Nagyon csini ....Mennyi érem meg díj majd ha motorozásból lesz ennyi
És otthon mit mondtál??? Hogy mire kell neked "esőruha vagy széldzseki"??
Nem gyanus 1 kicsit??? Mivel még nem tudják DE ÉN MOST MEGÍROM hogy VAN MOTOROD!!!
jah, azzal tisztában vagyok. viszont lehet, h kedden nem leszek bp-en, és akkor csak szerdán tom intézni a hitelt. remélem gyorsan megy a dolog. neked mennyi idő volt a bírálat?
Műmájer lányok: Élőben bájosabbak vagytok mint képen. Tgyene:tessék vigyázni! Kawagirl: Nagy kalappal a vizsgára. Majd szorítom a hüvelykujjam akkor. Aztán a friss jogsival csak nyugisan, ne olyan tempóba, mint én !
Szerncsém volt. Eső előtt hazaértem ~150 km-es tekergésemből.
Én még csak 2000-et tudtam belecsavarni.......de az csak az anyagi gondok miatt van.....meg most a szimering miatt. De orvosolva lesz, végül is 3900/ 1 pár szimering 1850/ 1 liter telóolaj meg haver ingyen megcsinálja .
ilyeneket kell gyűjtögetni, srácok!!! (csak a pofám nagy )
egy agy rém, hogy a legg több gyárto csak ilyet készit
És otthon mit mondtál??? Hogy mire kell neked "esőruha vagy széldzseki"??
Nem gyanus 1 kicsit??? Mivel még nem tudják DE ÉN MOST MEGÍROM hogy VAN MOTOROD!!!
áááááááááááááááááááááá már nem emlékszem , de kb 2 nap
Ha a jövőhéten akarod venni a vasat, NEM FELEDD HOGY AZ A HÉT CSAK 4 NAPOS!!!!!!
Ketten könnyebb (ezt tudom......én szórakozom, Ő meg szegény a többit........persze SEGÍTÜNK egymásnak )
Egy szigorú nézés, és minden motoros összerezzen.
Kijózanodtatok?
Én alig tudtam kiheverni a két ásványvizet
Műmájer lányok: Élőben bájosabbak vagytok mint képen. Tgyene:tessék vigyázni!
Kawagirl: Nagy kalappal a vizsgára. Majd szorítom a hüvelykujjam akkor. Aztán a friss jogsival csak nyugisan, ne olyan tempóba, mint én !
Szerncsém volt. Eső előtt hazaértem ~150 km-es tekergésemből.
Pohi: Mit szólsz a "konkurenciához" (Ares)?
Le vagy maradva (km).....már 3500-nál járok ...És ma nem is gurultam