Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és Törökbálinton is
kellene protektoros öltönyt rendszeresíteni, akkor többet lófrálhatnék motorral

asszem hazamegyek átöltözni és csapok egy jeansdayt ha már 7végén nem mehetek gurulni, még ma mászkálok egy kicsit..
Antiszociális elemnek nyilvánítlak még tart a munkaidő
Nemsokára motorozunk.. lalala.. lalala.. feltéve, hogy megoldják Bandi R1-ének problémáit.. ha nem.. akkor is motorozunk.. lalala..lalala.. de akkor Kozmaxékhoz..
valaki majdcsak rendberakja azt a (fütty).. lalala.. lalala..
nade pohi: azért ezt hallani egy rendőrtől vazze" !!!
én is így tettem le
Tegnap én voltam antiszociális, de úgy látom ragadós.
Sok jó gonosz ember kis helyen is elfér!
neeeemmm... nem azért küldték vissza!!! Lemaradtak róla a pótkerekek... tudjátok ami a gyerekeknek a biciklin is szokott lenni hogy el ne dőljenek...

LX
Valamivel csak el kell indulnia a napnak. Rosszul kezdődik jól végződik.
REMÉLEM MA MÁR TOMATO IS A VASON ALSZIK
korán reggel ilyen gonosznak lenni
Boccs
Jó reggelt

Tomato itt mondták nekem hogy visszahzták a gépedet mert hátul csak 13-as kerék volt benne.
ezt dobta a gép

na jó, nem kell izélgetni, a nap további részében én sem a tökömet vakartam. ráadásul még most is a gép felett görnyedek, és ahogy kinéz az éjszakám nem sok alvás és igen sok meló lesz benne.. na most lehet sajnálni
Az élet kegyetlen LUMHOZ
jó estét mindenkinek!

csinos a gép, kavabébi. az biztos, h új a fénye, reméljük, h belül is rendben van!!

én 5.30-kor keltem, úszni voltam és szaunázni, h beleférjek a motoros ruhába
Én is 5.15-kor keltem. Jó éjt Kawababy!!!!!
Hát azt hiszem ideje lenni menni fürödni, aztán szigorúan megnézem a "kemény Zsaruk" című filmsorozat mai epizódját olyan 22.00-23.00 óra körül. Alig birok általában fellenni addig, de kihagyhatatlan, rohadt nagy korrupt banda, de így filmen nagyon jó, csak ajánlani tudom mindenkinek
Jó 5let
Na én lépek aludni, 5:30kor keltem ma is, meg holnap is... kicsit nyűűgös vagyok
Hát ez szívás.....

Én Vácon csináltam a vizsgákat, kicsit több pénz és tutira sikerültek, meg be se kellett menni csak vizsgázni (munka mellett nem értem volna rá).
Elősre nem sikerült... elcsesztem a sávváltást (a vizsgabiztos szavaival élve: nem gurultam a felezővonallal párhuzamosan 10-154m-t a sávváltáskor),
Kíváncsi vagyok, hoyg most mit fognak kitalálni, amiért nem fog sikerülni Azért ennyire mázlista nem vagyok...

gyönyörű a motor
Ismét??? Miért elsőre nem sikerült?

Itt egy szívedhez közel álló kép, az egyik kollégámé:
Fekete van És piros-fekete-fehér csizma... Jól fogok mutatni, de semmi gáz
Most azon izgulok, hogy a jogsim meglegyen... Köv.héten lezdem a forgalmi órákat ismét...aztán vizsga
Az a baj, hogy mindenki ezt hiszi......a rohadt állam elhiteti a hülyeségeit mindenkivel

A motor csodaszép , nagyon remélem, hogy összejön

Ruhát vettél már, zöldet?
AZt hittem, ha rendőrök jobban keresnek...

itt egy kép
Nem röhöglek ki, mert kb. 9 hónapja én is ennyit kerestem. Most végre kapok 110.000 Ft-ot, hogy járőrvezető vagyok. Mikor felszereltem 2001-ben akkor olyan 50-60 ezer forintosak voltak a fizuk mint kezdő, a magyar állam által különlegesen megbecsült és e szerint díjazott jól kereső rendőrnek

Siralmas, még most is.......