Bár bevallom már nem szidtam az ügyintézőket. Van szegényeknek felmenője is. Persze csak magamban mondom, mert a sorozatgyilkolás előtt még kapnak egy utolsó esélyt.
Holnapra meg esőt jósolnak. Ha bejön akkor én
most értünk vissza tomatoval egy velencei királndulásról. jó kis utak vannak arrafelé. az útvonal - 7esen velence, onnan át nadap majd lovasberény-alcsútdoboz-1-es-bp.
mivel holnap emelik a benzinárakat, csupán takarékossági célból jól kifogyasztottam a tankot
Miért ???..........Nem az a jó ami csúszik???.Én úgy tanultam
És ki az aki "segített" feltenni a gumit??
Esetleg Kozmax vagy Lecsó........nekem akkor nem "feszült" volna bele
Egy héten 4X..........HA-HA-HA-HA nevetnem kell ...Én NAPI 4X. Ha csak a haverok bementek a szalonba már bújkáltak az értékesítők , hogy biztos én is jövök .
Milyen jó hogy már csak nevetek rajta
Majd betojtam az írásodon, ugyanis a "turom, h két perce telefonáltam, de..." szakaszig abszolult pontos a helyzetértékelés. A többi helyett egy szimpla Heurékával is beérném.
JaB!
Egy szürke FZ6S szívem választottja.
Az eljegyzés megvolt, és szeretném a lagzit valamint a nászéjszakát ma letudni.
Ez PONTOSAN ÍGY VAN .............
szegény tgyene is ebbe az állapotba van. Neki is valami regadós papír nem jött meg (ponosabban megjött csak fénymásolva de úgy nem jó az illeték hivatalnak, csak az eredeti ) és ezért nincs még rendszáma. (mert vizsgáztatva már levan )
ismerős a folyamat. saját magam, majd tomato esetében is megfigyelhető volt.
a reménykedős telefonszuggerálós rész után jön az idegeskedős szemráncolós minden rezzenésre kapkodós szakasz, majd a "kurvaéletbemáménemhínakagecik csakbaszakaodnakvelem" típusú rombolási fizis, mikor is mindenki meneküljön a környezetedből. ha ez lezajlott (1-1,5 nap, ne aggódj, kb 3 hétnek tűnik), akkor jön a tébolyultan telefonálás, amikor is a "téllegnemzaklatásból, csak ugyetudnikéne", meg h "turom, h két perce telefonáltam, de..." fráczisok váltakoznak 5 percenként. csütörtökre ha szerencséd van, akkor eljutsz a csendes depresszív szakaszba, és akkor már minden mindegy - mélán ülsz a sarokban, apró nyálcseppecskék pókhálóként lógnak a szád sarkából, és minden egyes telefoncsörgetésre csak megvonod a válladat és meredsz a semmibe..
Bár bevallom már nem szidtam az ügyintézőket. Van szegényeknek felmenője is. Persze csak magamban mondom, mert a sorozatgyilkolás előtt még kapnak egy utolsó esélyt.
Holnapra meg esőt jósolnak. Ha bejön akkor én