ja, ez addig ok, meg meg is értem, h így van, csak nem értem, h miért szarabb, ha kopik. alul nem olyan a keverék? keményebb, vagy mi?? a profilja nyilván változik vmit, de viszonylag egyenletesen volt kopva, nem szögletesre..
semmi gond, teljessen természetes, hogy nem vártatok.
a gumiknál, azért érez nagy különbséget az ember, mert ahogy kopik ugy lesz fokozatorssan egyre rosszabb és szokod meg. felkerülnek az uj papucsok és azt hiszi az ember, hogy egy másik mocija lett. a másik dolog ami miatt ezt érzed, hogy ahogy kopik a gumi ugy változik a profilja
bocs, de fel sem merült, mert f5 körül érkezett meglepetésszerűen tomato, akkor pedig te még dolgozol.. na sebaj, jövök még1 sörrel a többi mellé
a gumik kurva jók. kapaszkodnak a kanyarban, szeretnek feküdni, állat!! nem gondoltam volna, h ekkora a különbség. valójában azonban nem értem, h miért. ha kopott, akkor már nem tapad úgy, vagy mi???
Na mindegy az asszony jól keres
a gumiknál, azért érez nagy különbséget az ember, mert ahogy kopik ugy lesz fokozatorssan egyre rosszabb és szokod meg. felkerülnek az uj papucsok és azt hiszi az ember, hogy egy másik mocija lett. a másik dolog ami miatt ezt érzed, hogy ahogy kopik a gumi ugy változik a profilja
Én is ebbe a cipőbe járok
Mit mondtak neked ma a tanktáskára????..mikor jön??
ki jön?
-tomato
-kozmax
-lecsó
-kavabéb
-lum
-?
a gumik kurva jók. kapaszkodnak a kanyarban, szeretnek feküdni, állat!! nem gondoltam volna, h ekkora a különbség. valójában azonban nem értem, h miért. ha kopott, akkor már nem tapad úgy, vagy mi???
a szokot helyen lesz valaki??????
Itt van néhány kép a mai "túráról"........nagyon jó volt.
Kozmax
Bocsi hogy nem szoltunk de amikor indultunk akkor ti még dolgoztatok (17 óra)
lum jol kihagytatok a gurulásbol. bár kölcsön kenyér vissza jár
jok a gumák?
Melyik útvonalon jársz munkába, és mikor, hogy a robbantgatós haverjaimnak pontos koordinátákat tudjak megadni.