Nemsokára motorozunk.. lalala.. lalala.. feltéve, hogy megoldják Bandi R1-ének problémáit.. ha nem.. akkor is motorozunk.. lalala..lalala.. de akkor Kozmaxékhoz..
valaki majdcsak rendberakja azt a (fütty).. lalala.. lalala..
na jó, nem kell izélgetni, a nap további részében én sem a tökömet vakartam. ráadásul még most is a gép felett görnyedek, és ahogy kinéz az éjszakám nem sok alvás és igen sok meló lesz benne.. na most lehet sajnálni
Hát azt hiszem ideje lenni menni fürödni, aztán szigorúan megnézem a "kemény Zsaruk" című filmsorozat mai epizódját olyan 22.00-23.00 óra körül. Alig birok általában fellenni addig, de kihagyhatatlan, rohadt nagy korrupt banda, de így filmen nagyon jó, csak ajánlani tudom mindenkinek
Elősre nem sikerült... elcsesztem a sávváltást (a vizsgabiztos szavaival élve: nem gurultam a felezővonallal párhuzamosan 10-154m-t a sávváltáskor),
Kíváncsi vagyok, hoyg most mit fognak kitalálni, amiért nem fog sikerülni Azért ennyire mázlista nem vagyok...
Fekete van És piros-fekete-fehér csizma... Jól fogok mutatni, de semmi gáz
Most azon izgulok, hogy a jogsim meglegyen... Köv.héten lezdem a forgalmi órákat ismét...aztán vizsga
Nem röhöglek ki, mert kb. 9 hónapja én is ennyit kerestem. Most végre kapok 110.000 Ft-ot, hogy járőrvezető vagyok. Mikor felszereltem 2001-ben akkor olyan 50-60 ezer forintosak voltak a fizuk mint kezdő, a magyar állam által különlegesen megbecsült és e szerint díjazott jól kereső rendőrnek
asszem hazamegyek átöltözni és csapok egy jeansdayt ha már 7végén nem mehetek gurulni, még ma mászkálok egy kicsit..
valaki majdcsak rendberakja azt a (fütty).. lalala.. lalala..
én is így tettem le
LX
REMÉLEM MA MÁR TOMATO IS A VASON ALSZIK
Tomato itt mondták nekem hogy visszahzták a gépedet mert hátul csak 13-as kerék volt benne.
na jó, nem kell izélgetni, a nap további részében én sem a tökömet vakartam. ráadásul még most is a gép felett görnyedek, és ahogy kinéz az éjszakám nem sok alvás és igen sok meló lesz benne.. na most lehet sajnálni
csinos a gép, kavabébi. az biztos, h új a fénye, reméljük, h belül is rendben van!!
én 5.30-kor keltem, úszni voltam és szaunázni, h beleférjek a motoros ruhába
Na én lépek aludni, 5:30kor keltem ma is, meg holnap is... kicsit nyűűgös vagyok
Én Vácon csináltam a vizsgákat, kicsit több pénz és tutira sikerültek, meg be se kellett menni csak vizsgázni (munka mellett nem értem volna rá).
Kíváncsi vagyok, hoyg most mit fognak kitalálni, amiért nem fog sikerülni Azért ennyire mázlista nem vagyok...
gyönyörű a motor
Itt egy szívedhez közel álló kép, az egyik kollégámé:
Most azon izgulok, hogy a jogsim meglegyen... Köv.héten lezdem a forgalmi órákat ismét...aztán vizsga
A motor csodaszép , nagyon remélem, hogy összejön
Ruhát vettél már, zöldet?
itt egy kép
Siralmas, még most is.......