Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gongoltam rátok!

Bár bevallom már nem szidtam az ügyintézőket. Van szegényeknek felmenője is. Persze csak magamban mondom, mert a sorozatgyilkolás előtt még kapnak egy utolsó esélyt.
Holnapra meg esőt jósolnak. Ha bejön akkor én
lassan jün a méla depi fázis , utána pedig a féktelen sorozatgyilkos

tgyene, te hogy állsz?
na szasztok,

most értünk vissza tomatoval egy velencei királndulásról. jó kis utak vannak arrafelé. az útvonal - 7esen velence, onnan át nadap majd lovasberény-alcsútdoboz-1-es-bp.

mivel holnap emelik a benzinárakat, csupán takarékossági célból jól kifogyasztottam a tankot

Ma nem lesz motorom.

Egyébként én is a napi 4 telefonnál tartok.

Miért ???..........Nem az a jó ami csúszik???.Én úgy tanultam
És ki az aki "segített" feltenni a gumit??
Esetleg Kozmax vagy Lecsó........nekem akkor nem "feszült" volna bele
feltettük (na jó, én csak néztem és okoskodtam ..) az új gumikat. baszki - ég és föld. a motor tapad és kanyarodik lehetne jó idő estére még...
Jah, a lurkós fotókat láttam!
Csinos egy vas, no! Drakula hozzá!
Egy héten 4X..........HA-HA-HA-HA nevetnem kell ...Én NAPI 4X. Ha csak a haverok bementek a szalonba már bújkáltak az értékesítők , hogy biztos én is jövök .
Milyen jó hogy már csak nevetek rajta
én anno egy hét alatt négyszer telefonáltam ba Yamaháékhoz, amiért majdnem főbelőtt az ügyintéző
Ez a fórum olyan, mint egy közös szülőszoba. De látom ebből már apás szülés lesz!
Lumbergh!

Majd betojtam az írásodon, ugyanis a "turom, h két perce telefonáltam, de..." szakaszig abszolult pontos a helyzetértékelés. A többi helyett egy szimpla Heurékával is beérném.

JaB!

Egy szürke FZ6S szívem választottja.
Az eljegyzés megvolt, és szeretném a lagzit valamint a nászéjszakát ma letudni.

Ez PONTOSAN ÍGY VAN .............
szegény tgyene is ebbe az állapotba van. Neki is valami regadós papír nem jött meg (ponosabban megjött csak fénymásolva de úgy nem jó az illeték hivatalnak, csak az eredeti ) és ezért nincs még rendszáma. (mert vizsgáztatva már levan )
Bocs karmi, de lemaradtam
milyen motorra vársz íly türelmetlen???
ismerős a folyamat. saját magam, majd tomato esetében is megfigyelhető volt.

a reménykedős telefonszuggerálós rész után jön az idegeskedős szemráncolós minden rezzenésre kapkodós szakasz, majd a "kurvaéletbemáménemhínakagecik csakbaszakaodnakvelem" típusú rombolási fizis, mikor is mindenki meneküljön a környezetedből. ha ez lezajlott (1-1,5 nap, ne aggódj, kb 3 hétnek tűnik), akkor jön a tébolyultan telefonálás, amikor is a "téllegnemzaklatásból, csak ugyetudnikéne", meg h "turom, h két perce telefonáltam, de..." fráczisok váltakoznak 5 percenként. csütörtökre ha szerencséd van, akkor eljutsz a csendes depresszív szakaszba, és akkor már minden mindegy - mélán ülsz a sarokban, apró nyálcseppecskék pókhálóként lógnak a szád sarkából, és minden egyes telefoncsörgetésre csak megvonod a válladat és meredsz a semmibe..
Mivel még mindig nem szóltak a kereskedésből. Ha lesz is a motorátvételből valami, az is csak késő du.

Úgyhogy ma még ne rettegjetek tőlem, hogy lealázlak beneteket.
Micsoda hülye gondolatok, miközben a telefont szugerálom.
nincs terv a merrét illetően. egy velencei tó jó lenne, idén tavasszal még nem voltam lent.
És merre?

Mert, ha netán meglenne a gép ( közben mély sóhaj) ................

De majd jelentkezem.
2 körül
mikor mész du.?
már voltam egy kisebb karikát, aztán du megyek kozmaxékhoz, meg ha este az idő engedi, akkor kerülök egyet. remélem marad a szép idő..

többiek, egy esti kiruccanásra valaki?
Akkor mer miért itt vagy????....miért nem motorozol
jelentem az idő szép. mi több, gyönyörű. kiváló motorozásra
nagy ívben elkerülöm a környéket