Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jócccakát!!!!!!
jo éccakát mindenkinek, megyek és ledöglök
dehogy kell, ugy sokkal könnyebb lefogynod
már így is necces............ dehát enni kell
nem lesz rád jo a börruhád
a profilján van pedig a lényeg
Na lépek én "fogyókúrázni"........azt mondta POHI hogy du. 5 után nem lehet enni......hát én most ezt megszegem
na télleg lépek, mer kilukad a belem! cső!
ja, ez addig ok, meg meg is értem, h így van, csak nem értem, h miért szarabb, ha kopik. alul nem olyan a keverék? keményebb, vagy mi?? a profilja nyilván változik vmit, de viszonylag egyenletesen volt kopva, nem szögletesre..
nem nem kell kifizetni, csak addig nem lehet elvinni
az már el van költve.........és a hó végén (ezen a héten) még a parkolást is át kell utalnom
Na mindegy az asszony jól keres
semmi gond, teljessen természetes, hogy nem vártatok.

a gumiknál, azért érez nagy különbséget az ember, mert ahogy kopik ugy lesz fokozatorssan egyre rosszabb és szokod meg. felkerülnek az uj papucsok és azt hiszi az ember, hogy egy másik mocija lett. a másik dolog ami miatt ezt érzed, hogy ahogy kopik a gumi ugy változik a profilja
de neked holnap lesz egy guminyi pénzed. nekem meg pont annyival kevesebb

Én is ebbe a cipőbe járok
elfelejtettem megkérdezni.. illetve tudat alatt valsz nem mertem, mert ha azt mondják, h megjöttt, ki kell fizetni
na lépek haza, mert meghalok éhen!!!
Lum.......
Mit mondtak neked ma a tanktáskára????..mikor jön??
most beszéltem madesszal, a szokásos asztalunk le van foglalva!

ki jön?

-tomato
-kozmax
-lecsó
-kavabéb
-lum
-?
Én biztos hogy megyek (ha tellik villamos jegyre).....most tankoltam (mert holnap drágább lesz)
bocs, de fel sem merült, mert f5 körül érkezett meglepetésszerűen tomato, akkor pedig te még dolgozol.. na sebaj, jövök még1 sörrel a többi mellé

a gumik kurva jók. kapaszkodnak a kanyarban, szeretnek feküdni, állat!! nem gondoltam volna, h ekkora a különbség. valójában azonban nem értem, h miért. ha kopott, akkor már nem tapad úgy, vagy mi???
holnap club tali van, vagy legalábbis két hete már, hogy nem guritottunk le közössen egy pár sört.
a szokot helyen lesz valaki??????
Na én is haza értem.......
Itt van néhány kép a mai "túráról"........nagyon jó volt.

Kozmax

Bocsi hogy nem szoltunk de amikor indultunk akkor ti még dolgoztatok (17 óra)
estét mindenkinek!!!!

lum jol kihagytatok a gurulásbol. bár kölcsön kenyér vissza jár

jok a gumák?
Köszönöm a bíztató szavakat!
Melyik útvonalon jársz munkába, és mikor, hogy a robbantgatós haverjaimnak pontos koordinátákat tudjak megadni.
ne aggódj, addig a 2-3 hétig, ameddig elintézik a papírokat, úgyis rossz időt mondanak