Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen, ezzel én is megszívtam...
Állítólag akkor vezettek be valai központi számítógépes rendszert bla...bla... Nem tudom, mi igaz belőle.
A lényeg, az oktatóm azt mondta, hogy 15 évesen is mehetek rutinra, majd elintézi. Aztán odamentünk a rutinpályára, megérkezett a vizsgabiztos, kiszállt az autóból, és kapásból azzal kezdte, hogy nem vizsgázhatok. 3 nap kellett volna, hogy 16 legyek...
Így viszont a vizsgám csúszott 3 hetet, mert csak akkor volt következő vizsgaidőpont...
ennek nem örülök mert jövőre már úgy szeretném elővenni a motort hogy van jogsim habár ha már meg van a kresz akkor ugy gondolom a rutin a kisebb akadály
xlzx!

Hát, sajnos szerintem nem megoldható, mert a vizsgára a teljes adataiddal mész és addig amíg meg nincs a megfelelő életkor addig nem fognak engedni vizsgázni . Azt megteheted, hogy lerakod a KRESZ-t, ha az oktató benne van megtanulod a rutint és vizsgázni csak később mész de annak nincs nagy értelme......
Tehát Karmi, ha elkapnak és nagyon szőröznek ezért kaphatsz egy csekket. Én nem büntetnélek meg de lehet van olyan aki igen. Rád bízom a döntést.
Karmi!

Ez nem egyszerű kérdés , de van válasz:

Ha megvan az érvényes vizsgád akkortól érvényes kategóriád is megvan. Ha így közlekedsz akkor nem követed el az engedély nélküli vezetést viszont a KRESZ 4.§.-nak utolsó pontját megsérted, mivel nincs nálad az érvényes vezetői engedélyed.
Pohi nekem is lenne 1 jogsis kérdésem.... Szerinted megoldható az hogy(most leszek decemberben 16,szóval júniusban már 15.5 leszek,ergo mehetek kreszre...)leteszem a kreszt,de nem akarok várni következő évig h meglehessen a rutin....nem lehetne ezt vhogy elintézni hogy nyáron megcsináljam a rutint meg mindent csak mondjuk a jogsit csak 16. betöltött után válthatnám ki...
Szia Pohi!

Már megint egy HJT (Házi Jogtanácsadó) kérdés:

Ha minde jól megy, április 4-én vizsgázok forgalomban ( a módszer hasonló, mint a tiéd volt), majd 7-én mehetek a KF-re valami papírért, onnan az okmányirodába jogsit csináltatni.
Kérdés: hivatalosan mikortól vezethetem a gépet: április 4; 7; vagy ha kész az új jogsi?
Mivel elvileg a jövő héten meglesz a motor, borzasztóan türelmetlen vagyok (gondolom ez érthető), már a vizsgán is gondolkodom, hogy saját motorral megyek. De mennyire, mennyi ideig kell "bujkálnom", mert ha megkapom a vasat, úgysem bírom ki, hogy ne guruljak vele.
Szia fóka!

Jól néznek ki a cuccok, de elég kicsinek tűnik az a bukógomba.....

Biztos, hogy sokat véd a vason és miért van annyira lent fönt nincs is semmi nem ér le a tank ha erre felül a moci mennyibe került a gyári gombapár
Nálatok ha nem értenéd!
Hello ares milyen az idő a szomszéd községben?
3 napig nem olvastam fórumot.

Grat a mocihoz, csak óvatosan húzzad neki!
tényleg állat, jó hangja van, mi?
Nagyon állat
Hali itt vagyok dobom a képeket most lettem kész a szereléssel.
HüJe kérdés volt...
Leesett, hogy miért van két időpont...
most akkor mi van???

GP

mikor van a közvetítés? 14:00-kor, vagy 15:15-kor?????
vegyél már egy csizmát magadnak...................
Megérdemled mert megérdemled
Meghát az új motorhoz is kell..................hogy fogsz így "csajozni" az esküvő után????
frankón fog mutatni hozzá a bakancs...
tudod! bőrben nyomom...

Ha nem mész be 1 napot, lázasan kezdik lapozgatni a szabikiírásokat, hogy hol lehetsz...
én az EUROSPORT-n néztem régen
Ja és öltözz majd fel mert K...VA hideg van .....még
a Moto Gp-t melyik adó nyomja le???
NANÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..............sőt a KOZMAX -hoz is beugrunk.

Blokkolnom kell a jelenléti ívem
Szombat: 8-14-ig!

Jó kvzást!
Én is most indulok a konyhába.

Elviszel a vassal lottóért? (csak egy próbakör erejéig...)