Hát igen ez így van. Mindíg rendőrt kell hívni ha nem te vagy a hibás. Ha más nem is történik, mert csak anyagi kár van akkor is lesz róla egy rendőri jelentés egy rajz meg már van is két tanúd pluszban (a két rendőr). Persze az is megérthető, hogy a másik fél nem akar rendőrt mert őt meg feljelentik . De hát ha nem te vagy a hibás akkor kapja be. Az ény, hogy ilyenkor elhúzódik a dolog kicsit, de legalább hiába vonja vissza a felelősségének elismerését a majom.
A te esetedben LUM, remélem sokmindenkit tudsz összeszedni tanúnak, ha esetleg ganajkodna a biztosító vagy a vétkes autós.
Lumbergh!
Az adatlapodon van még egy piros járgány! Nem maradtál motor nélkül! Azzal is döngethetsz a Mátrában!
(bocsi a gonoszkodást, sajnálom ami történt!)
...............vizuálisan magam elé képzeltem a szitut
Én a sonkás szendvicset szeretem redbúllal...........és majd elmesélem milyenek voltak a kanyarok
Nekem októberben volt balesetem, egy kisteherautós ütött el.... ahogy ott hemperegtem és tettek be a mentőbe az ember úgy meg volt ilyedve hogy minden felelősségét elismerte a helyszinelő rendőrnek, még azt is mondta neki hogy az ő kocsiját le se fényképezze nem érdekli a sérülése a lényeg hogy én maradjak meg, stb.... Aztán az a rendőrségen meghozta az igazságügyi szakértő a határozatot, már azt hittem minden okés és 1-2 héten belül megvan a pénzem.... hát nem . Az ez alatt eltelt idő alatt meggondolta magát és fellebbezett a teljesen egyértelmű határozat ellen. Na ezzel azt érte el hogy az ügy az összes dokumentumával átkerült a városi bíróságra és azóta ott kotlanak rajta.... Lehet hogy csak az időt akarja húzni nem tudom, de a lényeg hogy a biztosító csak akkor fizet ha jogerős határozat születik az ügyről, azaz egy fillért sem kaptam és már fél éve történt a dolog.
Remélem Te nem jársz így és a Te "embered" nem gondolja meg magát, de minden lehet és mindenre fel kell készülni... pl van valami ügyvéd, jogász ismerőse aki teledumálja a fejét hogy ne ismerje el a felelősségét hanem próbáljanak arra alapozni hogy Te gyorsabban jöttél vagy nem égett a lámpád, stb.... mégegyszer mondom remélem nem jársz így, de ilyen esetekben egy ott melegében felvett baleseti helyszinelő jegyzőkönyv azért nyújt egy kis védelmet ilyenek ellen.
Pohi a faszi fejéhez nyomja a pisztolyt. Erősen. Összehúzza a szemét, sandít. Száját résnyire nyitva, szinte fogai közt köpi a szavakat:
-Most becsukom a szemem, és 5-ig számolok. Ha kinyitom a szemem, és még látótávolságon belül vagy, számíts rá, hogy telenyomlak ólommal, te kis patkány! Szóval kezdem: három... négy........ öt.
Tanúság:-Midíga a szűk első farmerzsebben hord a pénzedet és a fontos irataidat . Én mióta így teszem (okultam az esetből ) nem lopták el. Ja meg egyszer a zsebes fejéhez nyomtam a pisztolyt a buszon, hogy nézze már meg mit és kit akart lenyúlni......
A te esetedben LUM, remélem sokmindenkit tudsz összeszedni tanúnak, ha esetleg ganajkodna a biztosító vagy a vétkes autós.