Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd ha "profi" leszek, akkor nekem is Hondám lesz
Addig szorglmasan gyakorolgatom a kuplung kezelést
Üdv mindenkinek!

Kawaanyunak:Reménykedj, hogy a leendő zxr-ed nem lesz ilyen bár már ha most begyakorolod ezeket nem érhet meglepetés. (Ja nekem Hondám van aminek a váltója kuplung nélkül is isteni
Menet közben, amikor e1-ből, 2be váltok, stb... Beakad, és brümmög a motor...
Aztán gyorsan be még1x a kuplung, és utána müxik.. csak írtó zavaró...
üdv mindenkinek!!!

valoszinü, hogy nem Te vagy a béna, valami nem stimmel a kuplunggal.
ez menet közben is jelentkezik, vagy csak állo helyzetben???
Nem a te hibád a váltóé vagyis a motoré......válts erőteljesebben hátha úgy megy, ha nem akkor meg marad a dupla kuplung....
Kérdés: voltam ma vezetni, és a köv. helyzet van: amikor váltok a kicsi csoperemmel, akkor behúzom a kuplungot, és váltok, de valamikor ezt nem veszi be. Ilyenkor kuplung kicsit kienged, majd próbálom újra, és megy.
Ennyire béna lennék, hogy ez nálam előfordul vagy ez valami hiba????
Lum!

És "i" a vége......... pi-pi-pi-pi.......szóval a madárinfluenzások megtámadják kunmadarast
Pedig a Bp.-ieknek is jó kis túra lenne, cirka 456 km...... Bp.-Balassagyarmat-Szécsény-Salgótarján-Mátraszele-Tarnaleles z-Eger-Tiszafüred-Kunmadaras-Karcag-Cegléd-Pilis-Újhartyán-Bp .
ide csak p betűsek jelentkeztek, uh én kihagyom..

meg kocsival annyira nem tűnik izgalmasnak a program
Ok. Pimpi!

Akkor már ketten vagyunk, bár két különböző útvonalon megyünk sajna.....de azért még ott beszélgethetünk

Kunmadaras:Május 1.
-Pohi
-Pimpi
Azért még ne kiabáld el .....direkt nem akartam mondani
ááááá.. csak szorgalmasan dolgozom..

hogy végre én is beléphessek a Yamahások közé..

na ez jól esett mi?
Hát te?????
Már azt hittem hogy ................................................hogy megnősültél és kocsit vettél
énisénis
Jah.....értem, sok sikert, lépnem kell. Szia!
Eszméletlenül festek kawazöööld T-betűs mellényben
Mocis suli Egy Suzuki Maruderem "van".
Ma megyek vezetni, aztán vmikor forgalmi vizsgázni... eccer...
Milyen csopperrrrrel? Lemaradtam volna valamiről???
Nekem csak víziszonyom van Ebben meg nem szerepel viz
10 perc és lépek... gurulok egyet Óbudán az én kicsi csopperemmel
Komolyra fordítva a szót egyszer megéri, annak akinek tériszonya van, mert az tutira félni fog, de akinek nincs az már a második oszlopnál unatkozik.....
Kössz....
Haverom volt ott olyan 6000 Ft-ba kerül és kb. 30 percig tart a lecsúszkálás, de nem egy nagy durranás, olyan közepes valami azt mondja, egyszer jó, de nem maradandó.......

Remélem kedvet csináltam a dologhoz......
Passz... még nem kérdeztem... 5-6 csoportokat indítanak,ha jól emléxem...
Holnap felhívom őket...
Ezután az ugrás után van igazán szüksége az ember lányának A térdét verdeső melleket valahogyan felvarratni áhh...
lógni kell csak.
ára?