...
A múltkor bedobtam párat.
Kérdezd őket, hátha jut még.
Asszem Bonusz küldi őket, de ez nem biztos....