Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tegnap klubtali volt , naná, h korán fexünk. engem persze kizökkentett egy telefonhívás, uh visszatértem ide és a munkámhoz is. zwack papa és frank sinatra segítenek gondolkodni
Amennyiben ez érdekel valakit... Nagy móka lehet Olvasátok el

http://www.kawasaki-klub.hu/tura/20060506_21.html
Hú, de korán fekszik ma mindenki!!!!!!!!
Szép álmokat!
nnna, még az uccsó mondat - holnap zárják le a "nyomozást" a biztosítónál, h tényleg megtörtént-e az ügy, vagy csak úgy magától "összetörődött" a vas..elvileg nem lesz probléma, és 2-3 hét alatt fizetnek. persze biztos akkor, ha papír van róla, illetve a zseton a számlán.

jövő7 elején megyek indítani a hitelt az újra, és remélem a 7 végén már meglesz!
Hallod............ Tgyene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......remélem meghallotta.

Na jóccccakát
hé lum
van már vmi a motorral kapcsolatban?
na csőváz, megyek a jóéjt-cigimre, aztán csicsi. lehet, h még egy altató jéger is belefér...
ismerkedjünk és barátkozzunk olyan emberekkel, akiknek van kertjük. csak önzetlenül én a harmadikon fel tom ajánlani a gangot

cafka - azt a gurulást azért pótoljuk!! remélem, meglesz jöv7végére a vasam!!
Bocs Lum, de beindullt a szezon (motor, quad, bringa, hegymászás, foci......ja meg munka) és a nap
csak 24 órából áll. Néha napokig be sem tudom kapcsolni a gépet, de azért nagyon hiányoztok! a következő klub találkozóra viszont elmegyek, hogy legyen anti a sok " részeges " között!
Ha házhoz jössz (vagy jöttök) akkor szivesen süt.........kéne már valahol csinálni egy sütögetős, sörözős kerti party-t. Mondom én a "városi" "gyerek".
jo éccakát mindenkinek!!!!!

Azt a lányom nyerte , meg a mellete levő szinkronúszókat is.
még nem vagy elég fáradt
Tomato!
A pom-pom királynői címet is te nyerted, ahhoz külön gratulálok!!
á, csak vicceztem. persze ez sem jött be, mint ahogy a konvektoros sem. el kell gondolkodnom lassan, h nincs humorérzékem. vagy fáradt vagyok. vagy mindkettő.

ebben az esetben viszont megadhatnád zsuzsi számát. nála rendelek, te meg a vasaddal kiszállítod
Nesze itt van....én innen rendelek......de amit a Zsuzsi csinál (pizza) az a legfinomabb. Pedig már ettem jó néhány helyen a világba
hehh.. itt a cafka! rég hallottam rólad!
Drága Hidi!
Hiányoznak a rabosításhoz az oldalképek és a rabszám! Légyszi pótold!
Te is az Ecserin vetted őket????????

Különben Gratula hozzájuk
na igen.. és kozmax nem "tombolán" nyerte, mint mi, tomato na sebaj, ami késik, nem múlik!!!
Mindenkinek gratulálok!
húúú, de álllat!!!!

0,2 lityi üccsi ajándékba???? csinálj már egy nagyobb képet, ezen nem látom a telefonszámot!!!
Ilyenem nekem is van......... ...(vagy 2 kilóval)
egy része a gyüjteményemnek