tegnap klubtali volt , naná, h korán fexünk. engem persze kizökkentett egy telefonhívás, uh visszatértem ide és a munkámhoz is. zwack papa és frank sinatra segítenek gondolkodni
nnna, még az uccsó mondat - holnap zárják le a "nyomozást" a biztosítónál, h tényleg megtörtént-e az ügy, vagy csak úgy magától "összetörődött" a vas..elvileg nem lesz probléma, és 2-3 hét alatt fizetnek. persze biztos akkor, ha papír van róla, illetve a zseton a számlán.
jövő7 elején megyek indítani a hitelt az újra, és remélem a 7 végén már meglesz!
Bocs Lum, de beindullt a szezon (motor, quad, bringa, hegymászás, foci......ja meg munka) és a nap
csak 24 órából áll. Néha napokig be sem tudom kapcsolni a gépet, de azért nagyon hiányoztok! a következő klub találkozóra viszont elmegyek, hogy legyen anti a sok " részeges " között!
Ha házhoz jössz (vagy jöttök) akkor szivesen süt.........kéne már valahol csinálni egy sütögetős, sörözős kerti party-t. Mondom én a "városi" "gyerek".
á, csak vicceztem. persze ez sem jött be, mint ahogy a konvektoros sem. el kell gondolkodnom lassan, h nincs humorérzékem. vagy fáradt vagyok. vagy mindkettő.
ebben az esetben viszont megadhatnád zsuzsi számát. nála rendelek, te meg a vasaddal kiszállítod
http://www.kawasaki-klub.hu/tura/20060506_21.html
jövő7 elején megyek indítani a hitelt az újra, és remélem a 7 végén már meglesz!
Na jóccccakát
van már vmi a motorral kapcsolatban?
cafka - azt a gurulást azért pótoljuk!! remélem, meglesz jöv7végére a vasam!!
csak 24 órából áll. Néha napokig be sem tudom kapcsolni a gépet, de azért nagyon hiányoztok! a következő klub találkozóra viszont elmegyek, hogy legyen anti a sok " részeges " között!
Azt a lányom nyerte , meg a mellete levő szinkronúszókat is.
A pom-pom királynői címet is te nyerted, ahhoz külön gratulálok!!
ebben az esetben viszont megadhatnád zsuzsi számát. nála rendelek, te meg a vasaddal kiszállítod
Hiányoznak a rabosításhoz az oldalképek és a rabszám! Légyszi pótold!
Különben Gratula hozzájuk
0,2 lityi üccsi ajándékba???? csinálj már egy nagyobb képet, ezen nem látom a telefonszámot!!!